Gå til innhold

Alliha

Medlemmer
  • Innlegg

    3 213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Alliha

  1. Whoops, så vidt eg forstår av å lese litt bakover i tråden og så litt googling så er sub-ohm damping ikkje heilt det ein bør starte med? :ermm: 

     

    Eg endte opp med å kjøpe denne: https://www.nosmoke.no/eleaf-istick-tc60w-melo-2-m-batteri.html som då er med sub-ohm tank/coilar? Går det greitt å bare lese meg opp på kva instillingar og status på batteriet eg må vera klar over, eller er det bare å bestilla ny tank med ein gong?

  2. Ja, da forstår seg.

     

    Men friskedrag.no hadde ein fin infosak på botnen av sida som oppklarte litt; "I EU og Norge pågår det en prosess for å regulere og avgiftsbelegge e-sigaretter og e-juice, i tillegg til at de også vil komme inn under røykeloven. Dette trer i kraft i løpet av 2017, det vil også bli lov til å selge e-juice som inneholder nikotin i Norge."

     

    Så... nokre nyhende rundt det i det siste?

  3. Eg føle eg ser slike eksempel veldig ofte, med den bua kanten nede (eg antar for å faktisk ha litt interaksjon med naboar?), men kor vanskeleg er det å få det til dersom ein kun har enkle verktøy (ingen stikksag osv.)? 

     

    Also, er det bare kryssfiner ein nytte som materiale? Er det sterkt nok? 

     

    edit: er det fortsatt sketchup som er regjerande mester på planlegging av byggeprosjekt? 

  4. Fekk veldig gamingmusikk-vibber då eg starta på songen, og sitt fortsatt litt igjen med den følelsen (stort sett min egen feil pga. at eg stort sett høyrde på dubstep då eg gama før i tida :p ). Men absolutt ein stileg song som var ganske chill, men ikkje noko eg ville lagt til i noko speleliste... 6/10.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=repS3HhO5xA

     

    edit: Nettels! Den "The Red Shore"-låta oppi der, kunne du ha anbefalt meg noko som har basically heilt like instrumentaler bare utan growling? Prøvar å finne tung metall som eg like, og det nærmaste eg kjem er bare post-rock og eksperimentelle band. 

  5. http://www.bitwig.com/en/bitwig-studio.html

    Folk flest snakkar om denne som gratis på litt same måte som winrar etter det eg har forstått. Her har du støtte for VSTs som det fins heilt greie gratis versjonar av, derav nokre av mine favorittar; Synth1: http://www.kvraudio.com/product/synth1-by-ichiro-toda/details (prøv å google etter presets osv. ettersom det er mange som bruker den) og det meste frå TAL: https://tal-software.com/Products (især noisemaker). Ellers kan du kikke her for meir: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TebLK8BTRbqEWz79UfTOg2S03ZVAPKwgYFo_XK9UWH0/pub?single=true&gid=0&output=html

  6. Det har seg slik at eg i haust fant mine nye favoritt-nudler som var Mama nudler med rekesmak, som for alt eg veitt er einaste nuddel-pakken i Norge med rekesmak. Problemet er at dette var på ICA og kort tid etter eg fant dei blei ICA nedlagt. Småteit tilfeldighet, eigentleg! Så eg lurte på om det er nokon som veitt kor ein kan kjøpe slike nå? Det som tidligare var ICA-butikken eg kjøpte dei frå har dei ikkje inne lenger, så eg er litt usikker på kor eg skal leita. 

  7. Er det rart det blir fokus på e-sport og multiplayer når ein stor del av brukerbasen nyttar denne delen? Sjå på det slik; nokon slepp ut eit spel med singleplayer og multiplayer. Folk syns singleplayeren var bra, men forelska seg i multiplayeren og slutte ikkje å spela spelet og snakke med venner om kor bra det er (word-of-mouth) og spelet får "gratis" PR. Kva bør utviklarane gjere? Lage eit spel der dei fokusere alle sine ressurser på singleplayer, eller fortsette suksessen av multiplayer for å få vekst i serien sin? 

     

    Det å skape eit kompetivt miljø, gjer at ein får dedikerte fans som snakkar høgt om serien og kan føre til rekruttering av nye spelerar. At det går eit skille mellom casual og dei som vil absolutt vera best er klart, men eg ser ikkje korleis dei som spele casual får ein dårlegare opplevelse av at "tryhard"-folka eksistere. Ofte i multiplayer-spel spele ein med venner/klan/whatever og har ei god tid saman med dei utan å fokusere på å gjere det så bra. Men dersom ein har eit ønske om å konkurrera er det fantastisk at det fins noko ein kan streve mot!

     

    Du drar inn singleplayer-content, som kanskje ikkje er så relevant i denne diskusjonen med tanke på at det fins absolutt nye titlar som har fantastisk innhold ein kan nyta åleina. Klart at store selskap kjem til å sei "meg og!" og hive seg med på ein trend, men i mi meining har ikkje dette negativ betydning for den gjennomsnittlege gameren. 

  8. I følge rykter så er Gamsu og Spirit på veg til fnatic. Det blir og sagt at Immortals er Huni, RO, pobelter, wildturtle og Adrian hvis eg huske rett. RNG Freeze blei kanskje leaka av Bjergsen på stream (usikker på om dette er det noko TSM veitt, eller det dei antar). 

     

    TiP og GV sine plassar veitt eg ingenting om, anna enn at det er mogleg ein av dei har solgt plassen sin (https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3vr9dd/new_na_lcs_team_maybe/). 

     

    Det eg kjem på i farta som ikkje er tatt med i posten lenka over. 

  9. Heisann! :)

     

     

    Dessverre har jeg satt pris på om tipsene kom innen et par timer, denne gangen.. Men, jeg er nysgjerrig på "horror"-sjangeren.. Det vil si. Jeg har egentlig hatt så stor sansen for dem, men det er mulig jeg har sett feil filmer.. Noen som har noen gode tips, så er det bare å ramse opp? Jeg tror jeg helst ønsker å se filmer av nyere dato, mtp effekter og slike ting, hvis det ikke finnes noen absolutte klassikere som man bør få med seg.. !?

     

    Takk for tips!! :D

    The Babadook ser ut til å vera "all the rage" når nokon nevne horror-filmar, har sjølv ikkje sett den då eg rett og slett er litt for pysete. :p 

     

    Sjølv vil eg anbefale [Rec] og The Orphanage (meir ein thriller, kanskje?), eventuelt Antichrist om du like feelen av the orphanage. Litt usikker på kva type horror du er ute etter? 

×
×
  • Opprett ny...