Gå til innhold

magnusalex

Medlemmer
  • Innlegg

    3 262
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magnusalex

  1. Ja, det kan se ut som jeg kanskje har blingset litt  :w00t:

     

    Ruta er Oslo - New York - Las Vegas. 

     

    Oslo - New York flys med Airbus, og er selvfølgelig den lengste etappen. Der er jeg kjent med plassen, og den er forholdsvis ok. Er en lang kar på 194 cm, så bare noen cm ekstra tas godt i mot... :) 

     

    New York - Las Vegas flys med 737-900 av United Airlines og er på ca 6 timer. DENNE flys av 737-900. Hadde vært greit med litt plass her også da, for så vidt.

     

    Sist jeg fløy til Las Vegas var med Norwegian Premium på Dreamliner. Det fungerte ganske greit.

  2. Jeg har ikke, men har brukt en Segway-Ninebot ES2 mange ganger. En slik: http://no-en.segway.com/products/ninebot-by-segway-kickscooter-es2

     

    1) Tåler de med grove lufthjul å brukes i regn?

    Det er modellspesifikt, litt duskregn tror jeg de fleste tåler men kraftig regn ville jeg unngått.

     

    2) Hva er vektbegrensning på dem?

    Den jeg har prøvd sier 100 kg, men en bekjent på 115 kg har testet den ved flere anledninger - og det merkes ingen forskjell.

     

    3) Hvordan er det med garanti og service? Må den leveres inn ved den minste reparasjon, og/eller er et lett å bestille nye deler og reparere den selv?

    Segway sine må leveres, de selger ikke reservedeler. Finnes sikkert som diverse gråimport, men da mister man jo den originale garantien. Andre merker vet jeg ikke.

    • Liker 1
  3. TV via Plex fungerer dårlig i Norge. Jeg har testet et par løsninger, men ikke funnet noe som fungerer noe særlig (har Get selv).

     

    En Apple TV 4K har dog løst det meste for min del - der har jeg både Plex, Netflix og Get-TV appen. Har ikke valgt Apple TV fordi jeg nødvendigvis MÅ ha Apple, men jeg ser fordelen med å ha en frittstående enhet med egen fjernkontroll, fremfor å bruke Chromecast som ikke har sin egen meny.

    • Liker 1
  4. Altitec skriver dette i sine vilkår: 

     

     

     

    Garanti
    Altitec garanterer at produktet fungerer etter spesifikasjonene og at de ikke gjør skade på ditt produkt. Dersom varene ikke fungerer som anvist, erstatter Altitec varen med tilsvarende ny vare eller reparasjon. Produktets (det du bruker batteriet/laderen på) reklamasjonsrett påvirkes ikke om du bruker kompatibelt eller uoriginalt batteri/lader, selv om enkelte produsenter hevder dette. Dersom noen av produktene kjøpt av oss ødelegger/skader det du bruker det på eller forårsaker andre følgeskader, dekker vi alle kostnader i denne forbindelse.

     

    Burde være trygg, da :) 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...