Jump to content

Gyrofalc0n

Medlemmer
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet at det er en stund siden tråden var aktiv, men noe unikt skjedde sist uke. En av de mindre (men velkjent aktør) i det norske markedet, ringte meg opp vedrørende min bestilling fra 2021 på et 3080 kort. De lurte på om jeg ville godta å bytte til en LHR variant av samme kort, og da til den prisen fra 2021. De forventet et parti nå i 2.kvartal. Ordren har stått stille siden 2021, og de har ikke oppdatert meg pr mail, før de nå faktisk ringte. Så ja, takk.
 2. Fra Varslingstråden I: Fra Varslingstråden II: Slik kan man gjøre det, når man føler sterkt for å kommentere noe i Varslingstråden: 1) I Varslingstråden, trykk på "Siter" ved + tegnet nederst i posten, og sitatet vil komme i "Post kommentar" nederst på siden. 2) Her trykker du opp til venstre i rammen ("Klikk og dra for å flytte") og får da muligheten til å kunne kopiere hele teksten ved å høyre klikke. 3) Gå til den tråden du vil bruke for å kommentere, eksempelvis denne vi er i nå. Trykk Enter et par ganger og lim inn i kommentarfeltet. 4) Nå kan du legge inn din egen kommentar på kommentaren fra en annen tråd. 5) Bonus: Gå tilbake til posten du vil kommentere på, og trykk oppe til høyre "Del dette innlegget" og kopier URL for posten. 6) Ta den med deg til kommentarer du vil gjøre for aktuell post, i den egnede tråden, lim inn som URL som jeg har gjort her, helt oppe til venstre. 7) "Send inn svar". Disclaimer: Ja, det blir en del C/P og frem og tilbake. Men for å holde Varslingståden "ren", så er det dessverre nødvendig. Så slipper rare folk som meg å stoppe helgeturen, for å sjekke alle de mail-varslingene som raser inn fra Varslingstråden, når mobilen fikk dekning igjen.
 3. Men hva pokker driver Nvidia med nå da? Lanserer 3090ti, bare for å være det lille hestehode foran ATI i performance?? (som ingen bryr seg om??) Eller vil folk kjøpe det her til lands, selv om de får henda på 3090? (Ref vid fra JayTwoCents så er jeg enig i at Nvidia burde heller brukt all kapasitet til å få oppfylt 3080 backloggen, og da helst før de lanserer 40xx-serien i 2023 (?) Og som en personlig synspunkt; hvis Nvidia fikk flest mulig på 3080'er så vil kanskje hoppet til 4080 stort nok til at kundene faktisk går for det, også.)
 4. Ja ja... Saken med Dustin går sin gang, siden jeg ikke godtok at de bare slettet ordren på EVGA 3080 som jeg bestilte i januar -21. Først tilbød de 2K som "goodwill" for de hadde jo selvsagt ikke sendt ut ordrebekreftelse, bare bekreftelse på bestilling. De 2K kunne først brukes i deres nettbutikk, så jeg takket pent nei. Neste mail runde så kunne de utbetale disse 2K, men jeg takket fortsatt nei. Så ønsker de å tilby et 3070ti. Nå har det gått så langt at jeg takke nei på trass. Så ville de bare igjen hevde sin uskyld med at det aldri var snakk om noe ordre, men bestilling. Så nå avslutter de saken på sin side. Noen andre som har erfaring med slik ping-pong mellom kunde, butikk og Forbrukertilsynet?
 5. Takk for svar, folkens. Ja, jeg hadde en reservasjon på mitt kreditt kort, som "spiste" litt av kreditt grensen. Og når de annulerte ordren i september, så trakk de beløpet, slik at jeg fikk regning fra mitt kort-selskap. Så fikk jeg det tilbake rett etterpå. Men det var en risiko at jeg hadde måtte betale kreditt-rente, hadde det ikke vært for at jeg hadde nok oppsparte middler til å betale hele regninga på en gang. Så ordene "beregnet" og "forventet" er ikke så sterke som "bekreftet", så her blir det en dans med juridisk tolking av ord Men ja, jeg oppfattet at når jeg kunne bestille, og fikk ordrebekreftelse, så var varene allerede på vei til lager. Og da mener jeg "på vei" som at varen var produsert, pakket og shippet, og var på vei fra den Europeiske gods hubben og til lager, eller på vei direkte fra fabrikken til lager. Så nei, skal ikke la dem slippe så lett. Dustin skal få jobbe med saken til jeg er fornøyd.
 6. Hmmm Saken min går sin gang hos ForbrukerTilsynet, og det ser ut som at jeg står litt svakt da jeg har påstått at da jeg bestilte i januar 2021, så stod det på siden at det var bekreftet lager dato, og Dustin nekter for det. Og uten skjermdump, så kan det være at jeg faller igjennom. Er vel ikke noen her som tilfeldigvis har en skjermdump fra januar 2021 av https://www.dustinhome.no/product/5011213213/geforce-rtx-3080-ftw3-ultra-hybrid-gaming-10gb? Jeg sjekket tråden her 452/453, uten å finne noe. Og varslingtråden med bilder, kom i mars.
 7. Tviler vi får priser under 10K for High end kort (xx80 og xx90). Nvidia og AMD har sett at folk betaler, så MSRP vil nok for 40xx serien ligge mer mot de prisene vi ser i dag. Er jeg redd...
 8. Da fikk du en PM fra meg, da også Kundeombudsmannen ikke kunne gjøre noe med "avgjørelsen som var tatt"
 9. Gjelder Dustin for meg også, men jeg fikk et svar fra deres Kundeombudsmann (etter først å ha blitt avvist av kundeservice med standardsvar), om at han skulle sjekke nærmere, og gi meg et svar. Og i "all fairness" så skal butikken få lov til å ferdigbehandle min klage (innen rimelig tid), før jeg anser dette som en sak verdig Forbrukerrådet og Forbrukertilsynet.
 10. Dustin er nå blitt et eksempel på hvor dårlig en nettbutikk kan være. Ene er at de ikke evner å få inn varer, det andre er dårlig kundes support. Virker som at det svenske hovedkontoret styrer altfor direkte den norske delen, og da ikke helt kjenner de norske reglene...
 11. Det er det jeg har gjort; først klage tilbake til ordre@dustin.no, om at jeg bestrider kanselleringen med ref til loven. Så kom standardsvaret om deres vilkår 23, som jeg igjen svarte tilbake til kundeombudsmannen, på at jeg fortsatt bestrider dette. Og der står vi nå, da jeg ikke har fått svar. Så mitt spørsmål var om jeg burde gå først til Forbrukerrådet, så evt til Forbrukertilsynet. Eller om jeg burde gå rett på Tilsynet.
 12. Jepp, de var veldig lei seg. Det skal man vite. Så ja, jeg har klaget tilbake til dem og denne Kundeombudsmannen. Når avslag også kommer derifra, så blir neste steg en klage til Forbrukerrådet, med eskalering ved å klage til Forbrukertilsynet. De skal hvert fall få jobbe for lønna over der. Eller skulle jeg gått rett på Forbrukertilsynet? Noen tanker?
 13. Og der kom standard svaret fra Dustin på at deres vilkår pkt 23, akkurat som andre har fått her. Selv om jeg i min første mail der jeg bestrider butikkens ensidige annullering av ordren , argumenterte for akkurat disse tingene de skriver i sitt standardsvar. Ergo; De har ikke lest mailen min, eller klart å gi meg svar på mine punkter. Så da blir det neste trinnet denne "Kundeombudsmannen". Lurer på om jeg skal dra inn det at jeg er krenket fordi de ikke har en kjønnsnøytral tittel på stillingen.
 14. Der fikk jeg min mail fra Dustin om mitt EVGA 3080 FTW3 ULTRA HYBRID. Samme pisset. Let the fun begin.
×
×
 • Create New...