Gå til innhold

Allsop musematte

Medlemmer
 • Innlegg

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Allsop musematte

 1. S.T.A.L.K.E.R får meg til å tenke på hva Fallout universet. Det er noe i samme duren. Blir kald nedover ryggen bare av å lese sniktitten. De beste spilla er de som virkelig får deg til å leve deg inn i det. F

  år håpe det er mange forskjellige fiender i det ferdige spillet.

   

  Kommer spillet ut i Tsjernobyl? Lurer på hva de synes om det... Det bor jo folk der den dag i dag, og 2 eller 3 av reaktorene brukes fremdeles. Den som det gikk galt med er begravet i sement, over og under. De brukte flytende nitrogen for å holde jorda under reaktoren stabil så de kunne borre seg ned og lage en pute med sement under jævelskapen. Så ikke grunnvannet skulle bli "contaminated".

   

  Det som skjedde var at de skrudde på styrken til reaktoren for fort etter å ha gjennoppfylt reaktoren med brenselstaver. De hadde det meste av sikkerhet men ikke mot den typen feil som skjedde. Det ble veldig varmt, og en eller annen kjemisk reaksjon mellom gasser i lufta og varmen og tankene skapte en eksplosjon. Mener det var avkjøings vannet som ble spaltet til hydrogen som igjen antente. ca 150 mennesker døde momentant. Myndighetene i USA antok de at hele 2000 var døde, etter som de viste ca. hvor mange som jobbet der og bodde i området. Sovjetunionen ville jo ikke gi noen info om katastrofen. De ville heller ikke ha noe hjelp og klarte å slukke brannen selv. Grunnen til at så få døde med en gang var at mange av de ansatte var på ferie og det var kveldsskift.

   

  De fleste feilene som skjer i atom reaktorer er mennskelige feil. Som ved Tsjernobyl.

   

  Ups. Dette er et spill forum ikke historie. ..

 2. Regel nr. 1 i livet. ALDRI hjelp noen, du blir bare sparket i skrittet av det som takk.

  -det kan virke sånn av og til.

   

  Ok ok. Det var bortkasta å sende ut mail om siden din fordi ingen gidder å lese spam mail, og hvis en vil ha noe på nettet SØKER man på det.

   

  Takk for siden din foressten, det finnes andre lignende gratis sider, men takk :)

 3. den filmen om lampen som hopper rundt, rendret i realtime av en GeForce 3 var en gammel film laget av Pixar. Pixar trengte den gangen de lagde filmen en cray supercomputer for å rendre filmen... ikke i realtime. Hver eneste "frame" krevde flere timer. Hvis jeg ikke husker feil 8 timer på en frame! Filmen var ikke i gråtoner??! Disse levende, rustene lampene hoppet jo rundt på en farget ball eller noe.

   

  Nvidia viste det frem GF3en dems med denne filmen (de levende lampene) og hadde med John Carmack som skrøt av kortet og.

   

  se http://www.pouet.net for masse demos. Mange bra. Se unreal. Det er i dos. Gammelt, laget av noen finner. Imponerende.

   

  EDIT: MBST kom meg vist i forkjøpet. Takk for linken foresten :)

 4. Kan det være no med magnetisk forstyrring? Burde da gå utover den andre..... hm. Fikk litt problemer av og til med at chkdsk kjører på oppstarten selv. Roter til noen filer. Tror det kan ha noe med at scanneren (med motor i) lå oppå pc'n. Har ikke hatt siden jeg tok scanner'n vekk. Uber kjipt med data som går tapt...

 5. Æsj. Se hva jeg fant på forumet:

   

  "Hvis NoName minne som flexi-data selger er TwinMOS, så kan du ikke bruke det på det nForce2 hovedkortet. Sendte en mail til de i går da jeg bestilte lignende oppsett og fikk dette til svar på sp. om Abit NF7 og 2x 512 TwinMOSbrikker:

   

  "hei,

  du kan dessverre ikke bruke Twinmos på dette kortet. Du må bruke Crusial

  minne. Det er enkelte Twinmos brikker som fungerer, men ikke de vi selger

  dessverre."

   

  Så jeg forandret ordren min fra Twinmos til to Crucialbrikker te 2-300kr mer"

   

  Må nok bytte ram'en. Lurer på om jeg må det og. Har jo ikke samme HK men det er fra Abit og ram'en er TwinMos. Æsj æsj æsj. :cry:

 6. jeg har et Abit KV7 KT600 hovedkort her. Får også den sirene lyden. Står ingen ting om den i verken manual eller Abits hjemmesider :thumbdown:

   

  Problemet mitt er at jeg kommer ikke lengre enn at viftene starter, går i 2 sek, slår seg av og sirenen starter.

   

  Du kan prøve å nullstille cmos. Se litt i BIOS settingsene, der står det muligens noe. den "error loading operating system" får du når du ikke har noe os installert og ingen floppy i diskett stasjonen. Prøv å gå inn i BIOS, sette 1st boot device til CD-ROM. Sett inn Windows 9x/XP cdn og installer os.

 7. Du kan prøve å nullstille cmosen. Om noe er galt med CPU vil alikevel viftene gå og hovedkortet vil gi fra seg flere pip som forteller hva som er galt. I dag har jeg bygd en pc med:

   

  CPU: 2800+ Barton

  HK:ABIT KV7 - hovedkort - ATX - KT600.

  RAM: 512MB DDR PC

  FAN: Spire kjøler som støtter opp til 3200+

  GFX: Sapphire Radeon 9600 256MB DDR

   

  På denne pc'n starter alt opp, men så kutter alle viftene og harddiskene, hovedkortet lager bare en sirene lyd. prøvder å finne ut hvorfor.

   

  I ditt tilfelle er det nok noe galt med hovedkortet siden ingenting ikke en gang går.

  Du har koblet til begge strøm kontaktene? Den store avlange for hovedkortet og den lille firkanta? Lån en prosessor fra noen andre og test. Bytt power supply. Mulig det ikke er nok strøm?

   

  Håper vi får pc'ne til å virke... :hmm:

 8. XT er litt bedre. Litt høyere hastigheter på GPU og minne. På noen XT kort følger det også med en innebygd temp. måler. Men det er x-tra dyrt. Unødvendig hvis du ikke skal overklokke. Hvis XT versjonen ikke koster så mye mer. Ta den :)

   

  Har selv en Radeon 9600XT (kosta 1400). Temp. måler fulgte ikke med :(

 9. Ja. Du må først ha Half-Life med en cd-key for å spille CS fordi det er en mod til Half-Life. Du får Half-Life for 99,- på Best Buy serien. Så kan du gå inn på www.counter-strike.net og laste det net.

   

  En annen ting du kan gjøre er å kjøpe Half-Life game of the year pakken som inne holder: Half-Life, Blue-Shift (singleplayer i Half-Life universet), Oposing Force (også singlepl) og Counter-Strike med egen cd-key.

   

  Hvis du bare skal spille CS. Kjøp Half-Life for seg selv.

   

  Så. Etter at du har installert CS. Gå inn på det. Velg multiplayer-> internet -> velg en bra server og spill!!!!

   

  Det er ikke no prob.

 10. Har "mobbet" CS mye for "realismen" i det spillet. Men i et data spill er det jo gøy å være superman og løpe i 1Mach, aldri bli sliten osv osv. Som f.eks Quake 3 Arena eller Half-Life deathmatch. Å GÅ BEZERK I ET DATASPILL. DET ER GØY :)

   

  Foretrekker egentlig urealistiske spill som Super Mario osv. :p Men realistiske er også gøy. Hva med i BF1942, når folk flyr utenfor jordas atmosfære, hopper ut av flyet. Detter ned mot bakken og løser ut fallskjermen 1 cm over bakken for å ikke bli most??? Det er stygt.

 11. Får håpe at Valve "optimizer" HL2 for annet en ATi kort, samme med id om DOOM III. Liker ikke helt denne "NVIDIA the way its meant to be played". Spillene som blir støttet av Nvidia kjører som regel like bra på ATi kort og andre... men en vet aldri hvor det går.

   

  Ville jo være dumt av spill utvilkerne å gå med på at spillene deres bare kjører på NVidia hw.

   

  Jeg hadde en GeForce 2 GTS og gikk over til en Radeon 9600 XT, meget fornøyd men noen få ting gikk bedre på GeForce'n. En ting til. En test ment til GeForce 2 kort fungerte ikke før men funker nå med ATi kortet :p

 12. Du kan bruke Windows XP cd'n til å formatere partisjonen der operativ systemet ligger. Sett inn XP'cd'n. Gå inn i BIOS og velg CD-ROM som første BOOT DEVICE.

  Lagre innstillingene i BIOS. Gå ut av BIOS. Når du står "Trykk en knapp for å starte opp fra cd rom". Trykk en knapp!

   

  Nå vil du se at en hel masse drivere og greier blir lastet inn. NÅr dette er over vil du få valg om å reparere XP eller installere det.

   

  Velg å installere det. Når du har kommet dit til at den spør deg hvilken partisjon å installere på tar du å sletter C:

   

  Nå må du formatere C: som NTFS eller FAT.

  NTFS er best hvis du bare skal ha Windows XP på maskinen. ! Virker ikke på 98/ME

  FAT virker på Windows 98&ME og XP. Men det er ikke like bra som NTFS.

   

  Nå kan du installere XP på nytt.

 13. Mener at dette "ABIT SoftMenu™" er et windows program som du kan bruke til å overklokke direkte fra Windows!!! Det burde følge med cd'ne som kom med hovedkortet. Eller så kan det lastes ned fra Abits hjemmesider.

 14. Mye av den "normale" eller skal jeg si "vanlige" musikken vi hører på radio i dag er ... skvip i forhold til spill musikken. Synes jeg då. Men folk synes at vi gamere som digger gammel plingete og pipete spill musikk er sære. Kanskje de burde etableres en ny radiostajon som bare sender spill musikk så får de høre noe fengende :)

   

   

  Tror ikke at spill musikken kommer å dø ut. Men det blir mer musikk fra en tredje part. Se på f.eks GTA 3 og Vice City. Mye bra musikk, men det er ikke de som har laget spillet som står bak den (ok noen få låter). Blir sikkert mye mer av det. De bruker visse biter av radio'en i GTA Vice City i cutscenene på passende steder.

   

  Enig med at Morrowind musikken er bra. Men det er ikke nok!!! Det er for får tracks. Jeg blir nesten gal av å høre det samme om og om igjen i det spillet.

  Dessuten ligner mye av det. Musikken i Mafia er også ... super. Skaper den perfekte 1930-talls Mafia stemningen. Men de kunne hatt mer av den og mer variert når du bare kjører rundt i byen/eller går. Savner det.

   

  Men det var bedre spill musikk før. Last ned ZDspc og Meridian Prime folkens! Da kan dere høre på gamle plingete Snes og Nes toner :) Digger musikken fra Double Dragon, Mario 1,3, Chrono Trigger, FF-serien.

   

  ZDspc spiller av spc filene som er musikk filene i snes spill. Kan dumpes fra roms med en emulator som støtter det eller lastes ned. Husk. Bare roms fra spill dere eier. :p

   

  Musikken fra MDK 2 er bra. Spesielt den fra MAX sin del av spillet.

  Gothic 2 får en bra atomosfære med musikken. Begynner å gå litt lei av den etter å ha spilt i 40 timer pluss. Men de er jo bare vanlige mennesker som har laget det spillet og de kan ikke presse inn for mye musikk heller.

   

  Spill trenger fremdeles bakgrunnsmusikken. Det er nesten kjedelig å spille uten musikk. Vil si musikken er halve spillet i noen sammenhenger.

   

  EDIT: i Redd Albert introen (Red Alert) hell march hører jeg dette:

   

  *litt musikk* *marsjering* big mac takk! Seriøst. Synes det høres ut som de sier det. Noen som kan decifferere det for meg og skrive hva de egentlig mener?

  Er det skjult reklame i RA for Mac Donalds?

 15. Du burde se "klippene" på spillets hjemmeside.

   

  http://www.lucasarts.com/products/armedanddangerous/

   

  Tror det ligger under galleries eller no. Litt merklig sted du finner dem uansett.

  Liker humoren i Giants. :) Ser ikke ut som AAD kommer å skuffe på det området.

   

  Har ikke prøvd demoen selv. Skal kjøpe det når det kommer ut 20/2. -Må bare ha det! På hjemmesiden står det at det kom ut i desember 2003 i USA. Burde nok gå an å bestille det et sted. Men det er ikke så lenge å vente???

   

  Digget Giants & MDK 2 (fikk det for 79,50, beste spill kjøpet jeg har gjort).

  AAD er laget av PlanetMoon. En fra MDK 2 teamet gikk for ikke så lenge siden over til PlanetMoon.

   

  Våpnene i spillet er helsprø. Kan ikke vente for å prøve topsy turvy corkscrew. -Snur verden opp ned. Og så riktig vei. Fiendene fyker opp. Og så ned. Splatt!!!

   

  Uansett. Hvis du kjøper det så tviler jeg sterkt på at du blir skuffet.

   

  Noen her spilt Giants? Husker dere delen hvor Yan (samurai smartie) forteller Delphi om blind mans volkano??? Sett av den blinde seeren Rexus??? (vulkanen eksisterer ikke, den stakkars mannen er jo BLIND!) :)

  Rexus er med i AAD. Har et overdimensjonert glass øye. Ser freaky ut.

   

  Anbefaller alle å se klippne fra spillet. Dere vil nok le. :)

 16. Oki. Har snuset litt rundt på Komplett. Mulig det er bedre å kjøpe en XP prosessor.

   

  En Athlon XP2000+ 1.67 GHz koster jo bare ca. 200kr mer.

  Og så for ca. 70 kr mer kan du få en XP2200+ 1.8 GHz. :p

   

  Den fine tingen med disse er at de ikke blir like varme som Duron cpu'ene.

  Og du får en del mer for bare 200-270 kr.

   

  Når det gjelder hovedkort er det smak og behag. Kan jo ta et med intrigrert nettverk & lyd som takler en oppgradering senere.

   

  Syntes denne Asus'en så veldig fin ut: Asus hovedkort

   

  Asus A7V600-X Hovedkort Socket A DDR

  KT600, SATA, ATX, LAN, Raid, LYD

   

  Støtter mange forskjellige prosessorer og ram moduler. Ca 800 kr.

   

  Du kan jo få noe for 500kr som gjør jobben og.

   

  Anbefaller foresten Western Digital harddisker. Har 2 stk. en på 40Gb og en annen på 120 m/8mb cache. Har ikke fått noen prob. enda. Samsung og alle de andre komplett har er også bra har jeg lest & hørt.

   

  Lykke til med mama pc config. :) Mange rå arcade spill. :love:

   

  EDIT: oki. oppsettet ditt over ser bra ut. Hadde en 1,3 Ghz som ble veldig varm.

  EDIT 2: hvilket som helst skjermkort er bedre en intrigrert. Kan bli en del surr med intrigrerte. Ofte litt ukompitable her og der. Opplever at de hakker på de enkleste 2d ting. :( Hjelper lite med rask prosessor til visse oppgaver når ikke skjermkortet holder mål. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp et billig kort. :)

 17. QUOTE (zeph @ 02/02/2004 : 17:56)
  Alltid de non-datarelated trådene som blir lange

  :) da blir kanskje "problemet" løst fortere. Eller folk blir fortere enige i en diskusjon om hardware. Ville ha vært dumt om hvem som helst kunne blir mod. med en gang. Ville nok ha en del moderatorer som bare sletter poster (som er greie) og gjør livet surt for andre.

   

  Uansett. Synes dette er et av de beste hw forumene på i-net. Mange gode diskusjoner (om hw) og løsninger til hw/sw problemer. :thumbs:

 18. Med 9200, 256MB Ram, Duron 1,6 osv. får du "egentlig" en ganske kraftig pc. Det er jo bra. Kan spille en god del nyere spill på den. Men hadde det ikke vært greiere å kjøpe en brukt Pentium 2 maskin 400Mhz, 128MB Ram, intrigrert gfx og lyd??? Det er bra nok til mame. Kommer jo ann på. Noen emulatorer trenger en del kraft til å kjøre veldig enkle spill :cry:

   

  Det får du for .... veldig lite. Kan nesten finne det på dynga :)

   

  Men hvis du skal bygge nytt så er den duronen på en veldig hyggelig pris.

  Har erfaring med at de blir ganske varme. Kjøp en skikkelig vifte+ribbe. Som støtter MER en 1,6. Ellers holder det antagligvis ikke. Du kan jo underclocke den.

  Og ha på en rolig vifte så du ikke bare hører vifte sus.

×
×
 • Opprett ny...