Gå til innhold

voidDraw()

Medlemmer
  • Innlegg

    1 255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av voidDraw()

  1. Veldig kul bil! Blant de kjedelige M3, Leaf, Ioniq, Kona og e Golfene som går rundt på veiene, så er denne et friskt pust i mine øyne.

    Jeg er en av de som kjører langt når jeg først bruker bilen (25 mil) så da er denne automatisk utelukket for min del. Mazda sin MX-30 er i samme kategori. Kul bil som dessverre har altfor kort rekkevidde.

    Dessverre blir det gammel gjeldfri dieselbil en god stund til.

    • Liker 1
  2. I praksis er det ingen forskjell på skadepotentiale på en sykkel kontra en elsparkesykkel, så å lage enda fler særregler for slike kjøretøy blir helt tullete.

    Hva gjelder rekkevidde, så er denne, som på de fleste elsparkesykler, urealistisk. Rekkevidde på 3-4 mil bør være oppnåelig i 25 km/t modus. Jeg kjører hardt i "ludicrous" modus og får en rekkevidde på ca 2,5 mil.

     

    Kan anbefale Mercane Widewheel, men det er verdt å nevne at for høyere personer (185cm) så vil nok styret oppfattes som for kort.

     

    Min Mercane kjører 2 mil hver dag. Har ca 46-47 volt igjen når jeg er hjemme, noe som burde tilsvare 30-40% kapasitet. Og dette er et maksfart modus (40 km/t) og hard kjøring opp/ned fra Ekeberg.

  3. WP er fortsatt for umodent for min del. Til syvende og sist så kommer apper alltid "sist" til Windows Phone. 3 parts apper er også veldig ofte dårlige.

    Jeg har nå installert bla. Spotify, 6tin, timber, instagram beta, facebook(!!!). Ingen av disse appene er like bra eller bedre enn alternativene på IOS eller Android.

    Det finnes riktignok et par lysglimt. Eksempler på ganske gode apper er NSB, Audiocloud, Baconit.

     

    Henter min iPhone 5 fra reperasjon og jeg ser frem til å ha et godt apputvalg igjen.

  4. Kjapt spørsmål. Per i dag har jeg Logitech UE 6000 som jeg er veldig fornøyd med, men må alltid benytte den innebygde "forsterkeren" i hodetelefonene for å få skikkelig trøkk. Vil jeg ved å kjøpe en ekstern forsterker løse problemet? Litt vel dårlig bass uten "forsterkeren" påskrudd.

    Føler at batteriene går litt vel fort unna om dagen :ermm:

  5. Har nylig begynt å jobbe i et forsikringsselskap. Mulig jeg tar det for gitt, men vet ikke folk hvordan bonustap fungerer? Kunde fikk skyld i en sak, men han kunne ikke fatte hvorfor han skulle miste bonus. Han hadde da for svingende full kasko! :p

    Det merkelige er at han valgte å IKKE fikse sin egen bil i samma slengen....

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...