Jump to content

Fredy

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har alltid lurt på hvem som vinner konkuranser. Vinner aldri selv, er det sånn som med Lotto? Jeg mener at det er en barnløs eremit som vinner hver gang?
 2. Samme her, er nesten alltid med i disse trekningene men vinner aldri noe. xD
 3. Har alltid elsket DW spillene! Det er kjempe gøy å spille med en venn, og det er masse "unlockables" som våpen, folk og hester som man kan slite med å skaffe en lang stund.
 4. Last ned Power Auras. Da kan du lage dine egen ikoner som popper opp til fks slam eller bloodthirst. Den kan også brukes til warning for procs, buffs som går ut, debuffs etc. Den kan brukes til alt sånt. Du kan også legge til timere og slikt til de ulike effektene. Den er en must for proc specs som FFB, Arcane, Boomkins etc.
 5. Er litt uneig at det er mest exp i RvR, det avhenger veldig på om du vinner eller ikke om man får mye exp. Det er også en oppdeling på leveler; 1-12, 12-22 osv, som betyr at når man er level 12 har du ingen ting du skulle ha sagt (selv om du har stats til medium levelen i den RvR indelingen. Questing gir mer exp generelt, mens RvR gir mer exp når man er rundt max level i RvR indelingen. Spiller sammen med 3 folk, så for meg funker PQ farming fin fint. Har Tank, healer og 2 x AoE DPS. Men RvR er gøy da.
 6. Har spilt WoW siden vanilla release, vel spilt det av og på siden vanilla release. Prøvde WAR trialen sammen med 3 venner jeg har spilt WoW med nå, vi var alle litt lei av WoW. Warhammer online er langt fra like rydding, stilfult eller bra balance messig som WoW, men det er noe nytt... Det er kanskje litt generel lagg med dmg og "hitboxes" i Battlegroundene og Open-RvR sonene, men ellers er det et flott spill. Det er langt fra like polished og "ferdig" som WoW (hvis vi ser bortifra DeathKnights, det trenger mer fiksing etter min menig), men det er som sagt noe annet en WoW. Man får den følelsen av "Oi! Dette var stort og spennende" som jeg fikk første gangen jeg begynte med WoW. Jeg kan anbefale en trial, kjøp er best, det er billig som faen! Kosta meg bare 180kr for spillet + 30 days, for alle WoW veteraner som kjeder seg litt med WoW. ?/5 fordi jeg ikke er max level ennå, man kan ikke vurdere uten grunnlag. PS. Sorry for skrivefeil, det er sikkert tusen av dem.
 7. Har mer eller mindre likt som Nesumar på min skole, men vi kan egentlig gjøre hva vi vil i timen så lenge det ikke forstyrrer noen andre.
 8. Ikke bruk penger på crafted gear imo, kjør HCs og 10-mann raid, mye billigere og bedre gear!
 9. De fleste jeg spiller med ofte kjenner jeg fra "virkeligheten" eller så har jeg spilt med dem i flere år før jeg begynte med WoW. Men det er blant annet noen folk i min gamle guild som bare forsvant og har ikke vært online på over en måned, hvem vet... kanskje de er døde. :o
 10. Spiller med en kar som har en char som heter "Elvenmage"... Det er en hunter..
 11. Det jeg prøver å si, er jo at CoD 4 er cod5 med nye våpen og maps. CoD4 og CoD5 er 2 helt forskjellige spill, de har kanskje samme "engine", 1shotkniv og perks , men der stoppper det. CoD4 er fra "nå" tiden og CoD5 er fra WW2, CoD4 føles det flytende og bra når man løper rundt, mens i CoD5 er man en slags rullende stein som sliter med mye rart virker det som. Det er også helt forskjellig liv mengde og våpen stryke i forhold til antall skudd og skudd per minutt. CoD5 har jo til og med tanks og LMGer som man kan sette opp! Det er mer likt CoD:UO en CoD4 etter min menig. *Inneholder sikkert masse skrive feil.*
 12. Shaman T8 ser drit bra ut! Her er noen bilder hentet fra mmo-champion.com: Shaman Male Shaman Female Gleder meg
 13. Med en mac kan man ikke ha mer en 1 WoW.exe kjørene samtidig hvis du installerer Mac versjonen, vet ikke hva man kan hvis man installerer/kjører med Windows emulator. En jeg kjenner spilte WoW på en Mac en stund, sånn gameplay messig går det helt fint.
 14. Har prøvd det på XBox 360, kampene er morsomme men karakterene blir litt stive some i alle andre JRPG laget for USA. Det er et bra spill hvis man liker "JRPG", det er ikke akkurat FF men det er heller ikke ille. Jeg gir det 6/10. Har ikke spilt hele spillet, så jeg har ikke grunnlag til å gi det noe mer
 15. Er på siste oppdrag i SP, vil ha all lewtzet før jeg gjør den ferdig ofc! Har også prøvd litt online... Sliter med det sammme som CoH, altså MASSE laggers pga høye system krav. Det er også USA og EU på samme "server" så det er også veldig høye pings ute å går. Spillet i seg selv gir jeg 7.5/10. Minus fordi multiplayer har et veldig anderledes oppgradering system som ikke fungerer helt bra imo.
×
×
 • Create New...