Gå til innhold

Ritualz1

Medlemmer
  • Innlegg

    809
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ritualz1

  1. Just now, Fibonacci said:

    Spørs hvor mye "tilbud" det blir om koronasertifikat tas i bruk. Da grenser det mer mot tvang enn frivillighet. Jeg har tatt vaksine, men begynner å bli skeptisk til å måtte ta en ny dose hvert (halv)år.

    Burde ikke være nødvendig på friske personer over 65, det er muligheter for alvorlige bivirkninger med disse vaksinene (noe media ser ut å glemme). Får håpe at koronasertifikat (både innlands og utenlands) ikke blir å kreve stadig nye vaksinedoser, selv om jeg er redd for at dette skal skje veldig snart.

  2. Dokumentasjon gjelder vel kun ved kjøp av nikotin, som jeg har forstått det. For damp-utstyr skal det ikke være noe problem.

    Du kan kjøpe shortfills, uten nikotin fra utlandet eller Norge, og blande nikotin inn selv (dette kan du bestille fra Norddamp).

    • Liker 1
  3. En ting som ikke er nevnt er spørsmålet om den tidsubestemte husleieavtaler er gyldig. 

    Quote

    § 9-3.Adgangen til å inngå tidsbestemt leieavtale for bolig

    Det er ikke adgang til å inngå tidsbestemt leieavtale for bolig for kortere tid enn tre år. Minstetiden kan likevel settes til ett år hvis avtalen gjelder lofts- eller sokkelbolig i enebolig eller bolig i tomannsbolig, og utleieren bor i samme hus. 

     

    • Liker 1
  4. 1 hour ago, Dubious said:

    Alle utleiere har ekstra nøkler så de har ikke behov for leiers nøkkel 
    Nettopp for å unngå slike situasjoner, og for å ha tilgang på boligen om leier er borte og de må inn

    Det har utleier teknisk sett ikke lov til, siden dette ikke gir leietaker eksklusiv bruksrett til boligen/leiligheten. Hvis utleier vil ha nøkler til leiligheten/boligen bør dette være avtalt i leieavtalen.

    https://boligmentoren.no/har-utleier-krav-pa-a-ha-nokkel-til-utleieboligen/

  5. 2 minutes ago, Konkulf said:

    Jeg ser for meg at det er strøm på Mediaconverteren? Hvis alt er i orden, skal det lyse 2 grønne lys på siden av boksen. Det ene lyser for Power, mens den andre er for at den har optisk signal fra fiberen inn. 

     

    Ellers er det en mulighet at LAN porten på Mediaconverteren har tatt kvelden, men dette er sjeldent. 

    Får et lys, power. WAN er ikke på, og rx/tx indikatorerne på  LAN-porten lyser kke når man har en enhet i den.

  6. Hei, 

     

    Jeg kjøpte en motorola G6 plus for omtrent et halvt år siden, og i det siste har høytaleren begynt å bli veldig dårlig. Det er mye ulyder, og det virker som den har blitt sprengt. 

     

    Jeg dro til elkjøp butikken jeg kjøpte den oss, og viste dem hva problemet var, og de mente at dette var brukerfeil. De argumenterte for at jeg har spilt av musikk på et for høyt nivå, og derfor mente de at det ikke var deres ansvar og ville ikke ta imot mobilen. Synes ikke dette argumentet er gyldig, men tenkte jeg skulle spørre her. 

     

    Det skal nevnes at telefonen er blitt roota, men skal jo ikke ha innvirkning på at høytaleren har blitt dårlig. 

×
×
  • Opprett ny...