Gå til innhold

knutruben

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

knutruben sine prestasjoner

18

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så du mener at kun folk som bor i kjellern til muttern etter fylte 40, å bruker 16 timer av døgnet på å hone 360 noscope skills, eller terpe på APM og uber micro er de som kan kalle seg gamere? Er du glad i spill så er du da vitterlig like mye gamer uansett om du bare har et par timer i uka til rådighet, eller om du bor forran skjermen. "Du kan ikke kalle deg bilentusiast for du ikke er mekaniker" mentalitet.
  2. Avvent til mandag å ta en tur på politistasjonen å forklar situasjonen. Økokrim har sikkert lyst til å vite hvorfor en fyr prøver å vitvaske 30lapper. Er vel en som har stukket av med bankbrikken å koden til en stakkar, og prøver å få ut pengene via deg.
  3. Overføringen er nok ikke reell, så bare ta det helt med ro😄 Var det tilfeldigvis en inder som ringte deg, eller er det nordmenn som også suller med denne gamle scammen?
  4. Vet rockdenim.no har hatt klær med w42-44 tidligere iallefall. 2meter å 130kg selv så sliter litt med det samme, men har hatt noe herfra. Evt bolejeans loosefit bukser fra gasp😄
×
×
  • Opprett ny...