Gå til innhold

Tuba.Titan

Medlemmer
  • Innlegg

    184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tuba.Titan

  1. jeg har viften og ribben jeg skal bruke og disse benytter ikke den boxed festemekanismen og er større enn rammen. Den benytter hullene festemekanismen benytter.

     

    Det er et ic7 hovedkort (intel)

     

     

    edit: atlså ja jeg skal også bytte kjøleribbe som er grunnen til at jeg må fjerne de gamle boxed festene =)

  2. Vil dette egentlig være en så stor fordel som de får det til å høres ut som?

     

    flerkjerne prosessorer er på vei inn, vil en av dagens prosessorer 100% dedikert til fysikken fungere dårligere enn et slikt ekspansjonskort som skal gå i pci? Det å ha en kjerne dedikert til fysikk alene vil ikke bli et problem i et dobbelkjerne system.

     

    Er mulig dette produktet er for sent ute?

    vi får vel se hva som skjer =)

  3. å ville ha flere pipelines er jo kjekt å greit, personlig vil jeg ha en 400 stegs pipeline med branch prediction som aldri tar feil =)

     

    uansett er kansje bare meg men hva skal du med ram til 5000 kroner? nå har ikke jeg undersøkt dette altformye men ville nå tro ddr er et bedre valg og oppdatere senere når prisen er litt mer jordnær.

     

    syns også skjermkort til over 3000 kroner er noe bortkastet, spiller selv en god del, men jeg ville ikke betalt så mye for et skjermkort. Ellers sitter jeg med en prescott og er brukbart fornøyd iforhold til prisen selv om det ikke er som en gammel amd =) Største problemet jeg har oppleved er at strømbruken er godt opp og dette fører til at powersupplyet mitt er begynt å streike pga varme så en ny vifte må inn.

     

    skal du først ut med så mye penger kjøp ihvertfall en skikkelig skjerm =)

  4. hehe glem pentium og kjøp heller amd fx 64 ;) tro meg jeg ble skuffet over pentiums matematiske egenskaper sitter selv med en 2.8 og den går utrolig bra men til alt annet en grafik så suger den vildt og hemnings løst sjekket med sisof sandra cpu test. mot en amd 2600 barton så vant faktisk amden overleget pentiumen vis man sjekker i forhold til pris

     

    mitt forslag bytt ut pentium med en amd. dessuten skal du ha en stille pc så er faktisk den cpuen der ett dårlig valg i og med at den har ett aldri så lite problem med for høy effekt det vil igjen si høy varme

     

     

    og vis du absolutt skal gå for pentium. ikke ta det hovedkortet velg heller msi neo b-fisr eller klassen over. har 2 kompiser med det samme kortet og dem gir det karakter 2 mens jeg har 2 kompiser pluss meg selv med ett msi b-fisr 875p kort og gir dette karakter 8

    good work dude!

  5. Heisann jeg har akkurat satt opp et forum for meg og noen andre som spiller et online spill som krever litt koordinasjon. Så jeg satt opp et invision board, men jeg har et problem dette boardet setter alle topics til å ha stor bokstav i ordene.

     

    slik at "Hei på deg" blir til "Hei På Deg"

     

     

    dette er noe irriterende, noen som vet hvordan dette skrues av, letet i en halvtime men fant det ikke ut. Google var heller ikke så lett å finne svaret på...

  6. Tja, "grunnleggende" spørsmål som: "Hva står CPU/FSB/RAM for?" - "Hvem lager Radeonkortene?" - "Er Prescott så varm at det er skummelt?"

    disse strålende forslagene støttes 110% av meg, finnes ikke viktigere informasjon enn dette.

     

    Mer naturlig er vel å spørre om programvare og bruk av maskinen generelt.

     

    Hva er et operativsystem, hva er et virus, kan du få virus selv med virus kontrollere, hvorfor er enkelte operativsystemer og programmer mer utsatt enn andre for virus, kan en ny prosessor kjøre et program som er 5 år gammelt, kontroleres innholdet på nett, hva er epost, er de største og mest brukte programmene oftest de billigste, er all programvare du finner på nett lovlig å laste ned, hvilket tallsystem opererer maskiner med, hva er en bit og en byte.

     

    Spørsmål i disse banene er vel mer aktuelt å få enn et spørsmål om prescott er for varm, og hva en databus er.

     

     

     

     

    edit:

     

    var visst kommet litt forslag på side 2 =)

  7. du tar ut vchipen fra høyre sterobjelke og fjerner dataen lagret i den lenkede listen med et flash program. Etter dette tar du og sprer litt goop på viftebladene, setter ned 4 skruer rundt kjernen og setter opp volten til 18 på viften.

     

     

    Gjør du dette riktig bør alt gå bra

     

     

     

    ser ikke helt problemet ditt fjern klokkingen så virker skjermkortet uten den virker den ikke. Hva tror du er en ide der.

×
×
  • Opprett ny...