Gå til innhold

Hurley

Medlemmer
  • Innlegg

    749
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hurley

  1. Jøss, husket passordet gitt...! :new_woot:

     

     

    Ok, jeg er da på utkikk etter en 40+" Full HD TV rundt 4000,-.

     

    Har undersøkt en del og funnet data på disse 4 kandidatene:

     

    Sharp 40" LC40LE600E

    3990,- Komplett/MPX

    LED-LCD, 2.000.000:1, 50Hz, 4ms, 75W

     

    LG 42" 42LD550N

    4290,- PixMania/Dustin

    LCD, 70.000:1, 100Hz, 2,5ms, 125W

     

    Sony 40" KDL40BX400AEP

    3790,- Lefdal/Elkjøp

    LCD, 70.000:1, 50Hz, 4ms, 110W

     

    Samsung 40" LE40C535F1WXXE

    3790,- Komplett/MPX

    LCD, 80.000:1, 50Hz, 6ms, 190W

     

     

    Finnes tydligvis ingen Full HD Plasma rundt 4000,-?

     

    Skal brukes til PS3, BR, og HD fra Get. Her bør jeg gå for LED-LCD fra Sony, eller den litt større og raskere fra LG? Behøver litt hjelp for å unngå mest mulig etterkjøps dissonans. :)

  2. Etter å ha lest det jeg hadde skrevet så hørtes det ut som en jobbsøknad, men det var ikke det som var hensikten. Derfor gjør jeg det enklere:

     

    Spørsmålet er hvordan jeg kan kombinere en utdannelse i kommunikasjon(hvordan en bedrift skal kommunisere internt og eksternt(ikke markedsføring)) med erfaring innen IT.

    Jeg vet at jeg kan søke på stillinger som "informasjons-/kommunikasjons-rådgiver-/konsulent", men de fleste krever at man har endel relevant erfaring. Derfor lurte jeg på om noen hadde noen kreative forslag. Jeg er ikke så kresen på lønna, men den bør være nok til å gi norsk smør på norsk brødskive, så support i Sverige eller Irland lokker ikke så veldig. Telefonsalg er utelukket...

     

    Om du gidder å lese min "jobbsøknad" som beskriver min utdannelse og erfaring så kan du lese videre.

     

    ----------

     

    Jeg er da 23 år og har en bachelor i PR og kommunikasjonsledelse(tidligere informasjon og samfunnskontakt) ved Handelshøyskolen BI. I tillegg til dette har jeg relativt gode IT-kunnskaper(PC og Mac). Jeg har drevet med feilsøking og support i 12 år. Okei, jeg har bare jobbet med support i 3 år, men har hjulpet venner og bekjente, samt vært crew på mellomstore datamesser(500-700). Har tidligere hjulpet folk her på dette forumet også, men fikk til slutt ikke nok tid. Mine IT-kunnskaper går hovedsaklig ut på å løse generelle feil i software som virus, nettverk og installasjoner, men kan også endel om hardware. Jeg har bred erfaring i bruk av alle de mest populære "forbruker-programmene". Jeg er ingen programmerer, men jeg kan noe VB.NET, FLASH, HTML, PHP og XML.

     

    I løpet av studiet har vi blant annet sett på bruk av intranett, viral markedsføring, youtube, blogging og secondlife. Dette da hovedsaklig virkemidler for å profilere en bedrift når man jobber i en markedsavdeling, informasjonsavdeling eller kommunikasjonsavdeling. Dette er ting jeg synes er veldig spennende!

  3. Dette er typisk kjønnskvotering!!

     

    Nja, men neida, var egentlig bare på google og søkte på bamse. Dette førte meg til "Valentinsdagen 2006"-tråden. I denne tråden hadde AnAnAs skrevet, og når jeg klikket på profilen hennes så så jeg at hun var aktiv i denne tråden. Derfor klikket jeg på denne og bestemte meg for å skrive en frekk kommentar. Helt tilfeldig altså.

    Lykke til iallefall. ;)

  4. Jeg sliter også med min optiske utgang min Aopen XC Cube. Vet at den er foran, men det kommer ikke noe lys ut av kabelen uansett hva jeg gjør. Jeg har valgt riktig i innstillingene, men jeg lurer på om kanskje ikke utgangen er koblet riktig på hovedkortet. Har manualen, men umulig å se hvilke kabler som skal være hvor.

     

    Hvordan velger man om man vil bruke optisk eller coxial s/pdif? Sender den signal til begge utgangene?

  5. Ok, jeg vet at det er litt døvt med slike spørsmål!

     

    Jeg står nå i avslutningsfasen og skal kjøpe en av de 2 i begynnelsen av august.

    Etter det jeg har forstått så er det endel Hitachi-fans her, så sannsynligvis er denne best?

     

    Hitachi: http://pub.tv2.no/nettavisen/hjelperdeg/te...ticle577802.ece

    Panasonic: http://www.lydogbilde.no/index.php?cat=436...14Z&testid=1884

     

    Edit: Kunne sammenligne litt på http://www.cnet.com.au/projectors/lcd/0,39...00865q-1,00.htm (om dere kan se den) og det virker som at Hitachien har bedre lysstyrke og oppløsning. Hva er forskjellen UHB og UHM?

    Fant en liten sammenligning her: http://www.smarthouse.com.au/TVs_And_Large...Q8M4B7B2&page=2 det er tydligvis 2 harde konkurrenter. "The Panasonic maybe steals a march in terms of its feature bouquet."?

     

    http://forbruker.no/digital/tester/tv/article1252668.ece her er Hitachien best, så jeg antar jeg går for den...

  6. Det var ikke det tror jeg. Eller det kan forsåvidt være det, men problemet er at jeg ikke kommer meg inn i Windows når jeg har det skjermkortet i. Har onboard skjermkort, men det funker ikke sammen med agp-kortet. Kom meg inn i Windows en gang med agp-kortet, men da funket ikke nettverkskortet. Sjekket IRQ og det skulle ikke være noen problem der...

  7. Jeg har da altså problemer med skjermkortet mitt, et POV 6800GT.

    Først trodde jeg det var skjermen, men etter å ha testet et annet skjermkort så fant jeg ut at det ikke var det.

    Det var litt støv i vifta på skjermkortet, så kan problemet være at det har overopphetet? Vil det kunne oppføre seg på denne måten da? Opplevde små artifacts for 1 uke siden, men da gikk de bort av seg selv. Har fjernet støv og lagt på artic silver nå, men det hjalp ikke stort.

    Byebye 6800GT? :cry:

  8. "Jeg er ikke rasist, MEN!"

    Mange nordmenn sitter med denne følelsen, og når en mann som Krekar(beklager, men tør ikke bruke ordet "mullah") erklærer krig mot et land han oppholder seg ulovlig i, ja da begynner jeg å lure...

    Skal Norge sprenges i lufta fordi vi har ytringsfrihet? Hvis de synes at tegningene er krenkende, så ikke se på de da! Blir kristne voldelige hvis de ser en dårlig tegning av Jesus?(..eller pisser på en bibel..(..)) Er det en unnskyldning at det er en del av deres "kultur" å løse ting med vold? Tvilsomt! Det er iallefall bare helt latterlig å prøve å presse regjeringen til å si unnskyld for noe de ikke har gjort!

     

    Edit: PS: Vet at ikke alle muslimer er av samme oppfatning, men de som ikke vil integreres(akseptere ikke-voldelige normer og verdier(og Shabana Rehman/Zahid Ali/Grunnlov §100)) i Norge har ingenting i Oslos gater å gjøre. Hvis de er her fordi de er redd for sine egne liv i hjemlandet så kunne de vel like godt blitt sendt til den øde siden av Svalbard?

    Jeg er ikke for å sende bort alle innvandrere, men med tanke på den høye andelen "sorte får"(beklager bruken av ordet "sort") blandt de som allerede er her, så er jeg skeptisk mot å ta inn flere...

     

    FRP...

  9. Jeg hadde 1 ntfs-partisjon MED windows xp.

    Så skulle jeg legge inn FreeDOS. Jeg trodde den skulle lag en ny partisjon, noe den også gjorde, men det ble sikkert en dos-partisjon som ikke går så bra med ntfs. Når jeg booter så finner den ikke disken(FreeDOS ble ikke lagt inn). Med en annen os-disk så får jeg bare beskjed om jeg vil formatere. Sikkert fordi den bare finner dos-partisjonen(som ikke ble formatert).

  10. Jeg hadde en 200gb ntfs-disk, så skulle jeg prøve å legge inn FreeDOS.

    Da fikk jeg valget om å lage en primary dos partition. Jeg regnet med at jeg da bare ville få 2 partisjoner, men det gikk selvsagt ikke.

    Så nå finner jeg ikke disken i Windows, jeg får bare spørsmål om å formatere den, men siden jeg vet at det er endel ntfs-innhold på disken så lurte jeg på hva jeg må gjøre for å få tak i dette igjen?

     

    Kom på nå at jeg kanskje kan prøve å slette denne primary dos-partisjonen i fdisk? Eller vil dette bare gjøre vondt værre? Har ikke noe behov for dos-innholdet.

×
×
  • Opprett ny...