Gå til innhold

mozz

Medlemmer
  • Innlegg

    244
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mozz

  1. jeg skjønner ikke dette...det kan jo virke som om moderator is the way to go in life når man leser hva folk skriver i denne tråden. Hva er fordelene med å være moderator? Jeg har fått inntrykk av at de til tider får mye kjeft bare for at de gjør jobben sin og så er det vel null betalt for jobben i tillegg. Eller?

  2. Jeg har et spørsmål angående dette med komprimering som jeg tar her siden det tydeligvis er folk her som veit litt om dette.

     

    Åssen går det an å komprimere noe uten å miste data? Det være seg musikk eller annet som blir komprimert med zip eller hva det måtte være. For å gjøre en fil mindre trudde jeg noe måtte fjernes uansett. Hvis det bare er å komprimere uten å miste data hvorfor er ikke filene laget i mindre størrelse til å begynne med da? Noen som vil forklare?

  3. Jeg har ikke fått sett noen av lotr filmene ennå så jeg tenkte det var på tide å skaffe meg denne filmen. Jeg har sett at det er noe som heter extended edition. Hvilken versjon bør jeg skaffe meg og hva er forskjellen?

  4. Hehe, ja det hørtes jo litt dumt ut men det var fordi jeg egentlig syns 800,- var litt lite så jeg måtte sjekke om han Gef tenkte på at det følger med vifte og kjøleribbe. You never know ;) Men det er kanskje ikke mulig å få mer for den.

    Takk for hjelpen.

  5. Dersom diskene "feiler" et visst antall ganger i DMA mode, setter XP de automatisk ned til PIO mode igjen ("feiler" må du ta med en klype salt). Eneste måten å få de opp i DMA mode igjen, er rett og slett å slette kontrolleren fra Device manageren, for deretter å restarte Windows. Kontrolleren blir installert igjen automatisk, og diskene vil enten dukke opp som DMA automatisk, eller så kan du stille de til DMA og restarte.

    Denne metoden funket for meg nå :thumbs:

  6. Jeg har nettopp fått et liknende problem som ikke løste seg ved å bruke regedit metoden som er beskrevet over. Jeg har 3 hardisker som alltid har fungert problemfritt i UDMA-5, men nå er plutselig den hardisken som står som slave på primary blitt PIO. Hvordan det har skjedd aner jeg ikke :no: Jeg har oppdatert driveren til chipsettet på hovedkortet uten at det hjalp. HK er forresten av typen Asus P4S533 med SiS 645DX chipset.

    I egenskapene for IDE kontrolleren står det som alltid at den skal bruke DMA hvis tilgjengelig, men nå vil den bare bruke PIO av en eller annen grunn. Det fører til at jeg ikke lenger får brent dvd-filmer fra den hardisken.

     

    Setter stor pris på gode forslag som kan løse problemet

  7. Jeg får mye dårligere kvalitet på tv-skjermen med DivX filmer enn med mpeg-2 (svcd). Jeg testet en filmsnutt som er kodet med DviX og konverterte den til mpeg-2 for å sammenlikne. Kvaliteten på begge formatene blir helt lik på pc-skjermen, men DivX blir rett og slett ræva på TV'n mens mpeg-2 blir like bra som på pc-skjermen. Det blir mye dårligere farger og kontrast på DivX filmen som vises på TV'n. Why??

  8. En annen ting. Du må ikke velge verktøymenyen som er i den nye meldinga du har oppretta, men i det vanlige vinduet eller hva man kaller det der du har alle mappene, inboks, utboks o.s.v. Der skal du kunne velge kontoer og sette standard avsenderkonto

  9. Min forklaring gjelder Outlook Express. Jeg har aldri prøvd den du har så jeg jeg vet desverre ikke hvordan man gjør det der. Men jeg trodde det skulle være muligheter for å velge avsender der også helt til høyre i feltet hvor avsender adressa står, ikke ved siden av send knappen. Der har aldri jeg sett det noen gang ihvertfall.

  10. Du kan velge hvilken konto som skal være standard hvis du går på Verktøy-->Kontoer-->Merk en konto og klikk bruk som standard.

    Men du kan også velge en annen konto manuelt hver gang du sender en mail. Opprett ny melding. Nå ser du at avsenderkontoen er den du satt som standard. Hvis du ser helt til høyre for der avsender adressa står så er det en sånn pil du kan klikke på for å velge en av de andre adressene du har.

  11. Jeg må ærlig tilstå at jeg ikke hører forskjell på skikkelig kodet mp3 i 128 Kbps og original-CD. Testet ved å la CD-brenneprogramm konvertere mp3-filer tilbake til CD Audio-format og veksle fram og tilbake mellom spor kopiert som wav-fil og fil som har vært innkodet som mp3.

    Du kan jo ikke decode en mp3 fil til wave og forvente å høre forskjell! De er lydmessing identiske siden det som blei fjerna når den blei komprimert til mp3 ikke kommer tilbake når den blir gjort om til wave igjen.

×
×
  • Opprett ny...