Gå til innhold

simtind

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simtind

  1. Jeg har også kjøpt denne maskinen, og med 128 SSD har du noe under 50 G byte til rådighet pga. Samsung recovery stw, samt medfølgende stw tar uforholdsmessig mye plass.

    Hvordan kan du fjerne recovery-partisjonen? W7 utgaven som følger med har så vidt jeg vet ikke mulighet for dette. Vurderer å legge inn W7 ultimate fra scratch for å slippe unødige programmer fra Samsung, og for å slippe recovery-partisjonen. Noen som har forsøkt dette?

     

    Har ikke testet dette selv, da jeg ikke har maskinen selv, men vil regne med at du kan bruke diskbehandlingen integrert i win7 til å slette recovery-partisjonen og utvide system, evt lage en data-partisjon.

    Diskbehandling finner du lett ved å høyreklikke på "min datamaskin"->behandle (evt manage) og i det følgende vinduet gå til "Diskbehandling" (evt Disk Management).

  2. 9pctablet så virkelig spennende ut! =) Blir som en stor mobiltelefon hvis jeg ikke missforstår?

     

    Nei, det er en tablet. Altså en liten pc med touchskjerm, med eller uten tastatur. Tenk HP's tx-serie uten tastatur. Den har alle mulighetene til en pc, sett bort i fra ytelse. Men den kan ikke ringe eller sende meldinger, da det ikke er en telefon.

     

    Men fortsatt spennende :grin:

×
×
  • Opprett ny...