Gå til innhold

buzzman

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av buzzman

  1. Kunde i dag, kommer inn, tar en pose og går til ølet. Han kommer så til kassen og skal betale. Der vil han bare betale for en kurv med nektariner. Jeg peker på posen med øl og sier at den skal han betale. Fyren ser rart på meg, som han ikke forstår. Kunden som står i kassen står og ser på han med ølet. Plutselig ser jeg at han skal til å stikke. Jeg hadde reist meg opp av stolen og stod. Jeg reagerer med å hoppe over kassen i ett tigersprang og klarer å ta tak i ryggsekken på tyven ved døra. Han slipper så ølet og springer avgårde. Jeg klarte iallefall å hindre han i å stikke av med ølet. Kunder som så opptinnet kom bort til meg og sa de syntes jeg var tøff som hoppa over kassen på den måten for å stoppe han. Jeg kunne ha tryna for den saks skyld.

     

    Ja? og du har annmeldt forholdet? ;)

  2. Det første jeg ville gjort var å skru opp grenuttaket og sjekke det. Grenuttak er forresten veldig simpelt oppbygd så det er sikkert bryteren som har fått seg en smell, ikke mye annet inni der som kan gå istykker.

     

    Du skal heller ikke se bort ifra at du får byttet inn grenuttaket der du kjøpte det, med mindre det er veldig lenge siden/mangler kvittering og slikt.

    Em del av disse skjøteleninger på clas ohlson har "boltet" hus. Dvs de går ikke ann å åpne med vanlig skrujern.

  3. Hei! Har kjøpt en gammel Gamboy Advance SP på eBay, og mottok denne med lader. Problemet er da (naturligvis) at det ikke er skandinavisk støpsel. Jeg trodde i utgangspunktet at det var engelsk, men den har kun to "greier" som stikker ut, og disse sitter mye tettere enn de standard engelske ser det ut til. Se bilde.

     

    Er det noen som vet hvilken adapter jeg skal bruke? Gameboyen er kjøpt fra USA.

     

    EDIT: Har funnet ut at det sannsynligvis er snakk om kinesisk til skandinavisk. Selges dette noen plass?

     

    Gå til Clas Olhson og kjøp en ny omformer. Ganske rimelig og plugger som passer det meste.

    Husk bare å velge rett omformer. ut-spenningen står nok på den omformeren som fulgte med game gear'en-

×
×
  • Opprett ny...