Gå til innhold

HEE

Medlemmer
  • Innlegg

    967
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HEE

  1. 50 minutes ago, Sn1ken said:

    Det der blir Gull for forskningen det HEE.

    Poeng blir jo som det står der, og det blir registrert i stats osv. Passkey er uten verdi for forskningen, men av den verdi at du kan forsikre eller verifisere ditt bidrag hvis ønskelig. Som igjen kan få andre betydninger avhengig av hvilke sammenhenger vi setter det i.

    Takk for ditt bidrag ?

     

    Hei Takk For svar. Da Står den slik den gjør nå. Skal Plotte inn passkay om den kommer på mail en gang.. Har ventet siden i går.  har heller ikke motatt noe idag.

     

    Har en server her også som står og går. Dog med et 1070 Ti.

     

    Edit..: Har full Vannkjøling. Så kan Kjøre hardt uten at det blir som en 2u Server.

    Takk for svar.

     

     

    Mvh Håkon

    1080Ti.PNG

    Vann..PNG

    • Liker 1
  2. Hei Alle Sammen.

     

    Det er nå Årevis siden jeg har vært inne her nå.

    Jeg drar i gang litt Folding igjen så har da naturligvis litt Spørsmål.

     

    1: Ser folk sliter med Passkey ? Jeg får heller ikke denne på mail og jeg tenker at det kan være pga Overload ? 

    2: Ser dette Greit ut ? Er det noe jeg Bør justere på ?

     

    Beklager om det er litt uryddig post. ( jeg har ikke være aktiv her på leeengeee).

     

    MVh HÅkon

     

    Fold2.PNG

    • Liker 1
  3. Hei.

    Jeg har uheldig vis kjøpt to 840 evo ssd er som jeg har brukt i stasjonere pcn.

    Denne pcn består av følgene hardware.

    Bruker KUN den ene av de nå..

     

    Et asus iv extreme S 2011

    16GB med DDR3 Minne (Corsair) Kjørt memtest ok..

    I7

    To black Ed Wd lagrings disker.

    Ek vannkjøling på hele shiten .

    Win 8.1

     

    Problemet er at den er ganske ustabil den går i frys og jeg synes det er veldig snodig den er knapt et år. Og den er treig jeg må slå av maskinen to tre ganger i løpet av kvelden. Etter kl (16.00)

     

    Jeg må boote maskinen for og få liv i burken igjen med restart knappen på fronten. Det holder ikke med restart jeg må fysisk slå av maskinen akkurat som jeg må tømme "cashe" på disken min for at den skal komme opp igjen..

     

    Jeg er fulstendig klar over Evo 840 ssd sine problemer og har fulgt med på firmware fixes som er sluppet fra samsung. Har selfølgelig Oppdatert Begge mine Evo disker med siste FW.

    Men den er ikke bedre av den grunn! jeg har dårlig iops og Skriv / les på disken og tilegg at den er ustabil. Den er koblet riktig på SATA 6Gb/s på hovedkortet. Jeg har i tilfelle noen lurer også siste bios på Hovedkortet mitt. Har også kjørt en del tester med Samsung magic programvaren.

     

    Tok en rask test nå har ca 393 MB/s Les og 350 MB/s Skriv iops Les er 60651 og Write er 36586.

     

     

    Se på bildet jeg har lagt med her.. Dette skjer når jeg restarer bios finner ikke disken i det heletatt! Det er da jeg må slå den av akkurat som jeg skrev at den må "tømmes" for at den skal dukke opp i bios igjen .. Da booter den.

     

    Jeg har reinstalert også prøvd med flere drivere jeg har win 8.1 X64

     

    Legger ved noen liker.

    http://www.pcgamer.com/own-a-samsung-840-evo-download-this-fix-for-slow-read-speeds/

    http://techreport.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=96590

    http://www.anandtech.com/show/8570/firmware-update-to-fix-the-samsung-ssd-840-evo-read-performance-bug-coming-on-october-15th

     

    Noen tips ? Er det noe jeg har oversett her ? noen som vet om kjent problematikk på Iv extreme asus kort og denne typen kontroller? eller er det bare samsung bug ?

     

     

     

    post-15626-0-01800900-1424980631_thumb.jpg

  4. Hei Del: og igjen takk for sist og ikke minst en fantatisk flott tråd.

     

    jeg er intrisert i dette og kommer mest sannsynelig til og kjøpe noen deler! for og prøve har da tenkt på og gå for

     

    hk : RB493G

    kobinert med et wlan : R52H

     

    men så kommer fråga..

     

    1: denne kommer med openwrt firmware? mulig og få ddwrt? bruker det idag! og synes det er greit og bruke det jeg er mest vant med... men kan jo være arti og prøve noe annent også!

     

    2: Dette er stabilt dette? har du opplevd problemer? grunn til at jeg går for topp kortet er pga at jeg har kablet mye i huset ! er kun noen bærbare og telefoner på det trådløset nettet.

     

    mvh

  5. HDMI og DVI er 2 sider av samme sak. Signalet er det samme foruten mulighet for overføring av digital lyd. En god regel er at om signalet skal fraktes lengre en 5 meter bør du velge HDMI fremfor DVI. Native oppløsning i xga(1024 x 768) vil ikke gi den beste HD opplevelsen av materialet som kjøres. Du bør definitivt gå for en digital løsning (DVI - HDMI) kontra component (analogt).

     

     

    vel slik jeg forsto er DVI og HDMI det samme.. bare at hdmi har digetal lyd.. jeg skal da bruke optisk på lyden så den blir vel digetal uansett.! ;) signalet skal ikke så lang som over 5 meter.. skal bare til taket! og dit er det ikke to meter en gang ! ;) takker for svar.. blir DVI..

  6. hei alle sammen..

     

    har flere sprørsmål egetlig.. har en

     

    lt380

     

    denne er fin den.. 1: lurer på ps3 og hd oppløsning ossen kabel skal jeg bruke hdmi til dvi ?

    2: og så ser jeg litt på lærret noen gode forslag?

     

    3: lurer også på og kanskje kjøre Component video kabel optisk er dette bra løsning ?

     

    tror alt vil rotes sammen til : hva er best for bilde på ps3 ? hdmi til dvi ? eller den andre til 1000 kr?

  7. lurer på hvorfor det kjøres når jeg trykker på det og ikke kjøres når jeg har lagt det inn i oppstarten.. det skal starte opp men det gjør ikke det! hvis jeg starter det selv virker det men vil ikke "kjøre" under oppstart! bare når jeg logger inn som admin. har sett over at det er riktiog i forhold rettigheter.. group policy. det er er en enkel bat fil!

  8. hei alle sammen ;) hvis dere husker p4 da de hadde problemer med vhipsett vifta på abitkort.. den runde blå vifts som seinere ble byttet til en noe større vifte som skulle være bedre.. vel min begynner og slarke noe jevelig.. skulle hatt en ny.. noen som har noe slik ? evt hvor kan jg skaffe det ? jeg veit det finnes et fluss med andre muligheter men har lyst på den blåe i metall med ribber.. hvis den existerer enda da? kom med forlag

  9. jeg husker bh-6 kjørte dual celeron tror det var 366 jeg hadde.. kjørte de på 550 og win2000 hehe.. hukser jeg var innom http://www.overclockers.com/ for og finne uke de var lage i og batch nr og hvor langt andre hadde nådd med desse.. jeg og en kompis var en av første i lillehammer med slike hovedkort.. var vel ganske tilig med peliteier element og. vannkjøling.. har nesten alltid vært abit fan.. men hadde også et nf-7 (to styk) og et at-7 max. bh-6 kortet ligger nede her ennå magler cpuer. og dessuten har ene kondensatoren løsnet.. var tragt om plassen rundt cpu sokkelen husker vifta var gigantisk og gikk borti kondensatorene. :( trist at de har kommet dit at de må legge ned.. hadde håpet på et abit kort igjen som var bra på det meste..

     

    ja fan.. glemte kg7-raid kortene deres.. hadde to av det og jeg;)

  10. hei.. var og formaterte en maskin idag som var litt full med dritt!

    fresh xp instalasjon og service pack 2. home edition.. han ville ha pc suite med mobilen sin. greit nok tenkte jeg men dette ville jo ikke denne! jeg plugger i nokian i usb kabelen og den finner driver og alt men når jeg skal laste ned info fra telefonen får jeg blå skjerm! og denne maskinen er ny formatert! jeg google litt og viser seg at det er flere som sliter med denne typen fil og suite feil og nokia.. se vedlegg..

     

    kan noen hjelpe?

     

    dårlig bilde.. men den maser om fastfat.sys

    post-15626-1217452255_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...