Jump to content

NatroN

Medlemmer
 • Content Count

  351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har den kommet her også. Masse lykke til til alle som fortsatt har på vei, og tusen takk igjen for hjelpen folkens! Edit: Fra Coolshop
 2. Samme her. Ankom terminal i Oslo 14:39. Satser på den ikke blir borte på veien derfra og ned til sentrum!
 3. De som var ble fort tomme, så man skal ha en god dose flaks også for å få det med seg. Samtidig virker det som det kommer oftere og oftere, så muligheten byr seg sikker snarlig om du gidder å trykke F5 her inne av og til. Tvi tvi!
 4. Ikke i Postnord-appen, men Coolshop-tracking oppdaterte seg for en halvtime siden med "1. marts (08:51) The shipment is in transit"
 5. Hvordan ser tracking din ut? Min sier Unloaded på Coolshop, under transport på HeltHjem og "Venter på forsendelsen" hos Postnord...
 6. Da fikk jeg pakkebekreftelse på min. Bestilt 13:04. Uansett om dette går veien eller ikke: En stor takk til alle som gidder å tipse oss andre om drops, og en ekstra til KriZZ for tips denne gangen. Det er veldig snilt at dere bruker tiden deres på det!
 7. Enig med du. Får vi så får vi. Får vi ikke så overlever vi nok uansett. Blir uansett et antiklimaks å få den i hus, for jakta har jo vært så spennende. Kanskje jeg skal håpe jeg ikke får fra Coolshop så jeg kan være med litt lenger?
 8. Oof, da har jeg dårlige odds kanskje. Min ble bekreftet 13:04. Får bare krysse fingrene og grattis med din!
 9. Samme her. De påstår at de ikke trekker penger før varen sendes på infosiden, men det er ingen måte å kanselere på. De kan heller ikke svare på hvor lang ventelisten er...
 10. Fikk bestilt jeg også, og fikk ordrebekreftelse. Får se om det kommer noen sendingsbekreftelse eller om de også har oversolgt da. Tusen takk for tipset!
 11. Nei du har kanskje rett. Jeg ønsker ikke å være vrang kun for å være vrang, men å finne parkering på lokalbutikken i sentrum kan tidvis være vanskelig. Selv om jeg får igjen utlegg, må det skrives reiseregning på en liten parkering hver eneste gang. Samtidig har jeg jo ikke lov å handle samtidig som jeg er der, ettersom jeg ikke betaler skatt på firmabilen. Må derfor hente pakke, reise hjem, lage reiseregning på 20 kroner for så å gå tilbake på butikken. Ja, den må da bestilles ettersom et billager aldri/vanskelig kan bli uttømmende. Takk for godt tips. Dette skal jeg ta opp med arbeidsgiver. Tolker det slik da at arbeidsgiver har lovverket på sin side, og at jeg bare er redd for forandring. Takker for alle gode tilbakemeldinger.
×
×
 • Create New...