Gå til innhold

Streetcop

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Streetcop

  1. Som han sa over meg så vil det nok oppstå slike utladninger, og jeg tipper disse vil lades ut gjennom transistorne som ligger inni prosessoren. Jeg har store tvil for at transistorene vil overleve noe sånt, og derfor sitter du nok med en ødelagt prosessor. Elektriske artikler har ingenting i en microbølgeovn å gjøre, og det står nok i bruksanvisningen til microbølgeovnen, dette gjelder også metallgjenstander, tre, fyrvereri o.l

     

    Jeg har egentlig liten tro for at du har gjordt dette. Men svarer alikevel så seriøst som mulig.

  2. Hva er det egentlig jeg trenger når jeg skal ha en dvd brenner, har seriøst ikke peiling på det men jeg spør her så håper jeg at jeg får ett ordentlig svar.

    Vil helst ha en slik at jeg kan spille av dvd platene på dvdspillern min :p

    Ser at komplett.no har en del utsolgte så jeg lurte på om denne ville være det jeg trenger Lg brenner

  3. Okey, nå har det seg slikt at søstra mi har tenkt å kjøpe seg pc. Ho kommer til å bruke den til msn, cs, musikk, og kanskje for å se filmer via.

    Så nå lurer jeg på hva jeg bør kjøpe, vil ha AMD Athlon Xp eller AMD 64 men vet ikke om det er vits i å kjøpe amd 64 til henne. Kan noen sette opp ett forslag? Pcen skal ha en maxpris på rundt 10.000kr

  4. Icemat / Intelli kombinasjonen har ALDRI sviktet meg i en game.

    Hvis det eneste dere kan sette på icemat er den dærre svisj lyden så bør dere seriøst heller tenke på all den drittmusikken og de fæle lydene dere får dærfra.. Det må jo være værre enn den uskyldige "icemat" lyden.

     

    Dessuten er "icemat" lyden bare ett tegn på at det er progamers i nærheten ^^.

    GlhF :D

  5. Ok, nå har jeg installert win2000 på grunn av min irritasjon over windows xp.

    Jeg lurer nå på hvorfor i alle dager jeg ikke får det innebygde nettverkskortet i pcen min til å fungere på windows 2000.

    Jeg installerer windows, deretter installerer jeg nforce driverne ( Ja de er for windows2000 OG xp) og får ikke opp noe "tilkoblinger" på mine nettverksteder, noen som vet hva problemet kan være ?

    Nå har jeg plagdes så mye at jeg er kvalm

  6. Jeg får blåskjerm under booting av windows. Pcen funka fint tidligere i dag. Og jeg har aldrig hatt slike problemer før.

    Det står unmountable boot device og noen tall/bokstaver som antakeligvis skal fortelle hva som er feil. Noen som har aning om hvordan jeg kan ordne dette?

    Hvis det er noe informasjon dere trenger og jeg har glemt så for all del spør. :cry:

  7. Jeg har nå fått den nye pcen, gikk inn i bios og skrudde på en del overheat alarmer og sånt. Så startet jeg pcen. Da pep det som ****. Hørtes ut som en sirene. Kan dette være for at akkurat når pcen starter at vifta ikke er helt 100% kommet opp i høy fart. Og at den blir litt for varm i begynnelsen. Det skjer bare når jeg skrur på pcen for første gang og når den har gått noen minutter.. Ellers funker den helt fint, trykker jeg restart går alt helt fint. Den funker som den skal. cpu vifta går på 2800rpm, og temperaturen er mellom 21 og 35 grader celcius. Viften skal klare en 3200+ og jeg har en 2600+. Hovedkortet er Abit NF7 V2.0 Hovedkort for Socket A DDR nForce2 Ultra400/MCP, ATX,USB2.0,LAN. Syns det lukter litt rart her, men det er nok fordi at alle delene er nye + kabinettet. Jeg har brent prosessor før så jeg vet hvordan det lukter :)

    Noen som har noe svar på dette? Spilte i flere timer på dennne pcen uten noen problemer. Men er redd for at noe feiler. :(

×
×
  • Opprett ny...