Gå til innhold

Gorzun

Medlemmer
  • Innlegg

    769
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gorzun

  1. Ønsker jo ingen selskap dårlige resultater. Men det er nesten så jeg håper det vil fortsette å gå dårlig for Nintendo slik at dem kanskje endelig tar skrittet og får sine spill ut på andre plattformer en sine egne.

     

    Jeg er delvis enig med deg. Har dog falt pladask for inventory management uten å behøve å trykke på pause. Liker også måten man bruker kartet på gamepadden i arkham origins.

     

    Derimot har Nintendo gjort MYE galt med markedsføringen av den siste konsollen. Imo har de skutt seg selv i foten på det området. Navnet er helt på trynet, folk skjønner ikke at det er en ny konsoll mens andre tror det er en håndholt. Dessuten er det ikke helt behagelig å uttale Wii U heller. Den skulle blitt markedsført bedre og under et annet navn.

     

    Kanskje NintenDuo fordi man spiller med 2 skjermer? Hvem vet, men alt er bedre enn "wii u" etter min mening.

    • Liker 3
  2. Misforstod Wii U, trodde den var håndholdt...

    Nintendo har feilet på markedsføringa med Wii U as... For det første navnet... folk skjønner ikke at det er et stort steg fra Wii. Og noen tror det er en håndholdt... Faen ta nintendo, best dere ikke går konk nå eller gjør som sega og slutter med hardware! Forøvrig har biblioteket til den ny konsollen blitt stor nok til å være verdt et kjøp. Wii (believe in) U!

     

    Gz med 3DSXL, anbefaler nye Zelda til den! :)

  3. To ting jeg la merke til:

     

    - gamepaden lager en rasle lyd, som om noe er løst inne i den. Det er ikke knappene eller noe på utsiden. Søkte opp på nettet og flere har den samme erfaringen. Har deres konsoll også dette?

     

    - kjøpte den hos Elkjøp. Når jeg åpnet den viser det seg at alle instruksjonsmanualene er på Spansk! (ikke noe engelsk. Noe sted)

    Det var lagt ved en "manual" på svensk som var printer A4 ark stifta sammen, i ulik lengde og skala vel og merke!

    Vet ikke om det er å anse som at elkjøp ikke har levert et ordentlig produkt. Konsollen fungerer foreløpig men skulle trodd de solgte en skandinavisk utgave, med manualer på norsk, svensk eller dansk. I det minste opplyst om dette når de selger den.

     

    Ellers er jeg spent på super mario 3d World

     

    Kjedelige greier :(

     

    Har du tatt ut den pennen fra gamepadden? Er den som lager mest lyd hos meg.

  4. Hadde et interessant game igår (er jo fortsatt VELDIG ny)

     

    Spilte min mage mot en warrior. Følte meg så fullstendig overkjørt da jeg ikke fikk ut noe taunt mens han blæsta meg kjemperaskt ned til under 15, 8 til slutt 6 HP mens han selv hadde små latterlige 30 + 7 armor. Han fikk ut et så sykt stygt våpen + at han buffa seg selv med damage i tillegg. Var like før jeg ragequittet noe jeg har til gode å gjøre i HS, men hadde jentungen på fanget så jeg kunne ikke tape ansikt :p

     

    Men spillet ble altså snudd. Fikk ut litt taunt og spellpower et par arcane explosions og en flamestrike + 2 sånne fireblast kort til 4 mana eller hva de nå heter så vant jeg på mirakuløst vist.

     

    Fant ut at de kortene som fryser en target etter at de har gjort skade ikke gjelder om man ikke kommer gjennom armor :\ Men lærte å ikke gi opp selv om man får en brutalt dårlig start. Var like før jeg satte igang og google hvor OP warrior er til partiet ble snudd :p Meh, er shrub jeg :)

  5.  

     

    Det lanseres vanligvis nye modeller av samme konsoll, som PS3 Slim osv. Helt enig med Krister, bare vent.

    Så du vil heller være 100% sikker på å ikke ha fungerende konsoll, enn å ta sjangsen på å kjøpe en konsoll, hvor det er en liten sansynlighet for at du må vente litt før den virker?

     

    Selvfølgelig får du ny. Men hvor stor er ikke irritasjonen over at ting ikke fungerer ;) Bortsett fra irritasjon, ekstra jobb og ventetid er det ikke noe problem.

    Svært tynt argument. Trenger jo bare stikke tilbake til butikken.

    Er da ikke noe å henge seg opp i. Han synes vel det er mer herk å stresse med skuffelsen av at noe ikke fungerer, det man må gjøre for å returnere konsollen, kontakten med kundebehandlerne samt ventingen på erstatningskonsoll enn plagsomheten av å bare vente på neste versjon.

  6. Fått enda en nøkkel ^_^ Denne gang fordi jeg har testet battle.net desktop klienten, noe alle som har testet den får.

    Lies! Jeg har brukt den desktop klienten lenge uten å ha fått betakey :(

     

    Ser det er flere som rapporterer det samme på diverse fora. Fikk du en egen invite til bnet beta appen ( da den var i såkalt closed beta), eller lastet du den ned fra bnet på eget initiativ?

  7. Det ser ut som om mine synspunkter ble blandet sammen med noen langt mer ekstreme der. Jeg har aldri sagt at Mario 64 ikke er et godt spill, men at jeg selv var så glad i 2D-stilen fra de tidligere spillene at jeg ikke fikset overgangen til 3D før Galaxy kom og overbeviste meg.

     

    Må ikke ta min post kjempeseriøst :) Var veldig ironisk og liksom fanboy. Husker jeg HATET første gangen jeg testet mario64, men det var i en butikk og jeg skjønte ikke bæret av hva man skulle (var allerede midt i en bildeverden), men jeg falt for det da jeg testet det hjemme på egenhånd :)

  8. Jeg likte det faktisk ikke da det kom. Spillet er utvilsomt godt laget rent teknisk, men jeg elsket den tegneserieaktige 2D-stilen i de tidligere spillene og ble bare skuffet av den kantete polygongrafikken og den uvante kontrollen det medførte. Jeg hadde også samme reaksjon på Ocarina of Time og disse to spillene var mye av grunnen til at jeg gikk over til PS1 etter SNES.

     

     

    Må si meg enig der.

     

    SM64 var definitivt nyskapende, men personlig har jeg aldri likt det noe særlig. Spilte det hos en venn den gangen det kom ut, men jeg syntes alltid at kontrollene var litt for knotete og upresise, og oppbygningen generelt ikke var like bra som de tidligere Mario-spillene.

     

    Det var nok en del av grunnen til at jeg avviste N64 som uinteressant og unnlot å skaffe meg (eller mase på foreldrene mine om å få) hverken den eller PS1, som også hadde mange 3D-spill.

     

    Var egentlig ikke før på midten av 2000-tallet, med Sly Cooper serien at jeg ble overbevist om at 3D-plattforming kunne gjennomføres bra.

     

     

    Enig. Mario i 3D overbeviste meg ikke før Galaxy kom.

     

     

    Grusomt spill på alle mulige måter.

     

    I konsollsammenheng så var det sikkert nyskapende, men vet ikke om jeg vil si at det var til det bedre for konsollspill. Det gjorde i alle fall ikke dette spillet noe bedre.

     

    Apropos grafikk: Selv i 1997 (som det vel kom til Norge) reagerte jeg på hvor stygt dette spillet var. Tror de fleste som hadde hatt en PC en stund på den tiden følte det samme, og selv om 3D var fryktelig stygt sammenlignet med 2D på den tiden, så tok Super Mario 64 kaka.

     

    HÆÆÆÆÆÆÆ? HÆÆÆÆÆ? HÆÆÆÆÆÆ? Jeg elsket mario 64! Dere veit jo ikke hva som er bra eller ikke. Jeg anerkjenner ikke disse meningene, dere tar feil og min mening er den eneste rette :p

     

    Men jeg kjøpte ikke n64 før OOT kom ut...Men mario 64 ble spilt for det!

    • Liker 1
  9. For oss som har sett "alt" av low lvl content så er jo dette med en gratis char til 90 helt greit og vi vil uansett ha en eller to nåværende favorittklasser på 90 fra før av.

     

    Derimot er det veldig synd for eventuelle NYE spillere å gå glipp av så mye flott innhold. Den følelsen av å utforske og utvikle helten i spillet vil jo være helt borte for dem.. Husket da jeg lvlet mens jeg underveis leste/hørte historier fra de som samlet sammen 40 venner og dro på tokt for å knerte Onyxia etc... var stas å endelig komme til 60! Eller hvordan man gruet seg til Stranglethorn Vale som var kjent for å være et gank helvete? Skal den følelsen forsvinne? Er det kanskje ikke så farlig da ALLE som eventuelt vil spille WoD har vær der?

    • Liker 2
  10. Skal ha en av dem. Jeg tenker egentlig ikke mye på grafikk, men gameplay. Noe jeg kan spille alene, med venner og familie i timer. Noe som varer lenge i tillegg til at den skal være smart. Takk for svar.

    Du er NØDT til å velge utifra spill. ELSKER du mario, zelda, Pikmin, smash bros, monster hunter etc etc (les: Nintendos egne titler) så for all del kjøp Wii U!

     

    Om du kun skal ha 1 konsoll så må du da også ta i betraktning om du dermed IKKE er interessert i Battlefield, Halo, Killzone, Forza, GT, GTA, GoW, Ratchet & Klank, Dark Souls, Infamous, Titanfall, (Les: "AAA spill" som du sikkert leser/finner mange anmeldelser av her på siden og på tv-reklame), eller om du er villig til å ta til takke med dårligere versjoner av disse dersom de i det hele tatt kommer ut til Wii U.

     

    Velg spill, deretter konsollen som kan spille dem :)

×
×
  • Opprett ny...