Gå til innhold

hansi94

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hansi94

  1. Har selv lagt inn en del apps. Bruk TI Connect X og mini-USB kabelen til dette.

     

    Selve OSet er egentlig ganske komplett, men du finner utrolig mange gode apps på http://ticalc.org/pub/89

    selv har jeg lagt inn kjemitabeller, programmer til å regnet ut verdier av elektroniske kompinenter, spill osv.

     

    Prøv deg fram, og det finnes drøssevis av guider der ute hvordan du setter opp likninger, derivasjon, algebra osv.

    Jeg kjenner ikke til casio kalulatoren dun, men ti 89 Titanium er en av Texas Instruments krafigste kalkulatorer med danke på funksjoner.

  2. Hei.

    hae en peugeot vivacity fra 1999 som er ganske tungstartet etter at den har stått en stund (en uke+). Hvis den bare har stått i noen dager, trenger jeg bare trykke så vidt det er på el-starteren, så starter den. motoren får bensin, og luft, så da må det vel være noe galt med tenningen? kan det vare kondensator eller coil som kan være gåen?

  3. I dag fant jeg en innstilling på vår Sony Bravia 40W4500, som heter "spill og tekst" eller noe.. da jeg aktiverte denne modusen minsket laggen fra 89 ms til -21ms, atlså sonys bravia TVer har en funksjon som fjerner lag. kanskje det blir en Sony KDL-40W5500 på meg?

     

    men jeg lurer på; er sony 40W5500 det samme TVen som sony 40V5500?

  4. Hei.

    Jeg er på utkikk etter en 37" - 42" (helst 40"+) som må ha kjapp responstid. Jeg skal spille RockBand på den, så jeg er avhengig av en TV med full HD med HDMI og høy kontrast og kjapp responstid. har antall Hz noe å si på hvor mye "lag" det er i skjermen? Merke spiller ingen rolle.

     

    * 2+ HDMI

    * VGA/DVI

    * 1+ SCART

    * Komponent/kompositt inngang

    * Kjapp responstid

     

    LCD TV'en skal ikke koste mer enn 10 000 Kr

     

    Takker for svar!

     

    Mvh Hans Eirik

  5. For et par uker siden kjøpte jeg en Thunder Tiger nitrobil med en "21" motor. Den er kjørt inn, men når jeg gir på etter den har gått på tomgang kveles den! Vi har prøvd alle muligheter, og har god forståelse av hvordan motoren skal innstilles. Det spyttes også Masse blå røyk ut. Er dette vanlig på nitromotorer? Jeg er veldig taknemmelig hvis noen kan svare på dette spørsmålet.

  6. i dag da jeg slo på xboxen, hadde min bror dratt ut DVI kontakten i tven (en overgang fra HDMI til DVI). både TVen og xboxen sto på da jeg jeg puttet i kabelen. det som skjedde var at jeg fikk et rødskinn i bildet. jeg gikk bort til den nye HD tven vår, og prøvde der uten overgang. her kommer verken lyd eller bilde! er det kabelen som er ødelagt, eller er det xboxen? komponent ingangen funker, og xboxen merker at det står en HDMI kabel i. jeg har helle ingen extra HDMI kabel å prøve med!

×
×
  • Opprett ny...