Gå til innhold

knutruben

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av knutruben

  1. BadCat skrev (9 minutter siden):

    Du er ikke gamer hvis det er noe du driver med på si. Det er bare noe spillindustrien med flere ønsker at folk skal gå rundt og tro, slik at de kan loppes for penger. Man blir like lite gamer av å spille et spill som man blir filmkritiker av å se en film eller ti.

    Så du mener at kun folk som bor i kjellern til muttern etter fylte 40, å bruker 16 timer av døgnet på å hone 360 noscope skills, eller terpe på APM og uber micro er de som kan kalle seg gamere? Er du glad i spill så er du da vitterlig like mye gamer uansett om du bare har et par timer i uka til rådighet, eller om du bor forran skjermen. 

    "Du kan ikke kalle deg bilentusiast for du ikke er mekaniker" mentalitet.

    • Liker 9
  2. Avvent til mandag å ta en tur på politistasjonen å forklar situasjonen.

    Økokrim har sikkert lyst til å vite hvorfor en fyr prøver å vitvaske 30lapper. Er vel en som har stukket av med bankbrikken å koden til en stakkar, og prøver å få ut pengene via deg. 

    • Liker 6
    • Innsiktsfullt 3
  3. Rart at folk foretrekker vanilla-kort fremfor kort med stillere/bedre kjøler slik som DirectCU eller windforce... Selv om prisen er den samme.

     

    Veldig mange som sitter paa ymse altcoin-rigger eller crossfire rigger som vil ha standard/kjoleren>( Med windforce/DCU kjolere dumpes lufta inn i kabinettet, og blir resirkulert av kortet over. Dreit paa leggen selv da jeg kjøpte msi sitt 280x kort. to av disse med to pci-slots imellom resulterte i 98grader paa det øverste kortet, og 87 grader paa det nederste..

  4. Fikk meg et par vapo puny editions for en billig penge her. Lurer på siden de ikke er så glad i en nyere godt klokket quad, om det er mulig å bruke begge to på en prosessor. Tenkte det måtte være mulig å få laget meg noe som dette: 86383809ir5.th.jpgthpix.gif

     

    Vil load spres likt over begge vapoene, slik at det resulterer i bedre temp og mindre stress per kompressor eller vil bare det mellomstykke bli en fin flaskehals :hmm:

×
×
  • Opprett ny...