Gå til innhold

TMfrantic

Medlemmer
  • Innlegg

    378
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TMfrantic

  1. alike skrev:
    X_Prez_Nixon skrev (15 timer siden):

    Skal vi få en reprise av Cyberpunk?

    90% av det de lovte mangler fortsatt

    Det er ganske lett å unngå ved å gjøre flere ting annerledes. Fra vår side som kunder kan vi først å fremst slutte å forvente at utvikleren lever 100% av hva de forteller under utviklingen. Vi må forstå at ikke alt går etter planen. Å kalle et spill til 700 kr for svindel fordi det ikke leverte muligheten til å ta en taxi er regel rett barnslig, å slikt vas må man kutte ut med!

    Vi må også slutte å sende drapstrusler til utvikleren når de må utsette et spill. True folk på livet fordi de utsetter et spill som koster mindre enn den alkoholen man stappet i seg på en lørdag kveld? Rimelig syke greier spør du meg!

     

    For øvrig er Cyberpunk et fantastisk spill. Youtubere som er kåte på views sier noe annet, men hvem gidder å høre på dem? For dem er overhode ikke ute etter å selge for å tjene mest mulig? neida... 

    Disse Youtuberne har nok rett i dette. Jeg har spillt det ved release og vet av egen erfaring at Cpunk er alt annet enn et fantastisk spill. Og jeg snakker ikke om buggs.
  2. BakaBerg skrev:
    Rickenbacker skrev (10 timer siden):

    Can't fix a turd. Spillet er like buggy som før: Polti folk spawner ut av intet, om du snur deg i en menneskecrowd 360 grader så er alle forsvunnet osv.

    Spillet er også sykt kjedelig. Styr unna.

    Det er din mening. Jeg anbefaler cyberpunk til rpg fans. Det er ikke kjedelig etter min mening, som GTA eller red dead redemption 

    Cyberpunk er noe av det dølleste jeg noensinne har spillt. Forutenom buggsa og det sykt kjedelige gameplayet, så er storyen intent annet enn cringe. Dialogene er nærmest skrevet av en 12 åring, hvor alt handler om å banne mest mulig og være edgy. Totalt latterlig og deprimerende. Det var første og siste gang jeg setter beina i Cyberpunk universet. Æsj!
    • Liker 1
  3. Quote

     

    Designsjefen forklarte videre at teamet hadde sett gjennom hele Diablo 2: Resurrected for å luke ut potensielle problematiske gjenstander eller referanser – ikke ulikt hva både World of Warcraft- og Overwatch-teamene har gjort nylig.

    Den sjekken fant ingen ting, men Gallerani påpekte at nyversjonen inkluderer et nytt design for kvinnelige Amazon-krigere.

     

    Hæ? 🤔

     

    Jeg trodde problemet var trakassering på arbeidsplassen, ikke lettkledde fantasi kvinnekropper i spillene.. Åh herrejemini 🤦‍♂️

     

  4. 47 minutes ago, IT-Henrik said:

     

    For å ikke snakke om han har hengt amerikanske soldater ut på tørk for Russland i Afghanistan. 

    Men de fleste bør ha plenty av grunner til å ikke stemme på Trump, men her vi med 70 millioner stemmer. 

    Hengt på tørk? Det er en bullshit story. Under Trump utraderte Amerikanerne en hel  Russisk Syrisk leiesoldat bataljon som prøvde seg. 

    Quote

    The artillery barrage was so intense that the US commandos dived into foxholes for protection, emerging covered in flying dirt and debris to fire back at a column of tanks advancing under the heavy shelling. It was the opening salvo in a nearly four-hour assault in February by around 500 pro-Syrian government forces – including Russian mercenaries – that threatened to inflame already simmering tensions between Washington and Moscow.

    In the end, 200 to 300 of the attacking fighters were killed. The others retreated under merciless air strikes from the US, returning later to retrieve their battlefield dead. None of the Americans at the small outpost in eastern Syria – about 40 by the end of the firefight – were harmed.

     

    Soldatene har all grunn til å stemme på Trump. Han er pro miltiær. Han vil ha soldatene trygt hjem. Han har gitt dem bedre utstyr(langt tryggere kjøretøy etc). Han har gitt generalene mere frihet til å løse en situasjon på egenhånd isteden for å vente på trege byråkrater. Han slapp endelig luftvåpenet/marinen løs fra tøylene slik at de endelig fikk utradert ISIS kalifatet som opererte fritt under Obama. Han har ikke startet noen store kriger! Jeg kunne skrevet mer her men må gå med hunden 😄

     

    Forresten har du sett på statistikken over drepte soldater i Afghanistan pr år? Her tok jeg et utklipp.

     

    Capture.thumb.JPG.3b92d77898633bacc116d9fae0710dde.JPG

    Som sagt, soldatene har all grunn til å stemme på Trump.

    • Liker 3
  5. 1 minute ago, Gavekort said:

    Minn meg på igjen hvem som brøt atomavtalen med Iran, støttet Israel sin ambassade i Jerusalem, gikk i proxy-krig med Russland i Syria og MOAB-bombet Afghanistan.

    Syria er langt fredeligere i dag enn da Trump overtok. Resten du ramset opp er jo bare filleting. Wow droppete en MOAB på noen terrorister, så grusomt.

    Under Obama opererte ISIS fritt i deler av Syria og Irak. Militante backet av USA skapte en forferdelig krig i Syria som har forårsaket ufattelig lidelse for folket der. Trump bombet ISIS til bare skjeggstubbene lå igjen, og borte var kalifatet.

    Obama admin bidro til å styrte Ghadaffi, og sendte det landet ut i nok et helvete og forårsakte tidenes(?) flyktningebølge til Europa sammen med Syria krigen.

     

    Så var det Bush da... Hvor mange millioner døde? Men det er Trump som er farlig!

    • Liker 2
  6. Trym Mogen i Dagbladet kommer jo med helt feil informasjon om Sharpie Gate. Han sier folk hevder at pennene ble manipulert slik at en Trump-stemme fremstod som Biden-stemme da de ble tellt...

    Det som er saken er at enkelte Trump velgere skal ha fått utdelt en spesiell type penn(sharpie) som ikke lar seg lese i tellemaskinene, og dermed blir stemmeseddelen forkastet. Sharpie Gate ble vel debunka med at de seddlene som ikke går igjennom maskina ikke blir forkastet, men lagt til side for manuell telling.

    Mulig det jeg skriver er helt på trynet også, men er ihvertfall ikke så hinsides som han hevdet i live-sendingen 😁

     

  7. 3 minutes ago, Espen Hugaas Andersen said:

    Tror ikke Trump har 5% sjanse. Han må vinne nesten alt som er igjen. North Carolina, Georgia, Pennsylvania og enten Arizona eller Nevada. Av disse tror jeg han bare vinner North Carolina.

    Jeg tror Trump kanskje har 1-2% sjanse. 

    Arizona snur nå for Trump. Det er enda mange stemmer som skal telles opp der, etter korreksjonen. For tidlig å gi den til Biden enda.

    Georgia går til Trump mest sannsynlig.

    Pennsylvania leder Trump klart etter 89% opptalt. Går mest sannsynlig til Trumpen.

    I North Carolina leder Trump og det er bare noen få stemmer igjen å telle der.

    Nevada er dead even. 

  8. 3 minutes ago, G said:

    De har vel omstillet seg til andre yrker allerede, er ikke bilindustrien nokså død? :roll:

    Er ikke død nei, folk kjøper da biler fortsatt.. Men produksjonen har blitt flyttet ut av Michigan, til blant annet "lavkost" land.

    Planen til Trump var vel å øke tollene på importerte biler og bildeler, slik at industrien ville flytte tilbake over tid.

×
×
  • Opprett ny...