Gå til innhold

Krimik

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krimik

  1. Halla folkens. Fikk min første laks i natt. Tror jeg kan bli hektet på dette, .. men, er mer eller mindre helt grønn på dette med å fiske. Noen som har tips til bøker/nettsider etc. med stoff og tips til nybegynnere. Noe ala slite ut storlaksen, holde lina stram når du har fisk osv. Sikkert helt åpenlyse ting for enkelte.. men men :p

     

    Hvis dere har noe på lager så setter jeg pris på om dere kommer med det. Gjerne fra eget, postet i denne tråden.

  2. ...Hører ikke forskjell på rett og galt ( skiller ikke skal vi gå ut å spise i kveld, skal vi drepe noen)...

     

    Hvordan kan du komme med et eksempel når du ikke vet hva som er rett og hva som er galt? Eller er det slik at du faktisk ikke hører hva som blir sagt?

  3. Selv om Tippeligaen er rikere nå, kommer den noensinne til å kunne måle seg med de store europeiske ligaene?

     

    Meh. De eneste følgene av mer penger i TL er at lønningene øker, og at overgangssummene blir høyere.

     

     

    Mange av de bedre spillerne i Tippeligaen er 30+, er spillerne under 18 mange- og gode nok til å styrke Tippeligaen de neste årene?

     

    Er vel en del uslepne diamanter, er det ikke? Men vi får håpe de kommer seg ut av landet tidsnok.

     

     

    Er det best om stjernespillerne blir solgt ut til de store lagene i europa, eller må de spille her, og styrke Tippeligaen?

     

    Best for hvem? Hadde sikkert vært knall for norske lag om alle hadde holdt seg i Norge, men for egenutvikling- og landslangets del må de ut. Blir for dumt å si at de vil ha like god utvikling av holde seg hjemme, som av å bli tatt inn på en av akademiene til europas storklubber. De som faller igjennom vil med stor sansynlighet gjøre det uansett om de er her i kongeriket, eller i England.

  4. Nå får vi jo bare høre fra en side i saken, men det virker jo unektelig rart. Er vel folk med høyere fraværsprosent enn 16 som har klart seg?

     

     

    – Det dreier seg kun om aktivitetslære. Vi har ikke hatt noe teori. Min fysiske form er vel bedre enn hos de fleste. Dette skjønner jeg lite av. Det virker som de har bestemt seg for å ta meg nå.

     

    Har dette noe å si på gymkarakteren?

  5. Selvfølgelig ikke min mening, men det er lov med andre meninger også. Verdens kjedeligste Liverpool-kamp er likevel 10 ganger bedre enn alle andre kamper med andre lag. :)

     

    Støtter denne!

     

     

    Vår venn skogvokteren fikk seg vist en smell i dag, håper det ikke var noe ille. Man må vel nesten også gratulere han med sin 300. ligakamp.

     

    Noen som vet status på Agger btw?

  6. Hvis du ikke har noe spesielt til treningsgrunnlag ville jeg tatt det litt med ro i begynnelsen. Det er ikke å anbefale å kaste seg rett på hardkjøret med 3-4 løpeturer i uka. Du kan ende opp med en knekk både fysisk og psykisk.

     

    Start lett med turer der du veksler på å gå og løpe. Gradivis progresjon er tingen. Etter hvert kan du jo fleske til med noe killerintervaller, disse gjør underverker for oksygenopptaket.

     

    Målet ditt er mer en oppnåelig.

  7. Selv om det ikke er helt stuerent ville jeg nok latt 17åringen min drikke hjemme. Riktignok hadde full fest i kjelleren vært uaktuelt, men et lite vors med vennene hadde vel vært greit. At andre vurderer dette til en no go aksepterer jeg fullt, og så lenge du bor hjemme er det bare å godta det din mor sier, thats life.

     

     

     

    Dere er under atten. En fest kan fort bli mer enn bare et par øl. I værste fall drap (ja, det har faktisk skjedd!).

    Dine foreldre blir da ansvarlig for det som skjer i huset. Og vil vel ikke ha det ansvaret. For å ikke snakke om å risikerere kjeft fra andre foreldre og bot.

     

    Forstår at du er irritert, hadde jeg også blitt. Men nå er jeg såpass 'gammel'(22) at jeg skjønner hvorfor foreldre ikke vil ha hjemmefester -når man er under atten.

     

    Hoho!

×
×
  • Opprett ny...