Gå til innhold

Swipper

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Swipper

  1. Jeg har en MacBook som er mange år gammel og er svært treg. Skulle gjerne hatt litt fart på denne og økt lagringsplassen, da den er helt full. Trenger minimum 1 TB lagring.

     

    Info:

    MacBook 13 tommers, sent 2009.

    Modellidentifikator: MacBook6,1.

    Prosessor  2,26 GHz Intel Core 2 Duo.

    Hukommelse  2 GB 1067 MHz DDR3.

    Grafikk  NVIDIA GeForce 9400M 256 MB.

    Programvare  OS X 10.9.3 (13D65)

     

     

    Hvordan finner jeg harddisker som passer til min MacBook?

    Hva trenger jeg av info for å finne de riktige?

     

    Håper noen der ute i verden kan hjelpe en mann i nød  :)

  2. Jeg har hatt en strålende julehøytid, bortsett fra en ting. Det var svigerfar som spurte meg så pent om jeg kunne oppgradere OSet hans på MACen. Dette kunne jeg selvfølgelig gjøre, selv om man igrunnen ikke trenger å gjøre noe. Er bare å ta turen inn i app store og trykke last ned, deretter installer og alt skjer av seg selv. Men der tok jeg feil. Den restartet og kom helt fram til skrivebordsbakgrunnen, da ble skjermen svart og den restartet igjen. Prøvde å formatere, legge inn OS på nytt. Installering og backup gikk fint, da jeg tok backup via sikker modus og installerte rett fra CDROM. Prøvd dette mange ganger med formatering, legge inn backupen jeg tok. Alt ser ut til å gå fint, helt til alt er ferdig og den restarter for å kjøre OSet. Restarter, restarter og restarter....

     

     

    Er det noen der ute som kan redde julen min?

  3. Dette er noe jeg tror du raskt kan glemme.

     

    Greit nok, jeg er ingen ekspert, men ut i fra den lille kunnskapen jeg har så fungerer det dårlig med kommunikasjon direkte mellom usb og hdmi. Det finnes nok adapter å sette i mellom som kanskje kan løse denne saken.

     

    Nå er jeg også usikker på om du har satt opp den rette "problemstillingen"? de fleste kamera jeg har vært bort i har mini usb (av og til også både usb og hdmi ut). Det skulle vel ikke være en Mini-USB til Micro-USB du er ute etter?

     

    Samtidig så er jeg også usikker på om du i utgangspunktet, selv med rett kabel, klarer å få telefon og kamera til å "snakke" sammen.

    Har du sjekket dette?

    EDIT! Med en smarttelefon så finnes det kanskje apper til dette. i Android (pad) så kan jeg føre bilder fra mitt DSLR til padden, har ikke prøvd det motsatte.

     

    Når jeg googler den problemstillingen (mni-hdmi til micro-usb) så finner jeg noen vage forslag, men jeg finner ingen gode løsninger.

     

    Tusen takk for svar. Du har helt rett. Jeg mente Micro USB til Mini USB. Hadde vært så strålende med en enkel kabel mellom dem. Har ikke testet dette, men vært herlig om det hadde fungert. Men ser ikke ut som det fungerer med kabel, dessverre da. Alle jeg har vært i kontakt med sier nei, da får jeg vel bare innse at det ikke fungerer.

     

    Men tusen takk for svar :) :) :) :) :) :) :) :) :)

     

    Du må legge over bildene på pcen (mimi hdmi apparently (selvom jeg tviler)) så tar du mini usb kabelen til pcen, så overfører du bildene. Kamera'en og telefonen klarer ikke å kommunisere, dessuten så ville du ha fått latterlig høy oppløsning (RAW bilder på en tlf, i doubt it..)

     

    Takk for svar! Synd dem ikke kommuniserer sammen. Da får jeg bare droppe det hele og heller vurdere trådløst minnekort.

     

    Takk nok en gang! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

  4. Lurte også på om det er mulig å få mindre lys på skjermen. Spesielt når det er mørkt, så syntes jeg det er alt for sterkt lys ;-)

     

    Idé om det kan gjøres noe med dette?

    Det følger med en widget som skal la deg justere lysstyrken på skjermen manuelt, bare trykk og hold på skjermen når du er ute av alle menyer så skal du få mulighet til å legge til widgeten.

    Alternativt mener jeg at du skal kunne gjøre dette under strøminstillinger eller skjerminstillinger i menyen. Selv foretrekker jeg widgeten, da den er mer tilgjengelig.

     

     

     

     

     

    Takk for svar. Fungerer det, men så etter en måte å få det enda mørkere. Syntes det mørkeste kan være alt for lyst noen ganger. ;-)

  5. Når jeg snakker i telefonen, klager motparten på at de hører meg dårlig, veldig lav lyd. Jeg hører også dem meget lavt. Koblet til ett headset igår og da hørte jeg motparten fantastisk bra. Motparten hørte meg helt ok.

     

    Kan man gjøre noe med dette? :-D

     

     

    Lurte også på om det er mulig å få mindre lys på skjermen. Spesielt når det er mørkt, så syntes jeg det er alt for sterkt lys ;-)

     

    Idé om det kan gjøres noe med dette?

  6. Les spec nøye. Det du finner på .com kan være for ikke-Europeiske modeller.

     

     

    Okai! Funka ikke så bra, den detter fortsatt ut...

     

    Jeg har hardware versjon A4, men står A5 fysisk på selve boksen.

    Lastet ned den nyeste til versjon A4, men dessverre like ustabilt.

  7. Last ned og installer programmet inSSIDer fra Metageek og sjekk hvilken kanaler andre WLAN i nærheten benytter. Deretter flytter du ditt WLAN til en kanal som er ledig.

     

    Sjekk også om du har siste FW på din router, og vær obs på at det kan ligge nyere versjoner på dlink.de eller dlink.co.uk enn på dlink.no.

     

    Takk for svar! Sto at jeg hadde siste versjon. ,men fant en på dlink.com som var betraktelig nyere. Håper det løser biffen :tease:

     

    Takk for hjelpa :dribble:

  8. Mitt hjemmenettverk er ustabilt. Jeg har en D-link DIR-655.

     

    Jeg har endret den trådløse kanalen til 2.422 GHz og mens den står på den så fungerer pcen utmerket. Men da finner ikke macen nettverket i det hele tatt. Tar jeg det tilbake til automatisk så fungerer macen utmerket mer da blir pcen hevet ut til tider, av og til bare begrenset forbindelse uten internett og en sjelden gang blir den hevet helt ut av nettverket, men kobler seg da opp igjen etter 20 sekunder ca.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for å få det helt stabilt for begge parter? :D

  9. Jeg har en switch, DLink!

    Den deler ikke ut ipadresser, så må ha mekke selv. Dette er utrolig kjedelig siden da får jeg ikke internett.

     

    Lurte på hva som kan være galt her ved at den ikke deler ut, får bare begrenset forbindelse.

     

    Håper på at noen prøver å bidra med det dem kan :)

×
×
  • Opprett ny...