Gå til innhold

Apebein

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Apebein

  1. Jeg har hatt GSII siden mai i fjor, og har hatt problemer med talekvaliteten siden, først og fremst for de i motsatt ende. Etter en ulykke tidligere i år fikk jeg ny SII på forsikringen, men dette måtte jeg sende inn nesten med det samnme grunnet vanvittig ekko og generelt veldig dårlig lyd i telefonen. Jeg hører perfekt, men de i motsatt ende gidder faktisk ikke å snakke med meg fordi det er så grusomt å både høre seg selv og ikke høre meg.

     

    Når det er sagt; jeg har ingen deksler eller eksternt utstyr fra verken Samsung eller andre. Telefonen er fortsatt inne til vurdering, så jeg er spent på hva Moobi finner ut...

  2. Da er feilet funnet på min telefon. Var ikke verre enn at batteriet hadde tatt fullstendig kvelden. Ikke livstegn i den før jeg bytta batteri med min onkel.

     

    Da var neste spørsmål:

    Er det mulig å få tak i nytt batteri i Bergensområdet? Noen som selger orginalt eventuelt uorginalt batteri til SGS2. Kan gjerne være større enn standard 1650.

     

    http://cdon.no/elektronikk/samsung_extended_batterykit_galaxy_s_ii_black-14878910

     

    Suverent batteri, og originalt!

  3. Er det virkelig ingenting å gjøre med den elendige talekvaliteten på SII? Hadde problemer med min gamle SII, og når jeg mottok min nye (forsikringssak) håpte jeg dette skulle være bedre (ikke minst pga. softwareoppdatering), men likevel er lyden så skral hos den jeg snakker med at de nesten ikke hører meg. Her snakker vi både lav lyd, dårlig lyd og ekko.

     

    Er det noe å gjøre?

    Telefonen skal jo ikke være sånn. Så jeg hadde levert den inn. Har selv veldig god lyd/samtalekvalitet.

     

    Hm.. Nå har jeg jo akkurat fått telefonen etter en måned med en mobil til 200kr, så det frister lite med gjentakelse. Utrolig irriterende, siden jeg faktisk hører alle helt perfekt! Og har overgangen til Android 4.0 vært god som gull. Superrask, smooth og deilig! Ser helt ærlig ikke behovet for quadcore og monsterskjermer for mitt bruk :)

  4. Er det virkelig ingenting å gjøre med den elendige talekvaliteten på SII? Hadde problemer med min gamle SII, og når jeg mottok min nye (forsikringssak) håpte jeg dette skulle være bedre (ikke minst pga. softwareoppdatering), men likevel er lyden så skral hos den jeg snakker med at de nesten ikke hører meg. Her snakker vi både lav lyd, dårlig lyd og ekko.

     

    Er det noe å gjøre?

  5. Tror vi bare kan glemme denne telefonen på en god stund dessverre.. Nettbutikkene begynner nå å forskyve datoen stadig lengre frem. Snakket nettopp med Moobi, som skulle få inn telefonen i dag 7. mars, men som fortsatt ikke aner noe om release. Chess.no har endret dato til 4. april, men de har ikke sendt ut første "batch" i følge de jeg har snakket med.

     

    Ser at HTC One X også har fått release tidlig i april. Vurderer sterkt å gå for en quadcore-telefon om Sony virkelig er forsinket med utgivelse. Den ene lille fordelen Xperia S hadde på de kommende konkurrentene var jo nettopp at både HTC, LG, Huawei og Samsung kommer med sine telefoner senere i vår eller på forsommeren..

  6. Jeg har i hvert fall bestemt meg for å gå for Sony Xperia S, så får vi håpe at releasedatoen stemmer. Har snakket med både Chess og Elkjøp, men ingen av disse aner noe som helst om noen utgivelsesdato, så jeg regner med det er et lite skudd i blinde fra CDON og de andre som allerede har dato på telefonen. Mest trolig for å få inn mest mulig preorders før de senere endrer datoen.

     

    Har hatt Galaxy SII siden release i mai i fjor, men denne gikk dessverre i bakken for et par uker siden, og jeg oppgraderer mer enn gjerne til Xperia S ved å legge noen kroner mellom på forsikringen.

  7. Hei Selvin!

     

    Er litt i samme båt som deg etter å ha ødelagt min Samsung Galaxy SII etter et lite uhell. Heldigvis har jeg forsikring og får forhåpentligvis tilbake på denne. Som du sier selv begynner SII å bli gammel, den fyller faktisk året i mai. Selv om den fortsatt er en av de aller beste telefonene på markedet så kommer det såpass mye nytt nå i månedene fremover at jeg utvilsomt ville ha ventet litt.

     

    Alternativene for meg er i dag følgende:

     

    - Sony Xperia S: 4,3" skjerm, 720p-oppløsning, Sony Bravia Engine skjermteknologi, lekkert design og solid byggekvalitet, dualcore-prosessor på 1,5ghz, 1GB minne og god lagringskapasitet. Denne frister veldig og er på markedet allerede tidlig i mars om vi skal tro de som har telefonen ute for forhåndssalg. Med Xperia S får du også den første telefonen til Sony etter skilsmissen fra Ericsson, og ikke minst får du en telefon som skiller seg litt ut designmessig. Får også Android 4 i løpet av mars i følge ryktene.

     

    - Samsung Galaxy Nexus: En frontfigur for Android 4, fantastisk og stor skjerm, pent design, får oppdateringer først og kjører vanilla android. Har vært aktuell for min del, men blit litt for lik min gamle SGSII til at den frister nok. Litt raskere og litt bedre skjerm, ellers ganske lik.

     

    - Samsung Galaxy S3: Ryktes å bli lansert senere i vår, og med release på forsommeren. Kommer som SII gjorde i fjor til å bli årets virkelige teknobombe. Det ryktes om fire kjerner, hd-oppløsning, super amoled plus-skjerm og plenty av alt annet du kan ønske deg. MEN, vi vet ingenting utover ryktene, verken om specs eller utgivelsesdato. Derfor er jeg lunkenper i dag.

     

    - Motorola Razr/Razr Maxx: Razr er SYLTYNN! Herlig design, fantastisk byggekvalitet, nydelig skjerm og er kjapp som få andre. Det eneste jeg har å trekke ned på et at telefonen er i største laget. Den er bred og høy for en 4,3" å være, og med normale hender er den ganske heftig. Jada, vet det finnes Galaxy Note og Nexus, men disse har mindre ramme rundt skjermen og er i så måte mer "effektive" i å utnytte overflaten til telefonen. Razr Maxx er muligens på vei inn, med mye bedre batterikapasitet og en litt tykkere ramme (fortsatt under centimeteren). Et godt valg, og den tøffeste utfordreren til SII i 4,3"-klassen.

     

    - Motorola Droid 4: Drømmetelefonen min kommer fra Motorola, men er foreløpig ikke lansert i Europa, det vil si at det trolig kun blir med drømmen per i dag. Denne er rimelig identisk med Razr, men har litt mindre skjerm (4") og et utskyvbart QWERTY-tastatur. Kanskje den dukker opp i England eller lignende til sommeren, da er det i hvert fall mulig med import. Har hatt Motorola før og har vært kjempefornøyd.

     

    - Sony Ericsson Xperia Arc S: Et greit alternativ som ikke koster skjorta. Oppgradert Arc med raskere prosessor. Pent design, bra skjerm, bra kamera og kjappe menyer.

     

    Det var noen av mine ytringer :)

     

    Lykke til med valget! Selv tror jeg at jeg går for Sony Xperia S når den kommer neste måned, så får jeg heller oppgradere til SIII eller Motorola Droid 4 om de skulle bli tilgjengelige og altfor fristende :)

  8. Har siklet på denne godbiten selv! Var innom Spaceworld en dag for å tafse litt på Motorola Razr, og den var unektelig sexy og ikke minst oste den av kvalitet. Hadde Motorola Milestone (den første Droid) i halvannet år, og utover noen softwareproblemer grunnet Motorola Europe var jeg sykt fornøyd. Kommer Droid 4 i GSM-utgave er det i hvert fall ingenting å stusse på.

     

    Ser også at datoen 22. desember er lanseringsdato i USA, så vi kan jo håpe at den dukker opp på nyåret!

  9. En kompis tar turen til USA i slutten av måneden, og jeg kommer til å be han om å ta med en TouchPad samt en touchstone og keyboard hjem. Prisene har jo blitt dumpet av HP for å selge mer produkter, så prisen er jo konkurransedyktig sammenlignet med iPad og Android-brettene.

     

    Noen som vet om Pre 3 kommer "unlocked" og i GSM-utgave? Hadde vært toppen av kransekaka å hatt begge produktene :)

  10. Helt plutselig begynner telefonen min å sluke batteri, og når jeg sjekker batteriforbruken har Maps stått for opptil 15%, dette til tross for at jeg aldri har brukt google maps og heller ikke har hatt gps på. Skjermen bruker selvfølgelig mye av kapasiteten, med androidsystem som en god nummer to.

     

    Husket fra min Motorola Milestone at om ikke ladet telefonen til 100% (men bare 95% feks) så ble batteriet tappet veldig mye raskere. Vet ikke om SGSII har samme problemet men.

  11. Slik ser min ut :)

     

    Launcher Pro Plus og WidgetLocker

     

    Hvor fant du den klokken/værmeldingen der? Ser jo ut som den som LG Optimus 2X bruker. Liker 3D-effekten :)

     

    Det er nok 3D Digital Weather Clock fra market, som er en kopi av LG sin vær/klokke-widget ;)

     

    edit:

     

    Eller er nok denne: http://www.androidguys.com/2011/04/20/lg-optimus-2x-clockweather-widget-android-devices/

     

    De er uansett ganske like

     

    Fant den selv akkurat samtidig som svaret ditt tikket inn. Tusen takk uansett :)

     

    Og godnatt får man vel si!

  12. Jeg sliter med launcheren på min S2. Har tatt i bruk LauncherPro som jeg har brukt det siste året på min Milestone, men telefonen vil absolutt ikke ta den i bruk som fast launcher. Blant annet går den tilbake til TouchWiz hver gang jeg trykker på home-knappen. Noen som sliter med det samme? Har prøvd Home Switcher og flere lignende programmer, men jeg klarer ikke å få LP til å bli standard uansett hvor mange ganger jeg prøver. Og det går heller ikke an å omprogrammere funksjonen til home-knappen i LP slik at den får en annen funksjon. Problemet er det samme.

     

    Når det er sagt vil jeg igjen få skryte av LauncherPro som gjør scrolling mellom hjemmeskjermene til en drøm sammenlignet med TouchWiz.

  13. Nå ble jo telefonene og tableten lansert allerede i vinter, og da fikk man vite at alle skulle komme tidlig i sommer. Allerede da begynner disse å bli utdaterte rent spesifikasjonsmessig. Om de skulle finne på å drøye det til høsten eller vinteren snakker vi et gammelt produkt i dagens marked. Samme problemet som Palm gjorde med den originale Pre.

     

    WebOS er drømmen for alle teknologiske "geeks", men spesifikasjoner er også det viktigste for denne målgruppen, og med en "topp"-telefon i slutten av 2011 uten dualcore, kun 3,6" skjerm og såpass lite apps i katalogen, tror jeg HP skal få store problemer med å få folk interesserte i Pre 3. Touchpaden har også stor konkurranse fra både Android og iOS. Veer kommer i et enklere segment, men jeg tror likevel prisen kommer til å bli langt høyere på denne enn andre lavbudsjettstelefoner som SE Mini Pro.

  14. Bestilte min fra chess. Noen andre her inne? Snakket med kundesenter og sa den er inne på lager i morgen (om den er blir den sendt med en gang!) og jeg får min mulingens før helgen :p I hope.

     

    Har også bestilt fra Chess! Sto 18. mai i nettbutikken, så dette var virkelig en fin overraskelse :) Reiser til utlandet på søndagen, så det hadde vært knall om jeg fikk leke litt med denne telefonen på flyturen!

  15. Eg sleit ein del med tilfeldige reboots i CM6, men har enda ikkje opplevd det i CM7. Snåle fargendringar har eg ikkje opplevd, men ein treighet og hickups skjer stadig vekk. Vi må vel berre være ærlige og innrømme at Milestone ikkje har den kraftigaste HW.

     

    Jeg snakker om den offisielle 2.2 FroYo, ikke CM6. Tenkte å bytte til CM7 om 2.2 ikke leverer fremover.

×
×
  • Opprett ny...