Gå til innhold

AltF4

Medlemmer
  • Innlegg

    5 124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av AltF4

  1. Jeg elsker Sunless Sea, men det hater meg. Antar det er meninga.

     

    Problemet jeg har med spillet er at det er så vanskelig å "få en fot innafor", jeg kommer meg ikke langt nok inn i materien til at jeg sitter igjen med noe når jeg dør. Jeg gjør de åpenbare tingene. Kjøper mat, besøker søstrene litt nord-øst for London. Returnerer hjem. Reiser nordover og leverer de levende i kistene. Setter fart hjemover. Etter det, er det slutt. Gang på gang. Dør av ett eller annet før jeg finner noe som lønner seg å gjøre, og kapteinen som kommer etter får ingen fortrinn å arve og slik står jeg fast.

  2. Hah, kommer seg steder han fyren der! Nei, glemte hele live action FC 3. Var det bra?

     

    Orphn Black er sånn passe teit, men jeg liker det. Har sett fire episoder i dag, begynner å bli litt hekta samtdig som jeg venter på den store tvisten som skal gjøre det hele litt mer spennende men tror den egentlig kommer i episode 6. Det ser sånn ut på slutten av episode 5, for å si det sånn. Men nå skal jeg skype med Shampis  :wee:

  3. Hehe. Jeg tar meg gjerne en tur oppover så vi finner nok ut av noe.

     

    Noen av dere som har sett Orphan Black? Så første episode i går, men ikke helt superhekta. Litt mosomt at Vaas fra Far Cry 3 er med, kjente ham igjen det sekundet han åpnet munnen - ikke dårlig for en skuespiller jeg aldri har sett hvordan ser ut i virkeligheten før.  

  4.  

    Kjøpte meg Giantbomb-medlemsskap her om dagen, kun for å se Metal Gear Scanlon. Verdt penga, herregud for en morsom serie.

     

    Visste ikke at man kunne ha et medlemsskap på giantbomb, der lærte jeg noe nytt gitt :)

    Må ikke betale, men ligger enkelte ting bak en betalingsmur. Omtrent som et ekstra-medlemskap på Tek.no.

  5. Det beste er hvordan det får både Dan Ryckert og Drew Scanlon til å virkelig blomstre. Og at det er en av mine favoritt-spill-serier. Skal se ferdig siste episode av Metal Gear Solid nå, gleder meg til å se de andre spillene jeg ikke husker like godt. 

    Forresten rart å se hvordan MGS er bygd opp, kunne ikke huske at det var så tett mellom hvor bossfight - at det er omtrent alt man gjør bortsett fra litt backtracking.

  6. Hallo.

     

    Prøver å få Steam til å funke på laptopen men av en eller anen grunn vil ikke butikken åpne seg. Får bare se biblioteket mitt.

     

    Er ett eller annet med min Steam som ikke er helt som det skal. For en god stund siden fikk jeg en mail om at noen hadde overført 1 rubel til min konto. Står der enda, som 0,12 kroner. Har sjekka kontoen min ellers uten å finne noen feil, alt ser ut til å fungere som det skal - men prisene i butikken er oppført i "py6" - antar det er forkortelsen for rubler, dessuten tror jeg ikke det er norske priser. 

  7. Jeg kan jo jukse og vise henne posten.

    Vel, han gjorde ikke det, men her er jeg allikevel. Heard your calls from the bbeyond og shit. Veldig kjekt å se på Altf4 streame. Skulle tilbudt oss å hoste en reunion igjen, men leiligheten vår er 46 kvadratmeter og y'all are a lot of people.

    Jeg kan komme alene? ?

     

    Og takk. Lenge siden nå, jeg tror jeg skal få til noe streaming i helga.

  8. Hah, Rider også. Det var lenge siden. Klarer vi å få Eplefe tilbake?

     

    Høres spennende ut Error. Jeg jobber jo fortsatt i barnehage selv og elsker det.

     

    Hadde vært jævlig kult å klinke til med en skikkelig reunion. kickstarter for tog-/flybilletter for oss nord for Sinsenkrysset også bare ha det gøy en helg!

  9. @Errorizer: aha. skal du studere/jobbe der borte?

     

    @Zealuu fikk ikke sett så mye siden jeg satt på pauserommet på jobb men så du herja rundt der jeg var i går. Det sverdet du bruker, forhindrer det at man har skytter ved siden av? Ser flere har hatt det men aldri sett noen bruke skytevåpen samtidig.

  10. Det gikk da ikke så ille! Ganske fornøyd med å ha fått levla et par ganger og åpnet portene. Får holde det før jeg konsentrer meg om Gascoine imorgen. 

     

    Ser på arkivet mitt nå, og må definitivt bli flinkere til å lage en litt mer spennende stream. Blir mye stå stille og stopping i pratinga. Tror jeg skal lage meg noen notater før jeg starter så jeg har litt å snakke om. 

    • Liker 1
  11. I går kom en trailersjåfør opp til meg og spurte om han kunne betale meg 2000kr for å suge meg til jeg kom, svelge sæden min og deretter gå derifra.

     

    Jeg vurderte det i ca. 1.5 sekund før jeg takket nei og gikk. Da har man opplevd det og

     

    #gigololife

    Hvor i verden er du nå?

  12. Det blir bonuser og klemmer til alle om jeg får 100000 følgere. Får jeg 10 skal jeg jaggu meg være glad for det. 

     

    Takk for i kveld, håper det blir litt mer organisert etter hvert. Drømmen er å få en strøm med noen tittere som drar med seg andre tittere. 

×
×
  • Opprett ny...