Gå til innhold

kiriz

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kiriz

  1. Hei,

     

    Vurderer å kjøpe ett par høytalere som skal brukes til TV, film og musikk. Er student og har ikke verdens største stue, trenger dermed ikke noe som spiller spesielt høyt. Men har lyst på noe som gir god dybde og klart lydbilde.

     

    Har ikke verdens største budsjett heller, så 5000kr er maks!

     

    Har sett på disse: http://www.prisjakt.no/product.php?p=1011007

     

    Ser veldig bra ut, mtp omtaler og design osv.

     

    Fra før har jeg https://www.komplett.no/lg-hb965tz-hjemmekino-med-blu-ray/602011 men er ikke spesielt fornøyd med dette anlegget. Lite dybde og ikke spesielt god lyd. Her fulgte det med en bluray spiller som hadde innebygget forsterker. Er denne forsterkeren god nok til å drive Boston acoustics A25 høytalerene? Eller trenger jeg ny forsterker?

     

    Kan også nevne at jeg har en effektforsterker liggende http://www.extron.com/product/product.aspx?id=xpa1002 men vet ikke om denne kan kobles til bluray spilleren for å få bedre lyd/effekt til 2.0 anlegget ?

     

    Om jeg trenger ny forsterker, har noen et forslag? Trenger noe som spiller bra og billig, men trenger ikke surroundforsterker om dette koster mer...

     

    Takk :-)

    • Liker 1
  2. Hei,

     

    Har hatt russebil i 1 år med en drøy subwoofer på 2400W (1200W x2), men måtte vrake bilen så har skrudd ut subben.

     

    Tenkte å koble denne på hjemmekinoanlegget, men trenger en forsterker som klarer å drive hele greiene.

     

    Subwooferen heter: Sony Xplod 12"(tror jeg) 1200W.

     

    Trenger en forsterker som klarer ta inn 2 av disse + 4 høytalere (2 forran, 2 bak).

     

    Har allerede 2 bilforsterkere som ble brukt til å drive subwooferen i bilen, men de kan vell ikke brukes til hjemmeanlegg?

  3. Hei,

     

    Laptop: HP Elitebook 8530p

    OS: Windows 7 64-bit

     

    I går fungerte laptoppen helt fint, ingen problemer. Installerte Need for Speed Underground 2 og Word 2010. (måtte bare si ifra, vet ikke om dette har noe med saken å gjøre)

     

    Da jeg skulle starte PCen idag, stod den bare på "Starting Windows". Prøvde å kjøre Sikkerhetsmodus, men samme problemet oppsto / den fryste når den loaded den siste filen.

     

    Trykket F8 for å prøve forskjellige diagnoseverktøy, samt Start-up Repair og System Repair. Ingen av disse alternativene fungerte fordi: Jeg får opp en svart skjerm med bare musepekeren som viser. Og slik står det i flere timer / til den automatisk restarter.

     

    Har prøvd å putte Windows 7 CDen i, men får samme problemet (svart skjerm med musepeker) - Altså kan ikke formatere...

     

    Trykker jeg F8 > "Disable Driver Signature Enforcement" får jeg bare bluescreen ved oppstart.

     

    Takk for svar!

  4. Sinnsykt ubrukelig greie dette gitt. Mye mer fornuftig å kjøpe en netbook som kan gjøre alt du vil da, i motsetning til denne som ikke er brukende til noe.

     

    En netbook er ment, som navnet sier, å surfe med. Right? En iPad er som du selv kan tenke deg en 3x deiligere surfeopplevelse enn iPhone, som vil si ca 5 ganger deiligere surfeopplevelse enn en liten netbook fra f.eks Acer. :)

     

    Den mangler flash, yes indeed. Jeg har surfet på min iPhone / iPod i en lang stund nå og har faktisk ikke blitt så veeeldig forstyrret av at det ikke er flash-støtte. Selv om du ikke kan spille 123spill.no eller visitnorway.com/holmenkollen så har du jo APPSTORE her kan du laste ned tonnevis med apps som vil gjør hverdagen enklere. F.eks Vinforum, kokebøker osv osv! Dette kan du ikke med en netbook like enkelt mr. ;)

     

    Du kan også bruke den som fotoramme når du får besøk av familie og venner. Dette kan du ikke på samme måte med en netbook.

     

    Men forstår ikke hvorfor alle sier så mye negativt om iPad når den ikke har kommet ut til butikken / man ikke har prøvd den enda?

    Og ja, det kan godt hende at den blir dårlig. Men etter erfaring så har jeg ikke troa på at denne flopper, men den blir en suksess (kansje ikke 1.gen, men 2.gen blir suksess. I promise...)

     

    EDIT: Den veier også halvparten, tar mindre plass og har et meget fint design (iforhold til en klumpet laptop). OG den har 3G som gjør den enda bedre til nemlig surfing (på bussen, på toget, på ski, mens du sykler, mens du spiser, mens du sover... you name it:) )

  5. Hei,

     

    Skal designe en hjemme side til noen som driver å selger sko. Så lurer jeg på om det finnes noen bra CMS til nemlig dette. De skal ikke selge skoene rett gjennom siden (ikke paypal osv men via mail, så trenger ikke et betalingssystem).

     

    Et CMS som kansje har der du lett kan skrive nyheter osv, lett designe fra ferdig laget templates. Et der du kan ha bilder i teksten, kansje et galeri der de kan vise fram skoene. Og kansje der de som kjøper skoene kunne skrevet deres mening.

     

    Noen bra ?

    Joomla? eller noe lignende ?

     

    Tusen takk

  6. Hei,

     

    Betalte 1 år for mye for et webhotel med domene og har ingen bruk for det lenger. Så lurte på om det går ann å finne et filsystem som i f.eks rapidshare/dump.no for noen kompiser og jeg der vi kan laste opp filer og dokumenter på websiden? Trenger selvfølgelig ikke noe fin layout eller noe, bare noe HELT basic, der du kan laste opp og laste ned filer gjennom siden (istedefor å laste ner FileZilla og laste opp og laste ner derfra).

     

    Spør ikke om noen kan lage det, men om det finnes et sånn "program" ute her på den store verdensveven?

     

    Takk for alle svar :)

  7. Bedre at det sletter for mye en for lite etter min mening...

     

     

     

    Andre som har et problem med kommentar greiene under annonsen i Firefox?

     

    Jeg får bare skrevet teksten men ikke postet det, ettersom "Send inn din kommentar" knappen ikke er der :S

     

    Er ikke bare du som har problem med det i firefox ;-)

     

    Men back to topic: Synes iTunes er greit jeg ^^ Raskt og lett å kjøpe sanger, enkel å administrere med spillelister osv og er generelt veldig bra etter min mening :)

     

    Er nok en GOD del oppgradert enn for 2 år siden I would guess

  8. Nå har det seg slik at jeg spilte COD 4 og pluselig ble skjermen svart. Etter restart med pcen så jeg på ATITool loggen og skjermkortet var nådd 135 grader. Hvor mye mer trenger jeg før det vil bli defekt/smelte?

     

    Skjermkort: 9800GX2 non-clocked - 100% fan

     

    Har 3 tricool vifter på 2,2k RPM each, Corsair RAM vifte og Asus Knight II CPU fan. Homemade pc.

     

    Har hatt en meget høy temp som 118 grader osv lenge, men aldri så mye som dette.

×
×
  • Opprett ny...