Gå til innhold

Cu0m0

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cu0m0

  1. Takker for alle tips. Skal sette igang og prøve og få den løs så snart det lar seg gjøre.

     

    Det eneste jeg lurer på er at når jeg får cpu'n av kjøleribben om jeg da hellst skal ta å fjerne det som er av thermal-pad'n (om mulig) og heller legge på et lag med kjølepasta i stedet?

     

    Går det greit å rengjøre cpu'n med isopropanol, siden den har det alu dekket? Har ikke hatt den "glede" av å måtte fikse noe slikt før.

  2. Har en kompis som kjøpte seg ny pc nettopp. Kjøpte komponenter og skulle montere selv. Etter å ha satt alt sammen og kjørte opp pc for første gang så fikk han ikke skjermbilde.

     

    Prøvde en del fram og tilbake, men fant ut at alt så ut til å være riktig koblet. Så jeg tok på meg å sjekke ut hva som kunne være galt. Så viser det seg når jeg tar og løsner cpu vifta for å kontrollere alt fra bunn av så sitter den rett og slett fast på kjøleribba!

     

    Rask konklusjon etter en samtale med han er at han har glemt å låse fast cpu i socketen. Dette burde vel forklare hvorfor PC-en ikke ville boote korrekt. Men så er det å få til en løsning på dette.

     

    Det gjelder en AMD Athlon 64 3400+ Socket 754 BOXED. Den har jo et alu dekke på oversiden så jeg håper det kanskje er mulig å få orden på dette om jeg kjører på med litt i isopropanol for å prøve å løse opp kjølepastaen slik at jeg får satt på plass cpuen ok kanskje kan få PC-en opp å gå.

     

    Kan det funke?

     

    PS: Legger med et bilde av problemet. :hmm:

    post-222-1099701807_thumb.jpg

  3. Har problemer med at maskinen min låser seg totalt ved bruk av Freecom Classic 4x Ext USB2 DVD-Brenneren. Det har hendt seg at den også låser seg ved lesing av DVD. Men det er ikke det største problemet akkurat. Problemet er at det da blir en god del feilbrennte dvd plater når maskinen driver og låser seg slik. Opplever det kun når jeg benytter meg av den eksterne dvd brenneren. Så jeg lurer på om det kan være problemer med brenneren eller om det er problemer med USB2'n som gjør at det blir så mye feil brenning. Noen som har noen tips, eller har vært borti noe lignene. Hadde virkelig satt pris på all hjelp, ganske frustrerendes med alle de feilbrennte platene....

  4. Har et lite, men betydelig problem med et Aopen v92 modem (PCI) av nyeste dato. Når jeg skal ringe opp så får ikke modemet ringetone, selv om linjen er ok. Har sjekket instilliger på modem å oppkobling, men har ikke blitt spes klok på noe av det. Får fortsatt ikke summetone. Ledningen som er brukt er passe lang, men det skal vel ikke ha så mye å si. Det jeg lurer på som kan være problemet er instillinger i "modem strings", men har ikke vært nødvendig med et lignende Aopen modem. Det modem gikk fyken grunnet lyn, men har handlet nytt utstyr over hele linja og også nytt Aopen modem, men det har ikke fungert slik et skal. Noen som har tips? Eller har vært borti det samme problemet? Om specs. trengs så er det bare og si ifra.

  5. Har et Epox 8KTA3+ hovedkort hvor jeg hadde en AMD Duron 850Mhz prosessor installert. Gikk til anskaffelse av en Duron 1,2 Ghz , og installerte den i god tro. Men etter installasjon har det oppstått et problem i Win2k Pro. Etter noen minutter etter login så kommer det en BlueScreen og påfølgende reboot. Sjekker Event Viewer og det står det at maskina har rebootet grunnet en Bugcheck. Noen som har noen tips for å rette på dette? Kjører nå den "gamle" 850Mhz igjen...

×
×
  • Opprett ny...