Gå til innhold

CrazyDiamond

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CrazyDiamond

  1. Har noen spørsmål, og håper noen kan ta seg tid til å svare.

     

    Reiser til Bali om et par ukers tid, og blir borte i 3,5 mnd. Har ønsket meg en ny tatovering i lengre tid nå, og tenkte at jeg kunne ta den der. Sparer også litt penger på den måten, med tanke på at det er snakk om en halv eller hel sleeve.

     

    Uansett, må jo ha minst to sessions der borte, og da lurer jeg først og fremst på hvor lang tid det må gå mellom disse? Er klar over at jeg går glipp av litt sol (eller at jeg ihvertfall må dekke over armen), og vil derfor ta den på slutten av oppholdet - men hvor lang tid må man vente mellom hver session? Kan man ta det to dager på rad, eller må det første gro før man kan fortsette?

     

    Og en siste ting: om noen som kunne ha uttalt seg kjapt om denne karen og arbeidet hans, så hadde jeg vært takknemlig: KLIKK HER

    Eller om noen andre har vært i Bali og kan anbefale noen bedre, så er det bare å spytte ut.

     

    Takk på forhånd.

     

    Edit: Eller hva med kanskje han HER

     

    Noen eksempler på arbeidet til sistnevnte:

    Tatovering 1

    Tatovering 2

    Tatovering 3

    Ingen som kan gjøre meg noe klokere?

     

    Ett lite tips: Balinesere snakker (generelt) svært dårlig engelsk, så vær obs på at kommunikasjon kan bli et problem. Og vær nøye med å velge ut studio! Noen venner av meg tatoverte seg der nede, og resultatet ble (mildt sagt) ikke særlig bra.

  2. Odd var det beste laget og vant fortjent i dag. Når det er sagt; jeg hadde virkelig ikke satt med en god følelse som Odd-supporter etter dagens kamp. Utrolig kvalmt å forsvare noe sånt også, tenker da spesielt på trener Fagermo (både umiddelbar reaksjon og senere i intervju). Denne tråden diskuterer en spesifikk situasjon - ikke hvorvidt Eirik Bakke (eller noen andre for den saks skyld) opptrer usportslig. Svaret på trådstarters spørsmål sier seg selv.

  3. Har begynt med solarium igjen denne uken. Har pleid å ta det hver vinter, men ikke i år. Har i tillegg nå bestilt meg betakaroten. Hvordan er erfaringene med det? Har bare lest 2 sider bakover, og det ser ut som noen blir litt gule? Pr i dag er jeg ikke spesielt brun, men ikke likblek heller. Tok 15 min på torsdag og 24 min i dag. Har fått farge, men som sagt ikke veldig brun.

     

    Er spent på hvordan betakaroten vil virke. Men håper virkelig ikke at jeg blir veldig oransje av det.

     

    Jeg har tatt Betakaroten over en lang periode, og har aldri blitt gul/oransje. Merker først og fremst forskjell ved at brunfargen blir vesentlig jevnere og jeg trenger også mindre tid i solen for å få farge.

  4. Jeg syns en del her inne viser utrolig lite evne til å kunne forstå hvorfor noe (tilsynelatende) uproblematisk kan være vanskelig for andre. Det som trådstarter beskriver har ingenting med å være overfladisk å gjøre; det dreier seg mer om ens egen selvtillit. Jenter som er høye har ofte komplekser for det. Å føle seg svær ved siden av en mann er ingen god følelse, og det påvirker også i hvilken grad man føler seg kvinnelig. Jeg er heller ikke overfladisk på noen måter, men akkurat når det gjelder høyde, så er det et fysisk aspekt som faktisk er viktig ved en partner.

  5. Det virker som mange her mener det handler bare om innstilling. Det kan jeg for så vidt være enig i, men bare til en viss grad.

     

    Det er helt umulig å si hvem de "stygge" er. De fleste ser helt vanlig ut, og smaken varierer fra person til person, helt klart. De fleste mennesker som jeg ser på gata 99.99% ser helt vanlig ut, og jeg syns veldig mange ser bra ut. Kan egentlig ikke huske sist gang jeg så en "stygg" person.

     

    Det er likevel visse ting som gjør at enkelte skiller seg ut. Jeg skiller meg ut, men på en negativ måte.

     

    Jeg har dårlig hud, skjeve ører, en merkelig benbygning i ansiktet, en stor nese, et usymmetrisk ansikt, og ser i hele tatt ganske dårlig ut, verre enn de fleste. Dette er noe enhver kan se, og som jeg selvfølgelig ser selv; har følt meg som elefantmannen til tider. Så ikke bare ser jeg dårlig ut, men føler meg dårlig, og da er det vanskelig å kompensere for dårlig utseende.

     

    Hvor bra personlighet må man ha for å kompensere for et temmelig dårlig utseende?

     

    La si at elefantmannen ligger på 0, og Brad Pitt ligger på 10. Hvor stor sjanse vil en som ligger på ca. 2.5-3 ha for å kunne et vanlig liv? Ville dere ærlig talt ville vært sammen med noen som ser så dårlig ut, og hvor fantastisk sprudlende måtte denne personen være?

     

    Ville dere hatt en dame/mann med skjeve ører, usymmetri i ansikt, dårlig hud, arr i leppa, merkelig benbygning i ansiktet?

     

    Jeg mener ikke å ødelegge den positive vibben i denne tråden nå, er selv en stor tilhenger av positiv psykologi, men tenk dere en virkelig person med rart utseende, dere har sikkert møtt minst en med virkelig merkelig utseende, så tenk dere sjansene til han/henne. Ville dere vært sammen med han/henne?

     

    Først vil jeg bare si at jeg blir utrolig trist av å lese det du skriver. Selv om jeg ikke har fått negativ respons fra folk rundt meg - faktisk bare det motsatte, skjønner jeg utrolig godt hvordan du har det. Jeg vet ikke om du har hørt om BDD (Body Dysmorphic Disorder), men det du skriver tyder på at du har en del slike tendenser. Det er synd at utseendet (som faktisk bare er hvordan man er født) skal ha så stor betydning for mange. Og jeg nekter også å tro at du ser ut som "Elefantmannen", eller i det hele tatt så forferdelig som du selv tror. Men for å svare på spørsmålet ditt, så er svaret ja. Skjønnhet er (til en viss grad) subjektivt. Det kan virke som om du tenker at hvis noen hadde villet blitt sammen med deg, så hadde det vært til tross for utseendet ditt, men jeg kan love deg at det fins jenter som synes at du ser bra ut. Jeg kjenner mange som ikke synes standard "prettyboys" er attraktive. Folk har forskjellige preferanser, selv om det ikke alltid kan virke sånn. Dessuten er det for veldig mange (meg inkludert) sånn at personligheten "gjør" utseendet, så en fantastisk personlighet kan i aller høyeste grad "kompensere", som du sier. Dessuten, hvis noen avviser en person bare pga hvordan de ser ut på utsiden, er de heller ikke verdt å "settle" for. Ditt problem er nok selvtilliten - ikke utseendet.

  6. Beklager om denne er postet feil. Problemet er som følger: Jeg hadde endelig fått kvittet meg med mitt abonnement hos Tele2, og skiftet til OneCall. Da jeg fikk kode tilsendt av Tele2 for å løse opp operatørlåsen, får jeg på displayet at koden er feil( jeg er helt sikker på at jeg tastet rett kode). Videre tar jeg kontakt igjen med Tele2, og blir henvist til forhandleren, som heller ikke får låst opp telefonen. Tar IGJEN kontakt med Tele2, som forklarer dette med at telefonen sannsynligvis har en teknisk feil. Får beskjed om at den må sendes inn på service, og dette kan "ta en tid" (i følge forhandleren fra et par uker til et par måneder, og i følge Tele2, "et par dager".) Jeg har overhodet ikke har mulighet til å vente så lenge. At selskapet har låst telefonen min uten å kunne låse den opp igjen er heller ikke mitt problem, og ikke noe jeg skal måtte lide for. Har allerede brukt utrolig mye tid og penger på dette. Så spørsmålet er om jeg har rett til å kreve en ny telefon, eller hvilke andre rettigheter jeg eventuelt har i denne saken. Blir utrolig takknemlig hvis noen gidder å hjelpe!

     

    "Tele2, the company that fucks up your phone..." :wallbash:

×
×
  • Opprett ny...