Gå til innhold

1337-Vestige

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1337-Vestige

  1. Etter mye lesing har jeg kommet frem til at Klipsch custom 2 og Monster turbin er de beste pluggene til rundt tusenlappen. Problemet kommer frem når jeg skal bestemme meg for hvilken av pluggene jeg skal kjøpe.

     

    Ingen av pluggene virker som et dårlig kjøp, men jeg skulle gjerne få noen argumenter for at en av dem er et bedre kjøp :)

     

    Musikken jeg elsker er hip-hop og club låter.

  2. Er det noen fordeler/ufordeler med å bruke en slik hardisk sammenlignet med en som er designet for å være ekstern? Prismessig blir det jo det jo dyrere etter du har kjøpt en docking-stasjon.

     

    Tenker også på støv og lignende, pluss at den ikke har noe beskyttelse mot støt. Kan jo bruke en ramme, men tungvint å ta den ut og inn av en ramme hver gang man vil bruke den!

  3. skuffende aktivitet her...

     

    Hei,

    I denne prisklassen, kan jeg anbefale AKG k518 DJ. FIkk mine i posten idag og er positivt overrasket :)

     

    Ufordelene er vel som du sikkert vet at de sitter ganske tight, men dette merker jeg nesten bare hvis lukker kjeven sammen (sitter aldri og gjør det uansett, så det har ikke vært et problem). Annet er at bøylen over hodet godt kunne hatt noen form for pute siden den presser ned i toppen av hodet. Gjør litt vondt for her. En ting som er smaksak er at i motsetning til porta pro, så synes AKG har en skikkelig dyp bromlebass istedenfor den dunking koss har. Er en kraftig bass, og jeg likte den. :p

     

    Det positive er at det er en stilren hodetelefon, med bra lyd, og bra med bass. En liten bonus er jo at siden det lukkede øreklokker så er det litt lyddemping. Man hører fortsatt trafikk og mennesker etc, men det hjelper faktisk en del. Ikke tro at du kjøper et heaset med skikkelig lyddemping siden det gjør du ikke, men sammenlignet med prota pro, vil du merke en klar forskjell.

     

    For å konkludere så vil tviler jeg litt på at de som står å skriker utover forumene at ørene brenner etter 15 minutter har normal hodeform, siden det eneste jeg har å utsette på dem er at bøylden presser ned i hodet, men jeg skal nok klare å fikse det på en kreativ måte :)

    Annet enn det er det ikke annet å si om dem enn godord. Hører selv mye på rap og hiphop, men akkuratt nå har jeg latt det gå et par timer med klassisk Beethoven, og dette takler den langt bedre enn koss.

     

    EDIT:

    Angående ledningen dytter jeg den bare ned i lomma, så det er ikke mer irriterende enn hva du gjør det til!

  4. Hei,

     

    jeg har planer om å kjøpe en AKG k518dj og AKG k324p.

    Problemet er at mp3-spilleren min er en nokia n82 som spiller utrolig lavt.

    Hittil har jeg brukt koss portapro som jeg har måtte spille på 70% for å få nok lyd.

     

    På den ene siden så er AKG lukket så jeg trenger trolig mindre lyd, men på den andre siden

    så spiller portapro veldig høyt sammenlignet med andre headset jeg har hørt.

    Hvordan kan jeg vite om mobilen min vil kunne gi nok lyd? Har aldri hatt AKG før.

     

    PS. Hvis det finnes bedre muligheter for headsett til musikk, så si ifra :)

  5. Det er kun dekselet det er snakk om ja. Har prøvd displex og litt av hvert, men det funket dårlig. Når det kommer til at garantien forsvinner så har ikke den hjulpet meg på samtlige tidligere telefoner som har blitt ødelagt. Mobilen er jo ett år gammel, så produksjonsfeil o.l. ville nok ha kommet før. Blir nok slitasje og bruksskade som ødelegger denne.

     

    Men siden jeg kjøper et nytt deksel skulle jeg gjerne hatt en skjerm som ikke ble ripet så lett, noe bedre enn originalen. Finnes dette et sted? har lett på ebay men finner det ikke.

     

    EDIT: vil bare legge til at jeg elsker mobilen, men litt lei av den billige plastikkfølelsen den kan gi :(

  6. Hei,

    På mobilen for øyeblikket har jeg V 20.0.062 som ble lastet ned 28/2-2008.

    Tenkte at nå var det på tide med å oppdatere firmware til den nyeste siden har vært skikkelig lat. Bare lurte på om det var noen negative sider av å gjøre dette som gjør at jeg heller bør laste ned en eldre firmware enn den nyeste, men som er nyere enn den nåværende?

     

    Takker for alle svar :)

  7. Hei,

    Jeg har fått riper i dekselet på min n82 og har lyst til å skifte det ut. Jeg har noen spørsmål angående dette jeg håpet jeg kunne få svar på :)

    - Når jeg skifter skjerm vil garantien teoretisk sett ryke, men hvis mobilen blir skadet og jeg bytter tilbake til det originale dekselet før jeg sender den inn, vil de ha sjangs til å merke dette? skjønner de er gode på det, men kan ikke se hvordan de skulle klare det.

    - Finnes det bedre skjermer noe sted en originalskjermene? (hadde vært gøy med aluminiumsdeksel med antiripeskjerm)

    - Er det forskjell på dekselet til n82 silver og titanium?

    - Hvor mye ville det kostet å gjøre dette på et verksted?

     

    takker for alle svar som kan hjelpe :)

  8. Her om dagen så jeg en i klassen som brukte mac-programmet keynote for å lage programmer. Der kunne han animere hvordan styrker beveget seg rundt på et kart i presentasjonen og masse mer. Kort og godt så så det evig mye bedre ut enn noe laget i powerpoint. Er det noen alternativer til pp for windows som har mer morsommere muligheter og effekter?

  9. Det store problemet med n64 at stikkene på kontrollene er elendige. Jeg har kjøpt et par nye på ebay, men disse vil nok slites ut fort. Vet noen om det går an å erstatte de gamle stikkene med noen moderne stikker som er i wii-kontrollene?

     

    Alternativet er jo å reparere dem. Kan bare skru opp kontrollen og bruke et loddejern til å smelte av en liten plastbit til den nederste delen av stikken?

  10. Hei, jeg skal bytte fra analog til digital hos get nå. Prøver jo å holde prisene nede, så dropper hd-tullet.

     

    Saken er slik at leieboeren for en stund siden, og han la igjen sin get dekoder box med kortet inni (visste ikke hva det var den gangen). Så jeg har noen spm angående dette.

    - Er det noen måte jeg kan bruke denne når jeg bestiller digitalt signal?

    F. eks koble en tv til opp mot det digitale nettet uten å betale ekstra? Eller slippe å binde meg til et abbenomang hos get siden jeg har dekoder alt?

    - Tenker kortet er registrert på leieboern min, men kan jeg fortsatt bruke det?

    Tenkte på å få registrert meg som eier på det ellerno?

  11. Hei, trenger litt hjelp her.

    Bruker for øyeblikket mobilen min SE w850i som mp3spiller og et billig headset.

    Nå fyller jeg 18 og tenkte å invistere pengene jeg fikk i skikkelig kvalitet, og så på headsetet sony MDR-NC500D. Det jeg lurte på var om jeg fortsatt kan bruke mobilen min som mp3 spiller eller dette vil gjøre at headsettet ikke vil yte max og jeg bør kjøpe en ny mp3 spiller også? når jeg bruker så mye penger kan jeg like godt kjøpe en ny mp3 spiller også hvis dette gjør en veldig stor forandring lydmessig.

     

    Hvis dere har bedre forslag til headset så lytter jeg til det også :)

×
×
  • Opprett ny...