Gå til innhold

SamCpp

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SamCpp

  1. Fornektelse er ikke lik sannhet. Det er en svært absurd opplevelse å diskutere med et menneske som fortsetter å gjøre noe jeg har poengtert og vist at han gjør, og som han selv bekrefter mye av i tillegg. Når noe har feilet vil det feile igjen uansett hvor hardt du prøver eller hvor mange ganger du prøver, om du ikke endrer noe. Slike essensielle ting lærer man om man jobber med å øke selvinnsikten sin. Det er ingenting feil med bøker, hele poenget her er at du hevder at du leser utrolig mye, men du har faktisk ikke vist meg et snev av hva du har lært av det, og da er det ubrukelig for meg og alle andre. Informasjon er kun informasjon og helt ubrukelig uten begrunnelse som kan settes i sammenheng, og som gir mening og hensikt til det punkt man er villig til å tro på det. 

    Eksempel: Jeg så en film. Den var episk. Jeg anbefaler den virkelig, så du bare må se den = Ubrukelig.

     

    Alt du skriver her bekrefter bare alt jeg skrev, men du ser det ikke selv fordi du ikke ønsker å se det. 

    Alle mennesker ønsker å ha rett, og det er ingenting i veien med dét - der mange feiler er dog forståelsen og viktigheten av aksept, og når man bør bruke det. 

    Om du ikke har skjønt det enda så får jeg bare si at det er kun jeg som leder denne diskusjonen i en retning. Jeg vet alt du vil svare på forhånd, da du har vist det gjentakende ganger i din adferd. Selvinnsikt må en jobbe for, og det kommer ikke i bokformat. Du må lese så mange bøker du bare vil, men det blir bortkastet tid om du ikke har lært noe du kan vise til. Det viktigste i en dialog er hva KUN en selv kan vise i et der og da øyeblikk. 

    Farvel.

     

    Jeg tror posten min traff deg, og nå ønsker du å skjule at den gjorde det. Du antar litt for mye og kan litt for lite. Beklager.

     

    Jeg aksepterer dog at dette er din virkelighet! :)

  2. Dette var en test. Jeg visste svarene på forhånd ettersom du viser det jeg har påpekt hele tiden. Du lytter ikke til et ord jeg sier og du lytter ikke til et ord du selv sier.

     

    Gjennom alle de ord vi har vekslet ser jeg gjentakende bruk av projisering og intellektualisering. Svært vanlige forsvarsmekanismer som er svært enkle å oppdage. 

    Du projiserer ved første kontakt av noe personlig, og prøver og overbevise meg at det heller er meg den sannheten gjelder når det var jeg som fortalte og beskrev hvorfor. Du intellektualiserer voldsomt mye da du prøver å imponere meg også. Jeg må bare være dønn ærlig her: Du imponerer meg ALDRI ved å fortelle hvor mange bøker du leser, og du har ikke skrevet et eneste ord om hva du har lært av noe av det. Det er totalt ubrukelig informasjon i mine øyne, og du gjentar det hele tiden for å prøve å presse meg til å stole på deg når jeg har forklart deg for lengst hva jeg har sett i din adferd. Det du oppnår er bare å presse meg lenger og lenger unna, altså du oppnår det eksakt motsatte av hva du prøver på. 

    Altfor mange mennesker i dagens samfunn bruker ytre kilder til å fremstå som troverdige og intellektuelle, og tenker at om de bare nevner forskning, at de har lest noe i et anerkjent blad, at de har lest masse bøker, men de tillegger INGEN begrunnelse til hvorfor de mener det er riktig. Hvordan skal et menneske tro på et eller annet som et menneske har lest et eller annet sted uten en eneste begrunnelse som kan vise noe troverdighet? Jeg stoler aldri på slik informasjon, og det gjør meg bare mer skeptisk til hva dette mennesket faktisk besitter av selvinnsikt. 

    Om du ønsker å virke troverdig så MÅ du komme med en forklaring, og forklaringen MÅ være mest mulig troverdig, eller så vil det feile. Om du ikke kan vise til egen refleksjon og vurdering i dine meninger, så blir alt du skriver utenom dette bare vås i mine øyne. 

     

    Svært få mennesker i dag vet hva suksess er, da de jobber for å oppnå alt annet enn hva hjertet deres forteller. Ved helse er du opptatt av kun det ytre og overfladiske, altså hva andre tenker om deg. Du er opptatt av penger da du er opptatt av status, altså hva andre tenker om deg. Du lyver når du nevner kjærlighet - det har du jo selv bekreftet flere ganger så det avviser jeg tvert. Lykke, latter og lite bekymringer er noe du presser frem, nok en gang da du kun bryr deg om hva andre tenker om deg selv.

    Absolutt ingenting av dette har noe med hva suksess er, og du nevnte ingenting om verdi.

     

    Suksess oppnår en KUN om en følger hjertet sitt. Suksess er mestring gjennom å jobbe for og tilfredstille sine verdier. Verdier er såklart svært individuelt, og det spiller ingen rolle hva de er, bare de er konstruktive og at de helt ærlig gir deg noe. 

     

    For meg personlig er det kun levende individer som har verdi, og de døde har hatt verdi. Jeg verdsetter de døde, men har fokuset på de som faktisk lever. Det er kun det levende som holder verdi naturlig, da det er kun det levende som kan gi verdi. Absolutt alt annet er noe jeg kan tillegge verdi, og jeg gjør det kun gjennom mine personlige verdier. 

    Spesielt penger i seg selv vil aldri ha noen verdi i mine øyne. Det er kun et verktøy jeg kan benytte meg av for å tilfredstille mine verdier, basert på at jeg er en del av et samfunn. Det er et behov jeg har kun fordi jeg er en del av samfunnet, som gir meg mye verdi tilbake. Penger vil aldri være et mål i mine øyne, da jeg vet så altfor godt hvor mye destruktivitet det kan føre til, gjennom grådighet. 

     

    Dagens samfunn blir bare mer og mer overfladisk, og jeg personlig nekter å bidra i den retningen.

     

    Takk for testen din.

     

    Her var det mye greier. Har fortsatt rett. Du tar feil på alle punkter om meg. Nå er det du som projiserer og antar.

     

     

    Lykke/hjertet/inpiruasjon eller hva man kan kalle det: mestring av en oppgave, le med venner, trening, sex, masse masse greier. 

     

    Helse: Vet ikke hva du mente her, men for meg handler helse om "quality of life". Ved både trening og blantebasert kosthold klarer kroppen og hjernen å fungerer mye bedre enn når man spiser f.eks prosessert mat. Her har man en bok som heter "Ultramind solution" som jeg anbfaler, evt. kan man sjekke ut en del helsedokumenterer på netflix/youtube.

     

    Økonomisk frihet: Jeg ser din prosjisering angående dette, og ditt syn på penger er lik som de fleste fattige/ folk som lever på lønn fra måned til måned. Og det er jo helt i orden. For dette gjelder jo folk flest. Saken er dog at penger gir deg frihet, så man slipper å gjøre en drittjobb som man kanskje egentlig ikke "brenner for fra hjertet" slik som du beskriver. Man kan bruke mer tid på lykke, kjærlighet og følge hjertet sitt.

     

    Se for deg at du har ALLE pengene i verden og at du kan gjøre NØYAKTIG hva du selv vil. Dersom du per dags dato har en sjef over deg/jobber for andre/er vanlig lønnsmottager så tyder mye på at du bruker store deler av tiden din her på jorden på ting som du ikke brenner for og som gir deg mening. 

     

    Økonomisk frihet er egentlig ikke så komplisert og det har niks nada med status å gjøre. Jeg anbefaler boken "Rich dad poor dad" som en start. Burde vært obligatorisk fra barneskolen.

     

    Håper du lærer noe   :)

     

    Anbefaler deg på det sterkeste å begynne å lese bøker: 

     

    Til deg vil jeg personlig anbefale Ego is the enemy:

  3. Hva mener du suksess er?

     

    Hva mener du verdi er, og hva gir deg verdi?

     

    Dette er jo selvfølgelig individuelt, men suksess for meg er et liv med generell abundance. Via meditasjon har jeg lært og fortsatt lærer en unik måte å oppnå abundance på. Videre er jeg opptatt helse, rikdom (finansiell frihet), kjærlighet og generell lykke - latter og lite bekymringer :)

  4. Alt du skriver viser usikkerhet, og likevel ønsker du å trumfe gjennom råd til en person som åpenbart er usikker og trenger verdi og sannhet i livet sitt. Jeg har prøvd å ytre at ved forskjeller og særlig store forskjeller mellom intensjon og handling, bør man vise varsomhet til. Jeg vet at du selv vet at du gjør noe feil, men likevel ønsker du å gi råd til trådstarter. Dette er grunnen til at man bør være varsom med å bruke internett til slikt, da hvem som helst kan hevde hva som helst som sannheter, og av den grunn mener jeg fortsatt at det etisk riktige er at trådstarter oppsøker et menneske ansikt til ansikt som han selv ønsker å stole på, da det vil gi ham størst mulighet for suksess.

     

    Personlig trenger jeg ingen bøker til å finne svar, da jeg ønsker å finne personlige svar selv, og jeg har god erfaring med dét. Jo mer jeg bruker meg selv, jo bedre svar finner jeg, og jo mer stoler jeg på meg selv. Hvis et annet menneske har fått til noe, kan jeg også få til det samme av den enkle grunn at jeg også er menneske. Man må såklart være rasjonell og ærlig med seg selv, så jeg kommer aldri til å hevde at jeg noen gang kommer til å løpe raskere enn Usain Bolt da jeg har begrensninger i forhold til kropp og alder da det blir fysisk umulig. Man kan få til akkurat det samme som andre mennesker innenfor sine egne réelle begrensninger, dét er hva jeg prøver å få frem. 

    Du refererer til bøker óg forskning og trekker fokuset vekk fra deg selv(usikkerhet), men jeg bruker meg selv som referanse da jeg ønsker kun å benytte min egen selvinnsikt da dette vier tillit, og gjør det enkelt for meg å forsvare da jeg har jobbet for sannhetene selv.

     

    Jeg har aldri hevdet at en trenger å lære seg dyp kvinnelig psykologi - dette er en antakelse du har produsert helt på egenhånd. Antakelser feiler som oftest, hvilket det også gjorde her. Gjennom denne påstanden og det meste annet du skriver, viser du at du fokuserer på enkeltområder. Om en jobber på denne måten ser man ikke helheten hvilket er essensielt for personlig utvikling. Har en fokuset på at man må prøve å forstå kvinner og hvordan de fungerer, hvordan skal en da lære seg hvordan en selv fungerer? Hver gang en retter fokuset bort fra seg selv, vil en snuble, hvilket åpenbart fører til usikkerhet og lite til ingen lærdom. Du trenger ikke å lære kvinner i det hele tatt, du trenger å bli kjent med deg selv, og bare være deg selv og la hvem som helst bare få vurdere deg akkurat som du er. Gjør man dette så er det bare å vurdere responsen fra kvinnen om man prøver å utvikle et forhold, og jobbe med kommunikasjon. Vurder mer, tenk mindre. 

     

    Angående ditt siste utsagn må jeg bare gjenta mitt hovedønske om at jeg ønsker ærlighet i livet mitt. Umodenhet viser nok en gang usikkerhet. Kjærlighet er et primærbehov ALLE mennesker har, og du skriver faktisk selv at du ikke ser på det som et problem, hvilket viser en klar fornektelse av ditt viktigste primærbehov.

    Føler at du overkompliserer dette og har mange antagelser. RSD lærer bort mye dyp kvinnelig og sosial psykologi. Poenget mitt er at trådstarter ikke trenger ikke lære alt dette for å få en kvinne i livet sitt. Jeg mener fortsatt at å oppsøke mange kvinner er den beste måten å finne den rette kvalitetsdama på. Helt enig med deg at man bør være seg sjæl.

     

    Jeg er veldig open-minded og respekterer ditt belief-system. Det passer dog ikke med mitt. Leser omtrent 100 bøker hvert år. Liker å lære og implementere ideer, tankesett og livssyn fra suksessfulle personer som har gjort og opplevd det jeg ønsker. Tenk om man kunne lastet ned all informasjonen som verdens mest suksesfulle mennesker har inn i hjernen. Ohlala, hadde vært økonomisk fri for lengst.

     

    De mest suksessfulle menneskene i verden leser bøker, har mentorer og lærer av alle. Det er riktig nok stor forskjell på å kunne teori og praksis, men teori gir deg fundamentet for å gjøre de riktige valgene.

     

    Siden det virker som du sliter med å akseptere mitt tankesett vil jeg gi en siste bokanbefaling: Quantum psychology. Handler om bleier systems.

     

    Jeg trenger også kjærlighet, absolutt. Jeg både gir og får masse kjærlighet :) Enig med deg at kjæreste ikke bør være hovedfokuset i livet.

     

    Som jeg skrev tidligere har jeg hatt en personlig forvandling som jeg er meget tilfreds med :)

  5.  

     

    Jeg ville aldri lyttet til noen som skriver å ha pult flere damer enn gjennomsnittet. Om en person åpenlyst forteller slike meninger, så er dette en veldig likegyldig person. Når samme person skriver at kvinnen skal skjønne at du har pikk, så kommer disse meningene fra en person som har svært lav selvinnsikt, og jobber for kortvarige løsninger. En slik person vil aldri kunne ha et dypt og meningsfullt forhold til en kvinne, før han faktisk begynner å bry seg, og tar handling i riktig retning. Bare se tilbake på hva jeg skrev om attraksjon. Er du overfladisk og likegyldig som mann, så vil du da altså få god kontakt med overfladiske og likegyldige damer. Når begge parter er på jakt etter kvantitet i stede for kvalitet, så er dét hva de får suksess med.

     

    Arroganse har ingenting med selvtillit å gjøre. Arroganse er basert på grådighet, og en slik person presser seg til å føle. En slik person har det IKKE godt med seg selv, han/hun lurer seg bare til å tro det. Det er svært enkelt å teste selvtilliten til en slik person, da slike personer har bygget et arsenal av unnskyldninger for at folk ikke skal kunne komme innpå dem, og se deres sanne jeg. 

    Arrogante mennesker fortrenger følelser til den store gullmedalje, så en bør ALDRI følge deres meninger da de jobber hardt for at alle andre skal tro på deres løgner også. 

     

    Mitt råd er fortsatt å ta kontakt med en psykolog, så du har en person du kan prate med ansikt til ansikt gjennom tillit. Jeg ville droppet all søken etter innsikt på internett, og forholdt meg kun til en psykolog jeg stolte på, og jobbet aktivt med å ta i bruk all empati og visdom jeg fikk gjennom dette mennesket. Der får du ekte verdi, og du vil fjerne masse støy som bare setter i gang masse tvil. 

    Keep It Simple Stupid.

     

    Takker for tilbakemelding. Jeg kan forstå hvorfor du tror jeg er en likegyldig person. Dog er faktum at jeg er full av følelser, før jeg startet med å sjekking var jeg apatisk, og ignorerte følelsene mine. Etter at jeg startet med meditasjon har jeg lært meg å ta informasjon fra følelsene mine, filtrere hva som er riktig og galt.

     

    For meg handler det ikke om å "pule damer", og jeg ser ikke på damer som objekter. Jeg ser på de som vesner, akkurat som meg selv. Bare at jeg har lært meg hvordan jeg og jenter kan ha det gøy - win/win. Sex er jo verdens mest naturlige ting. Jeg har både gode og langvarige forhold til jenter. Dersom du i din verden er opptatt av monogami og langvarige forhold til én kvinne, så er det helt greit for meg. Jeg er opptatt av å utforske mange forskjellige kvinner, og eventuelt finne meg den rette kvalitetsdama som passer perfekt for meg. Altså ikke ta det første og beste. Anbefaler boken Sex at Dawn som omhandler dette temaet.

     

    Jeg skal også innrømme at jeg har ligget med mye partypøssy som ikke har gitt meg så mye. Men jeg har også fått KK som jeg har det veldig gøy med, og som jeg er veldig glad i.

     

    Jeg kommer riktig nok fra et sted hvor jeg aldri hadde kontakt med jenter, og fikk stor interesse i å møte mange jenter. Jeg forstår at denne interessen ikke ligger hos alle. 

     

    Helt enig med deg at man ikke bør lære seg "success with women" fra internett dersom man ikke har interesse for det. Dersom man har interesse for det anbefaler jeg det på det sterkeste. Som jeg nevnte i en post tidligere, så er dette akkurat som å lære seg hva som helst annet, men du blir ikke god til å lage mat dersom du ikke liker det.

     

    Jeg vet du er en likegyldig person, fordi du bekrefter det gjennom hva du sier. Unnskyldninger tror jeg aldri på. Alt kan dog endres, men en må ville det selv.

     

    Nok en gang bekrefter du at du har problemer med å binde deg hvilket er nødvendig i kjærlighet for at det skal fungere best mulig på lang sikt, hvilket alltid bør være målet når en beveger seg inn i det. Om den ene parten har problemer med å binde seg, og den andre parten ønsker å binde seg, vil dette utløse en konflikt. Dette er en av hovedårsakene til at så mange forhold skjærer seg, desverre. Om du viser adferden du viser her, i et forhold med en kvinne og du faktisk har hatt et langvarig forhold, så betyr dette kun at du har hatt et forhold til en kvinne som sliter med det samme som deg selv. Begge parter tør ikke nevne noe om det, og er redde for å miste hverandre, så kommunikasjonen går mer og mer over i det overfladiske. 

    Det er som oftest mannen som har dette problemet, men kvinner kan såklart også slite her.

     

    Du bør vite at det er langt enklere å vurdere hva andre mennesker viser, enn det er å vurdere en selv. 

     

     

    Jeg setter pris på ditt syn. Jeg er ikke opptatt av å binde meg, men ser ikke på det som et problem. Igjen jeg anbefaler boken Sex at Dawn, evt. boken The Truth om disse emnene.

     

    Der får du også litt mer håndfast forskning om hvorfor forhold faktisk skjærer seg. 

     

    Jeg synes rådet ditt om psykolog er bra, og jeg er enig med deg man har 100% ansvar for sitt eget liv. Jeg tror likevel at den beste måten å få seg en kjæreste på er å møte flere forskjellige jenter, finn en du liker, sørg for å ta vare på henne. RSD er et godt sted for inspirasjon. Man MÅ ikke lære seg dyp kvinnelig psykologi eller "game" for å få én kvinne i livet. Jeg er bare spesielt interessert.

     

    Det virker som du er litt hårsår for hvilke ord jeg bruker. Sånt som pikk. Du har vel kanskje lært at man ikke skal bruke sånne ord? Jeg er ikke så opptatt av å være politisk korrekt, og jeg har et inntrykk av de som er veldig politisk korrekte har en slags falsk fasade.

  6. Jeg ville aldri lyttet til noen som skriver å ha pult flere damer enn gjennomsnittet. Om en person åpenlyst forteller slike meninger, så er dette en veldig likegyldig person. Når samme person skriver at kvinnen skal skjønne at du har pikk, så kommer disse meningene fra en person som har svært lav selvinnsikt, og jobber for kortvarige løsninger. En slik person vil aldri kunne ha et dypt og meningsfullt forhold til en kvinne, før han faktisk begynner å bry seg, og tar handling i riktig retning. Bare se tilbake på hva jeg skrev om attraksjon. Er du overfladisk og likegyldig som mann, så vil du da altså få god kontakt med overfladiske og likegyldige damer. Når begge parter er på jakt etter kvantitet i stede for kvalitet, så er dét hva de får suksess med.

     

    Arroganse har ingenting med selvtillit å gjøre. Arroganse er basert på grådighet, og en slik person presser seg til å føle. En slik person har det IKKE godt med seg selv, han/hun lurer seg bare til å tro det. Det er svært enkelt å teste selvtilliten til en slik person, da slike personer har bygget et arsenal av unnskyldninger for at folk ikke skal kunne komme innpå dem, og se deres sanne jeg. 

    Arrogante mennesker fortrenger følelser til den store gullmedalje, så en bør ALDRI følge deres meninger da de jobber hardt for at alle andre skal tro på deres løgner også. 

     

    Mitt råd er fortsatt å ta kontakt med en psykolog, så du har en person du kan prate med ansikt til ansikt gjennom tillit. Jeg ville droppet all søken etter innsikt på internett, og forholdt meg kun til en psykolog jeg stolte på, og jobbet aktivt med å ta i bruk all empati og visdom jeg fikk gjennom dette mennesket. Der får du ekte verdi, og du vil fjerne masse støy som bare setter i gang masse tvil. 

    Keep It Simple Stupid.

     

    Takker for tilbakemelding. Jeg kan forstå hvorfor du tror jeg er en likegyldig person. Dog er faktum at jeg er full av følelser, før jeg startet med å sjekking var jeg apatisk, og ignorerte følelsene mine. Etter at jeg startet med meditasjon har jeg lært meg å ta informasjon fra følelsene mine, filtrere hva som er riktig og galt.

     

    For meg handler det ikke om å "pule damer", og jeg ser ikke på damer som objekter. Jeg ser på de som vesner, akkurat som meg selv. Bare at jeg har lært meg hvordan jeg og jenter kan ha det gøy - win/win. Sex er jo verdens mest naturlige ting. Jeg har både gode og langvarige forhold til jenter. Dersom du i din verden er opptatt av monogami og langvarige forhold til én kvinne, så er det helt greit for meg. Jeg er opptatt av å utforske mange forskjellige kvinner, og eventuelt finne meg den rette kvalitetsdama som passer perfekt for meg. Altså ikke ta det første og beste. Anbefaler boken Sex at Dawn som omhandler dette temaet.

     

    Jeg skal også innrømme at jeg har ligget med mye partypøssy som ikke har gitt meg så mye. Men jeg har også fått KK som jeg har det veldig gøy med, og som jeg er veldig glad i.

     

    Jeg kommer riktig nok fra et sted hvor jeg aldri hadde kontakt med jenter, og fikk stor interesse i å møte mange jenter. Jeg forstår at denne interessen ikke ligger hos alle. 

     

    Helt enig med deg at man ikke bør lære seg "success with women" fra internett dersom man ikke har interesse for det. Dersom man har interesse for det anbefaler jeg det på det sterkeste. Som jeg nevnte i en post tidligere, så er dette akkurat som å lære seg hva som helst annet, men du blir ikke god til å lage mat dersom du ikke liker det.

    • Liker 1
  7.  

    Anbefaler deg på det sterkeste å utforske RSD på youtube. Dette er det største selskapet i verden innen for coaching innen sosial psykologi og "success with women".

     

    Det lærer deg ikke hvordan være drittsekk #1, men den kan bidra til å snu virkeligheten din når det kommer til kvinner på hodet.

     

    Jeg kunne skrevet en veldig lang post om dette, men det finnes evig med forskjellige videoer om spennende temaer fra de forskjellige instruktørene på youtube.

     

    Jeg anbefaler Julien Blanc (tidligere også kjent som verdens mest forhatte mann), Tyler og RSD Max. Her kan du lære deg alt fra hvordan du bør pimpe tinder-profilen din, til hvordan man skal oppføre seg når man omgås både kvinner og menn som gjør deg karismatisk og selvsikker.

     

    Det handler om hvordan du håndterer følelsene dine innvendig til hvordan du blir påvirket av den eksterne virkeligheten.

     

    Gutta driver med:

    - Cold Approach - Dette er at du snakker med tilfeldige damer som du møter enten om dagen eller natten (klubben)

    - Tinder/dating sider

    - Social circle (bli introdusert av venner.)

    - Lærer deg hvordan du bygger en fet social circle med kule venner som du kommer overens med

    - Lærer deg å slutte å bli en sau som gjør alt det normen gjør

    - Meditasjon/spiritulisme

    - Generell selvhjelp

     

    Vet ikke hvor jeg hadde vært i dag uten disse gutta. Vil ikke skryte, men har pult langt flere jenter enn gjennomsnittet, har per dags dato fast følge som er åpen for trekant.

     

    For 2 år siden så var jeg en ganske innesluttet person som så ned i bakken når jeg møtte på fremmede, mens i dag er jeg meg selv og driter i om folk liker meg eller ikke, men jeg ser i alle fall ikke ned i bakken lenger og har ikke lenger behov for at folk skal like meg.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=ICDlE3uDTC4

     

    https://www.youtube.com/watch?v=zmKGLe9DOb4

    Hei :)

     

    RSD har jeg sjekket ut! De er kjempedyktige.Det var denne type ting jeg mente da jeg skrev at jeg hadde lest "sjekkelitteratur".

     

    Jeg har sett gjennom nesten hele "blueprint decoded" Det er veldig bra, men ganske langdrygt. Selv om jeg absolutt kan relatere til det Tyler sier, så har jeg hatt vanskeligheter med å klare å følge disse prinsippene selv.

     

    Har også sett litt av RSD-Tim. Dette er også bra prinsipper, men det faller meg absolutt ikke naturlig å opptre så "energisk" som han, føler ikke dette passer min personlighet og en slik fremtoning blir derfor lite kongruent med hvem jeg egentlig er.

     

    Jeg er veldig laidback som person, og jeg liker ikke spesielt å f.eks gå på byen og drikke alkohol hver helg. Selv om det selvfølgelig er gøy av og til. I og med at jeg også bor et stykke utenfor byen, er det litt tungvindt å komme seg til og fra. Og det blir bare vanskelige og vanskelige å få med seg etablerte kompiser ut.

     

    Jeg vil absolutt tro at mine muligheter ligger i nettdating / tinder, eller simpelthen å sjekke opp jenter på dagtid, eller gjennom felles bekjente :) Men byen skal selvfølgelig ikke avskrives det heller.

     

    RSD er jo så sinnsykt store, og har så mye forskjellig. Er det noe spesielt materiale du vil anbfale??

     

    Anonymous poster hash: 54f5c...8c2

     

     

    Takker for tilbakemelding. Som flere skriver her så selger RSD et produkt og tjener penger. Og selvfølgelig skal de gjøre det, hvordan skal de ellers ha til livets opphold og oppnå suksess. RSD snudde livet mitt på hodet og har hjulpet meg med å finne meg selv. Har selv kurset "The natural" fra RSDMax, Transformation Mastery fra Julien og en del andre av disse. Mange av produktene er sinnsykt gode om man følger de. Det kan sammenlignes med andre typer kurs: salgskurs, treningskurs, bilkjøringskurs osv osv..

     

    Dersom man synes at det blir for komplisert så har man sikkert mangel på interesser for temaet, og det forstår jeg veldig godt.

     

    Jeg tok "massiv action". Jeg bodde i en liten by, flyttet til oslo og er per dags dato en del av "sjekkemiljøet" i oslo. Da jeg flyttet til oslo kjente jeg ingen, men var en periode aktiv på Social Circle Oslo både på facebook og rsdnation forumet og har i dag fått mange nye bestevenner som følge av dette.

     

    Det jeg egentlig vil anbefale deg er å kjøpe et av produktene/skaffe det på ulovelig vis. F.eks The Natural av max. Den går i gjennom mye. Den har litt om tinder også.

     

    Du skriver at du føler at stilene til de forskjellige instruktørene ikke resonerer med deg. Det gjør de ikke med meg heller, men jeg har lært meg å være meg selv. Dette heter "Congruence". Det betyr at dine tanker, ord og handlinger samkjøres. Feks om du prøver å være morsom, selv om du ikke er i sonen til å være morsom, så vil man kunne se det på deg veldig lett.

     

    Dersom du er sliten og du oppfører deg som du er sliten, så vil du automatisk være mer tiltrekkende enn om du prøver å ha mer energi.

     

    En annen ting som jeg vil anbefale deg på det sterkeste å utforske er "Intent" og "Man to women communication". Du skrev et sted at du har null problem med å snakke med en gjeng kvinner, og det er veldig bra, men det som tok meg lang tid å implementere er at damen(e) som du snakker med skal skjønne at du har en "pikk" når du snakker med dem. Beklager utrykket.

     

    Rask ting til: Kvinner elsker å bli ledet, og liker ikke å bruke den logiske delen av hjernen. Det er vel ganske mye forskning på at kvinner generelt er mer emosjonelle vesner, mens menn er mer logiske. Bestem sted for date, bestem hva hun skal ha på seg, hva man skal ha til middag, ta beslutninger.

  8. Anbefaler deg på det sterkeste å utforske RSD på youtube. Dette er det største selskapet i verden innen for coaching innen sosial psykologi og "success with women".

     

    Det lærer deg ikke hvordan være drittsekk #1, men den kan bidra til å snu virkeligheten din når det kommer til kvinner på hodet.

     

    Jeg kunne skrevet en veldig lang post om dette, men det finnes evig med forskjellige videoer om spennende temaer fra de forskjellige instruktørene på youtube.

     

    Jeg anbefaler Julien Blanc (tidligere også kjent som verdens mest forhatte mann), Tyler og RSD Max. Her kan du lære deg alt fra hvordan du bør pimpe tinder-profilen din, til hvordan man skal oppføre seg når man omgås både kvinner og menn som gjør deg karismatisk og selvsikker.

     

    Det handler om hvordan du håndterer følelsene dine innvendig til hvordan du blir påvirket av den eksterne virkeligheten.

     

    Gutta driver med:

    - Cold Approach - Dette er at du snakker med tilfeldige damer som du møter enten om dagen eller natten (klubben)

    - Tinder/dating sider

    - Social circle (bli introdusert av venner.)

    - Lærer deg hvordan du bygger en fet social circle med kule venner som du kommer overens med

    - Lærer deg å slutte å bli en sau som gjør alt det normen gjør

    - Meditasjon/spiritulisme

    - Generell selvhjelp

     

    Vet ikke hvor jeg hadde vært i dag uten disse gutta. Vil ikke skryte, men har pult langt flere jenter enn gjennomsnittet, har per dags dato fast følge som er åpen for trekant.

     

    For 2 år siden så var jeg en ganske innesluttet person som så ned i bakken når jeg møtte på fremmede, mens i dag er jeg meg selv og driter i om folk liker meg eller ikke, men jeg ser i alle fall ikke ned i bakken lenger og har ikke lenger behov for at folk skal like meg.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=ICDlE3uDTC4

     

    https://www.youtube.com/watch?v=zmKGLe9DOb4

  9. Man bør slutte å bry seg så mye om ting som utenfor sin egen kontroll. Dog enklere sagt enn gjort. Her har du en mulig fiks overordnet: https://www.youtube.com/watch?v=4HghViV1Trg

    :

     

    Andre raske stikkord:

     

    - Ja, dama di har en på si. Hun søker spenning, som de fleste kvinner. Du har blitt kjedelig og needy. Diu har blitt såpass needy at du sjekker telefonen hennes. Og nå har du tenkt til å bruke enda mer av tiden din på å finne ut om hun har pult en annen fyr. Hva gjør du om hun har det?

     

    - Slutt å la andre styre livet ditt.

     

    - Ha så mye å gjøre at du ikke har tid til å snoke på dama sin telefon

     

    - Aner ikke hvor gamle dere er, men vet om mange menn som i starten av et forhold er *sjefen", men etter noen år så har dette blitt snudd. Mye av dette tror jeg kommer av at man slutter å leve, og at man begynner å "kope". Altså at alt blir rutine og man glemmer å ha det gøy.

     

    - Hvis jeg kan anbefale én bok. Way of the superior man. Handler litt om purpose osv..Kjærlighet/damer bør ikke være en manns nummer 1 i livet. Man bør sette jobb, hobby, penger eller andre ting man elsker høyere enn kjæresten. Kjæreste bør ikke være din ultimate lykke fordi det er utenfor din kontroll.

    • Liker 2
  10. Hei,

     

    Er på utkikk etter to par vintersko. Et par litt fine sko som fungerer greit på kontoret såvel som på byen, og et par hakket mer casual, men gjerne med et litt stilfullt preg.

     

    Jeg er glad i boots/chelsea boots og litt i den gaten. Helst (mørke)brune eller sorte. Helst laget i matt materiale, da jeg føler glossy fort kan bli litt for "selgeraktig".

     

    Bruker ofte litt stramme jeans i mørkeblå, sort/grå farger. Skostrl: 40/41

     

    Er åpen for det meste, men ta gjerne noe av preferansene mine i betraktning.

     

    Budsjett: maks 3k per skopar, gjerne under.

     

    Av casual sko ser jeg for meg noe slikt som de sorte i midten på bildet nedenfor(om noen vet hvor jeg får kjøpt akkurat disse, rop ut! Digger den hvite sålen):

     

     

    bootsawdesert.jpg

     

     

     

    Av pensko har jeg ikke sett meg ut noen varianter.

     

    Takker for all hjelp!

  11. Kriteriene var:

     

    1) populær nettside

    2) uten reklame

    3) produserer innhold selv.

     

    også ber du meg slutte å tulle når jeg svarer seriøst? maddox xmission har alle kriteriene som ble etterspurt, men det passer vel ikke med ditt syn fordi du har en påstand om at nett sider MÅ ha reklame?\

     

    Hva tror du egentlig, at det ikke finnes populære nettsider uten reklame i verden? Bullshit! Og det er jo bevist med den beste nettsiden i universet.

    Vel, jeg pleier vanligvis ikke å sammenligne epler og bananer. Siden denne tråden handler om en redaksjonell nettside som publiserer rundt 5 artikler om dagen, var det en smule komisk at du linket til en blogg som sist var oppdatert i midten av august og som selger tskjorter for å holde i gang.

     

    Om vi forøvrig tar med alle sitene i Tek så publiseres mellom 40-50 artikler om dagen.

    • Liker 2
  12. Finnes nok av kjempegode og populære nettsider uten reklame, så det er jo pussig om du påstår at internett kommer til å dø uten reklame.

    Kan du nevne noen som produserer innhold selv?

     

    For øvrig til de som bryr seg, så ser tilstanden til hw & co slik ut:www.proff.no/selskap/mediehuset-tek-as/oslo/internettoperat%C3%B8rer/Z0IA3IRR/

     

    Går nok ikke alt for lenge før de forsvinner helt :( de er nok heller ikke alene.

  13. Til dere som påstår at hw mister 50% lesere, ingen ting er sort på hvitt!

     

    50% lesere bruker adblock = 0kr i kassa

     

    Innfører blokkering for adblock-brukere

     

    20% adblock-brukere frafaller = 0kr tap

     

    5% adblock-brukere finner vei rundt sperring = 0kr i kassa

     

    10% kjøper hw ekstra = 15kr i kassa

     

    15% hvitelister annonser = 10kr i kassa

     

    Dette er tulletall riktignok, men selv deg med tretusen kromosonfeil skjønner at dette lønner seg for hw & co.

     

    Om en uke/måned/år kommer uansett noen prosent av de kvasiintelligente gjerrigknarkene her som påstår at de slutter å lese hw til å komme tryglende tilbake.

     

    Vil anbefale alle som sliter med PC performance, kreft i øya eller epilepsianfall pga. Ads å kjøpe hw ekstra. Koster deg under 1kr om dagen. Om det blir for dyrt, ja, da syns jeg du skal se deg om etter en annen annonsefinansiert avis å plage.

    • Liker 2
  14. Du kan jo legge til utgifter for pc, internett og strøm så ser du fort at det ikke er snakk om prisen for vg. Alle summer bygger oppå hverandre og en vedkubbe til klarer nok hesten sa molboen.

    Å herre. Å lese nettaviser utgjør en kvart mikropromille av hva du kan bruke PCen din til. Om du er ekstra gjerrig får du kjøpe deg en raspberrypi eller kinatelefon fra dx til 100kr.

    • Liker 5
  15. Det tror jeg kan være et realistisk mål for dere fremover.

     

    Men da må dere ha SUPERBRA innhold. supergode konkurranser. Om dere da feks ansetter 2 istedet for 3, så hadde dere hatt et budjsett til ordentlig konkurransepremier + andre kule ting.

     

    Jeg fornyer gjerne min ekstra abb, men da vil jeg ha veldig mye i retur. ikke fordi at 29kr (eller hvor mye det koster) er mye penger, men om jeg skal betale 29kr på hver nettavis, så blir det veldig mye ut av det til slutt. Så derfor er minstekravet at det skal være verdt pengene før jeg betaler.

    Uten at jeg skal spå for mye her, vil jeg nesten tro at hele bransjen gjør en helomvending og krever at du må betale for innhold eller at du tillater å se reklame, akkurat slik som her. Hva gjør du da?

     

    Om du skal være så hinsides grådig, prøv å tenk slik:

     

    29kr per mnd tilsvarer ca. 1kr per dag. Du skal med ord registrere deg på ca. 20 forskjellige nettaviser med samme pris før du betaler det samme som du gir for et vg daglig!

     

    Hadde du vært betalende kunde på 20 forskjellige nettaviser ville du trolig også fått mye mer innhold enn i et vg.

    • Liker 4
  16. Vi har nettopp fått tilbud om å kjøpe et domene av en annen bedrift. Domenet er registrert på dem og vi skal nå overta.

     

    Hva gjør vi i praksis? Fins det noen avtaler/kontrakter som ligger tilgjengelig på nett?

     

    Hvordan fungerer betalingen? Er det momspliktig? Bedriten er ikke en registrar.

     

    Hva gjør den andre bedriften i praksis? Hvilke detaljer må vår registrar ha fra deres registrar?

  17. På grunn av utvidelse i vår bedrift trenger vi en MFP med lynrask skanning. Faks er ikke et krav, men greit å ha med dersom det er mest fornuftig. Hva type teknologi som brukes for printing er ikke viktig, men vi ser helst at også denne prosessen går kjapt.

     

    Budsjett: 4000+/-

     

    Krav

    Rask skanner

    Helst svart/hvitt print

    ADF for minst 25 ark

    Offline kopimaskin

    Lagre filer rett inn på maskin

    Rimelig blekk/Vedlikehold

     

    Det er viktig å merke seg at den ikke må ha støtte for nettverk.

    Aller viktigst med printeren er at den er egnet på et lite kontor. Brukeren av printeren ønsker å enkelt kunne mate på dokumenter uten lange oppvarmingstider.

     

    Personlig finner jeg ingen rimelige printere som kan skanne raskt og effektivt uten å ha lang oppvarmingstid før selve skannen blir utført. Vi trenger en MFP som ikke skal kalibrere, rengjøre og alt mulig annet før print og skan osv.

     

    Håper noen på diskusjon har vært borte i en slik enhet og kan svare meg på dette.

  18. Etter å ha hatt ett par av mine venners nye laptopper inne på "venneservice" så er konklusjonen min at Mac er bedre enn PC fordi du slipper ett helvete med 30 dagers dritlisenser som produsenten har bloatet lapptoppen med. Hvis HP og alle andre hadde gitt F i å legge med all slags mulig egenprodusert møkk og latt det kun være en ren Win 7 installasjon med drivere, så hadde ting vært svært mye enklere for alle.

     

    Så du bare kjører på med den konklusjonen at overprisede maskiner med sinnssyke DRM-systemer er det beste? Samt. at denne begrunnelsen din var totalt forstyrra den også.

     

    Det at en tredjepart slenger inn litt bloatware som du sier stemmer nok, men at du ikke kan fjerne det stemmer ikke. Kan som regel fjernes ganske enkelt også. Om jeg husker riktig har jeg sett flere produsenter som har lagt ved en "uinstaller" av noe slag.

     

    Jeg er ingen windowsdisippel selv, men jeg er totalt i mot prisene og DRM-helvette til Apple.

×
×
  • Opprett ny...