Gå til innhold

Lef

Medlemmer
  • Innlegg

    401
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lef

  1. Jeg er rimelig fersk på slike typer telefoner, så dere får være snille med meg..... :roll: Når jeg aktiverer WLAN skal jeg være i stand til å søke opp trådløse nettverk i nærheten, kryptert eller ikke kryptert? Min telefon klarer ikke å finne noen nettverk, får bare opp "Fant ikke noe nettverk"

     

    Får heller ikke koblet til mitt eget krypterte trådløse nettverk hjemme selv om jeg angir SSID og riktig krypteringsnøkkel.

     

    Noen som kan hjelpe?

  2. Har også endelig fått min P1 og er strålende fornøyd, bortsett fra at jeg ikke får WLAN til å virke. Når jeg har aktivert WLAN og prøver å søke opp nettverk finner den aldri noe nettverk...... Har også prøvd å manuelt konfigurere en konto slik at den kobler seg opp mot mitt eget trådløse nettverk, men ingen resultat :(

     

    Er det noen som har noen tips, eventuelt om noen har en "smørbrødliste" som viser hvordan man setter dette opp?

  3. Det går også selvfølgelig an å få sjappa du kjøpte telefonen i til å oppgradere.

     

    Det gjorde jeg sist lørdag, hadde ikke noen spes. problem med telefonen tidligere bortsett fra svakt batteri. Dette ser ut til å ha bedret seg etter oppgraderingen.

     

    Betalte 200 spenn istedet for å kjøpe stasjon til 500-600. Håper jeg slipper med den ene oppgraderingen inntil jeg igjen skifter telefon :p

  4. Har faktisk prøvd alt som er foreslått. Tusen takk for mange forslag! :yes:

     

    Tror kanskje jeg har funnet løsningen nå ved å installere en "virtuell printer driver" Den dukker opp sammen med event. andre skrivere som er installert på maskinen. Det denne gjør er å sende dokuementet til en ny fil ( i flatt tekstformat) istedet for å sende dokumentet til utskrift.

     

    Har prøvd et program, det så ut til å fungere, det er bare det at jeg ikke finner igjen filen foreløpig. Programmet heter Miraplacid text driver, må nok "forske" litt mer på det programmet.....

  5. Hei

     

    Fant ingen andre egnede kategorier for dette spm......

     

    Jeg har en fil med endelsen *.vpe (virtual print engine), problemet er at jeg ikke har mulighet til å editere filen. Er det noen som har den ringeste anelse om hva jeg skal gjøre for å få til dette? Begynner å bli passe desperat her nå, så alle forslag gode eller dårlige mottas med stor takk!:-)

  6. Det samme irriterer meg! Hvorfor i alle dager skal jeg få beskjed om å slette meldinger, så lenge det finnes ledig telefonminne???

     

    Overraskelsen var stor her om dagen da jeg hadde tilsammen 108 meldinger/717 Kb, og fikk beskjed om å slette?!

     

    Kan ikke skjønne annet enn at dette kan endres etter software/firmware-oppgradering?

     

    Noen som vet mere om dette? :roll:

  7. Men hvordan er støynivået på eMagic harddiskkabinett for 3.5" IDE

    aluminium,USB 2.0/Firewire?

     

    Er den bra eller dårlig?

    Jeg er ekstremt kresen når det gjelder støy, og har derfor koblet ut vifta....

    Men, den er ikke så ille egentlig, kommer an på i hvilke miljøer du skal benytte den i.

     

    Synes imidlertid støynivået sank en del ved frakobling av vifta :yes:

  8. Takker for svar !

     

    Har forsåvidt tenkt på Seagate, da jeg har gode erfaringer med de fra før av. Tenkte også at jeg skulle gå for en 5400-RPM disk, men disse finnes jo nesten ikke lenger :-( Har letet litt rundt i forskjellige webshops, men finner ingen seagate disker på hverken 120 GB eller 160 GB med 5400 RPM.

     

    F. eks en 160 GB Seagate med 5400 RPM hadde vel passet bra tenker jeg.

  9. Har anskaffet meg eksternt harddisk kabinett: eMagic harddiskkabinett for 3.5" IDE aluminium,USB 2.0. Dette har jeg tenkt først og fremst å bruke til mp3-avspilling og mellomlagring for diverse andre ting.

     

    Kabinettet skal bl.a brukes sammen med en meget støysvak bærbar pc, derfor er støy og varme de to viktigste kriteriene her, samt pris. Jeg kommer til å koble ut vifta i det eksterne kabinettet så hvilken harddisk som takler dette er som dere skjønner svært viktig.

     

    Hvilken harddisk (120 eller 160 GB) er det beste kjøpet som dekker disse behovene ?

  10. Grunnen til denne feilmeldingen kan være så mangt. Oftest kan det tyde på IRQ-konflikt eller at minnet ditt er korrupt.

     

    Prøv å skift PCI spor på f.eks nettverkskort og lydkort, event. ta ut det ene og se om det hjelper. En annen ting du kan prøve er å skifte om på RAM-slottene, hvis du har to brikker ta ut den ene osv.

     

    Umulig å si konkret hvor feilen kan være, prøv deg fram med litt stokking av ekspansjonskort og minnemoduler !

     

    Lykke til ! :-)

  11. Forslår at du aller først gjør følgende:

     

    --> Kontrollpanel --> System --> velger fliken avansert --> Oppstart og gjenoppretting --> ta bort "avhukingen" for at det skal startes på nytt automatisk ved systemfeil.

     

    Du skal da få opp en bluescreen neste gang dette skjer, ut i fra denne bør det være mulig å finne ut mer konkret hva som feiler maskina di :-)

  12. Ikke meningen å "kuppe" tråden her, men jeg vurderer selv å kjøpe et slikt kabinett som det er snakk om.

     

    MEN, jeg lurer på en ting; Er det vifte i kabinettet ? Hvis dette er tilfellet hvordan er støyen på denne ?

  13. Jeg sliter med det samme problemet selv, jeg har bredbånd fra NGT. Plutselig en dag sluttet routeren å dele ut adresser automatisk.

     

    Jeg har en mistanke om at DHCP-serveren i routeren er disablet, men så var det det å få startet den igjen....

     

    Fint hvis noen med peil kunne gitt noen råd her :-)

  14. Går det an å "avinstallere" dette hvis man finner ut at man ikke liker det ?

     

    Prøv legg til\fjern programmer i Windows :thumbup:

     

    Det hjelper nok stort!

    Tenkte kanskje det var en reg.fil som ikke lot seg fjerne ved hjelp av legg til/fjern programmer. Sitter på jobb, og er derfor ikke særlig lysten på å f**kke opp skjermen :p

  15. Ja, jeg har gjort den tabben å erstatte min tidligere versjon med 9.0... :no:

     

    Ser ikke ut til at jeg får streamet noen ting fra nettet etter oppdateringen.

     

    Alt ser bra ut og spileren er "ready" men ingenting skjer ? Har også prøvd å limt inn URL'n, både http og mms, men ingenting skjer, eller at jeg får beskjed om at WMP ikke kan åpne filen.

     

    Er takknemlig hvis noen kan hjelpe meg med dette :yes:

  16. Dere som har bestilt, har dere sagt opp abonnementet dere hadde før ? Eller lønner det seg kanskje å vente litt med det.....? For det er vel ikke noe i veien for å ha begge deler en kort stund til man får prøvd ut om det funker.

     

    Snakket forresten med en telefonselger fra Tele2 i går, måtte jo selvfølgelig spørre om de hadde noen planer for å opprette en slik tjeneste. Mannen jeg snakket med viste ikke hva IP-telefoni var for noe en gang.

     

    Heia Tele2 ! :-)

×
×
  • Opprett ny...