Gå til innhold

Moffe247

Medlemmer
  • Innlegg

    351
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moffe247

  1. Hvor stor dyse orginalt? Skal gå ca 10 nummer opp ved skifte av eksosanlegg.

     

    Orginalt stod det en 53-dyse i den. Var de(n) dysen(e) som forhandleren sendte med når jeg kjøpte delene.

     

    Byttet forøvrig fjæren i det bakre drevet nå nettopp (fulgte med variatoren). Den oppførte seg normalt helt til til plutselig ga mye mer effekt, samtidig som den hoppet opp et hakk på turtallet, men dette skjedde bare en gang. Har kjørt en 2-3 runder, men får ikke den effektøkningen som jeg gjorde første gang etter nyfjæra. Den er også forsatt veldig treg å komme opp i fart/ta av.

  2. Hei!

     

    Trimmet nylig min Derbi GP1 Open litt for å kunne holde bedre fart opp bakker og lignende. Har byttet til Stage6 Pro replika, Top Performance variator og jeg har byttet til 72 dyse samt. fjernet plomberingen i eksosanlegget og i forgasseren. Scootern starter og går, men den mangler skyv. har prøv å justere på forgasseren, noe som har hjulpet litt, men den mangler fortsatt gassrespons (Den er treg å ta av i forhold til før).

     

    Når motoren kom opp på et vist turtall (usikker på hvordan ettersom jeg ikke har turteller) "hakket" motoren og jeg mistet nesten all effekt. Dette kunne også skje på lavere turtall, men motoren komm seg "over det" og karret seg litt lengre opp i regristret før den sluttet å sammarbeide.Dette var med 72-dyse. Byttet til 68-dyse i dag og problemet med hakkingen er brote, men den mangler fortsatt effekt og gassrespons.

     

    Det fulgte med en fjær til å ha i det bakre drevet, noe jeg ikke har byttet. Bør jeg gjøre det for å få variatoren/drevet til å fungere bedre?.Hva annet kan være problemet?

     

     

    Mvh. Thomas

  3. Jeg leste i en tidligere artikkel at prisen kom til å ligge på ca. 5000,-. Stemmer det fortsatt, eller har det kommet ny informasjon på bordet?

     

    Hvorfor 5MP kamera? Det er litt skuffende på en ellers så sinnsykt bra specca telefon.

     

    Flere megapixler betyr ikke bedre bildekvalitet. 5 holder i lange baner i en mobiltelefon.

    • Liker 6
  4. Hva er det med kit-objektivet?

    "Kameraene kommer i Oktober. A77 vil koste 11900 med 18-55mm. A65 vil koste 8700 med det samme objektivet."

     

    I USA er det 16-50mm F2.8 som er kit-objektivet til A77 ($2000 mens kun huset koster $1400). Å kjøpe A77 med 18-55mm objektivet er jo helt uinteressant. Har Sony Norge (eventuelt Sony Europa) tabbet seg ut?

     

    Må si meg enig der. Ifølge SonyAlphaRumors er den nye 16-50'en designet med hensyn til video. Jeg er ikke interessert i det gamle 18-55mm objektivet overhodet, så jeg lurer på om det vil komme en utgave med 16-50mm som kit. Jeg håper det, eller blir det nok kun hus som blir kjøpt

     

    SAL1650F28.jpg

  5. Vil gjerne påpeke at Sony Alpha Rumors var de som fant disse manualene først. De skrev om dette den 1. Mai, og de fant login-informasjonen den 2. mai. Syns dere kan linke til SAR som kilde, med mindre dere har brukt tid på å luske rundt på øst-europeiske Sony-nettsider i håp om å finne brukermanualer som egentlig ikke skal være tilgjengelig :)

     

    http://www.sonyalpharumors.com/nex-c3-and-a35-manuals-online-but-password-protected/

     

    http://www.sonyalpharumors.com/sr5-tons-of-new-leaks-sony-a35-and-nex-c3-manual-sony-35mm-macro-for-nex-priced-at-259-euro/

  6. Heisann :)

     

    Har en fullt fungerende commodore 64 med et par kassetter spill i tillegg liggende, om noen er interessert :)

     

    Har også en Amiga 500\1200 liggende med egen monitor og en kasse med disketter til den som er interessert :)

     

    Ligger også en Nintendo 64 i hus med noen spill deriblant Mario 64 og noe annet tjafs. På denne mangler det kontroller, hvor i all pokker dem har blitt av vet bare husgnomene

     

    Har i tillegg en haug gamle pc-spill, som jeg skla skrive opp litt senere, må bare finne dem først

     

    Hvilke spill er det du har til N64?

  7. Teorien var da ikke vanskelig.. Bare å sette seg inn i faget og lese litt.

    Grunnen til at så mange stryker er fordi de ikke forstår trafikken og hvordan ting fungerer.

     

    Sir meg enig der. Tok et teorikurs og leste gjennom en klasse A bok. Brukte ca. 15 min på prøven. Fikk 3 feil. Null stress hvis du bare forstår trafikken, som sagt.

  8. Hei!

     

    Jeg kjører lettsykkel, og det går veldig fint, men jeg sliter med at jeg ikke blir registrert av de magnetiske sensorene i vegkryss, de som gir grønt lys avhengig av det er kjøretøy der.

     

    Som regel blir jeg stående der som en idiot helt til det kommer en bil, eller lignende, før jeg får kjørt. Er det noen andre som sliter med noe lignende og har evt. løsninger?

     

    - Thomas

  9. Hei!

     

    Jeg har et "problem" som jeg ikke har vært borti før:

     

    På noen biler er det små, mystiske, hvite prikker. Disse er vanligvis i grupper på 5 pixler. Det er noen som er svart også.

     

    Så langt som jeg har forstått, er det ikke støv som er problemet, da det blir en annen type flekker.

     

    Mystiske_prikker.bmp

     

    Noen andre som har sett noe lignede?

     

    - Thomas

×
×
  • Opprett ny...