Jump to content

Sjimpansen

Medlemmer
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Utrolig mye å navigere i så tar gjerne i mot konkrete forslag. Så kan jeg lete selv på bruktmarkedet.
 2. Har egentlig bare opplevd å irritere meg over å ikke finne frem i menyer på diverse elektriske dippedutter som gps, samband osv. tidligere. Mulig det ikke bør tillegges noe særlig vekt på kamera.
 3. 1000D er grei i bruk, enkle menyer og oppleves ikke spesielt tungt å drasse på. Bruker kun søkeren på dette kameraet. Stilen på kameraet betyr ingenting, liker begge stiler. Det er viktig at menyene er oversiktlige, og at jeg blir fortrolig med dem. Tenker nok at dette blir en engangsinvistering og at det blir en del år til jeg eventuelt oppgraderer. Kan det være fornuftig å ha en telelinse, en med vidvinkel for landskapsbilder og en for portrett?
 4. Hmm, har ikke tenkt sånn på det. Har kun objektivet EFS18-55mm som fulgte med mitt EOS1000D. Ser ikke for meg at det er hensiktsmessig å investere 7k i et objektiv til et så billig kamerahus? Synspunkter?
 5. Hei. Det nærmer seg black friday og jeg trenger anbefaling av nytt speilreflekskamera 😊. Jeg har gått fotokurs og har basic kunnskaper om hvordan en tar gode bilder og om funksjonene på speilreflekskamera. Fra før har jeg et 8 år gammelt billig speilreflekskamera fra Canon, men føler ikke det strekker til lenger Jeg er primært ute etter et kamera som jeg kan bruke til å ta gode naturbilder, men må også være dugende til portrettbilder. Selv om den beste zoomen er å gå nærmere motivet håper jeg å kunne zoome en del da jeg ønsker bilder av ville dyr. Er fornøyd med menyene på mitt Canonkamera med tar gjerne anbefalinger fra andre merker. Håper å finne noe på tilbud eller brukt og er villig til å betale 5k - 10k inkl. objektiv. Men budsjett har blitt sprengt før.
 6. Såpass! Koster jo ikke mer enn en vanlig sykkel den der.
 7. Mener å ha sett møller i den prisklassen ned i halv pris på black friday på XXL tidligere. Det er jo halvannen måned til om du har tid til å vente.
 8. Om alternativet er null fysisk aktivitet synes jeg godt det er verdt pengene om du bruker møllen av og til. Hvis du tror du gidder å dra deg ned på et treningssenter synes jeg det er et bedre alternativ. Personlig synes jeg det er godt å komme ut av huset og inn i et stort lokale med høyt under taket og god ventilasjon når jeg trener. Det er også til dels underholdende å se på menneskene rundt seg når en trener.
 9. Noen som har erfaring med dette? Lar det seg gjøre praktisk sett? Er det penger å spare?
 10. 10cm2 = 10*10 cm. I hvertfall etter det jeg har lært.
 11. Så hvis en gravemaskin på 52 tonn kjører på en strand med løs sand og kjører over halve foten min, ca. 10 cm2, så vil jeg få 95 kg over foten. Det er jo ikke allverdens vekt,
 12. En gravemaskin på 50 tonn kan kjøre over jord uten å synke eller sette seg fast, mens en personbil på 1500 kg gjerne vil slite. Har en gravemaskin på 50 tonn mindre marktrykk enn en personbil? Hvor lite marktrykk har egentlig slike maskiner?
×
×
 • Create New...