Gå til innhold

oOleE

Medlemmer
  • Innlegg

    349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oOleE

  1. Noen som har bestilt noe fra Luxire i det siste? Har dere måttet betale mva + DHL gebyr osv på varen? Blir ikke så gunstig deal lenger hvis man må ut med mva + dhl-gebyr i tillegg.... :hmm:

     

    USA shipping: Free Shipping on all orders above $49. Duties are billed to the customer.

    Canada, Switzerland, Norway: $15 flat shipping. Duties paid by customer.

    Rest of Europe shipping: $25 flat shipping fee. Duties for such orders will paid by us. Your cost thus is all inclusive.

     

    (fra luxire.com)

    Så la pakken gå om et land i Europa da?

  2. Hva har du gjort så langt? Start med m=n, hvor mange måter kan du få n 5'ere? Og på hvor mange måter kan du få 1 femmer?

    Sliter litt med hele konseptet kombinatorikk.

     

    Ser at det må vel være nPm. Hvorfor kan man ikke anse det som en permutasjon av et multisett(http://en.wikipedia.org/wiki/Permutation#Permutations_of_multisets) og anset m = antall 5-ere som ett sett og (n-m) = antall ikke 5-ere som et annet?

  3.  

     

     

    Har egentlig statistikk (TMA4245) etter jul. Vil det by på noen problem om jeg tar statistikk (TMA4240) som går nå til jul?

    Det er ikke et problem, men du må si ifra til studieveileder (Les: Spørre pent om det går greit), for TMA4240 vil ikke automatisk ta plassen til TMA4245 i studieplanen din, så de må manuelt fikse det for deg.

    ,

    Så det er studieveileder som ordner dette? Skulle gjerne ha omgjort TMA4115 til TMA4110, burde vel gå greit det?

     

    Jeg har i alle fall gått via studentveileder når jeg har fått fikset opp i alternative fagvalg og slikt :) Er ikke automatikk i at alle slike endringer godkjennes, men send studieveileder en mail eller møt opp på kontoret og spørr om vedkommende har tid til en prat, så løser det meste seg :)

     

    Ordnet seg 100%, takk for hjelpen.

  4.  

    Har egentlig statistikk (TMA4245) etter jul. Vil det by på noen problem om jeg tar statistikk (TMA4240) som går nå til jul?

    Det er ikke et problem, men du må si ifra til studieveileder (Les: Spørre pent om det går greit), for TMA4240 vil ikke automatisk ta plassen til TMA4245 i studieplanen din, så de må manuelt fikse det for deg.

    ,

    Så det er studieveileder som ordner dette? Skulle gjerne ha omgjort TMA4115 til TMA4110, burde vel gå greit det?

  5. Hitler hadde i løpet av krigen underskudd på olje og måtte dermed se seg nødt til å lage syntetisk diesel vha pyrolyse av kull. Å kunne bruke kullet til annen industri ville nok være sterkt foretrukket. Romania ble en viktig partner for Nazi-Tyskland under WW2 og landet ble tømt for den oljen det hadde.

     

    Som Quote nevner ovenfor ønsket Hitler å nå Kaukasus for å ta Sovjetunionens oljefelter. Hvis Hitler hadde hatt kontroll over olje i Norge så hadde kanskje invasjonen blitt bedre gjennomført og startet tidligere på året, noe som kunne ha endret krigshistorien betydelig.

  6. Kampen viser bare hvor enormt overvurdert mange av Brasils spillere er. Spesielt David Luiz, verdens dyreste forsvarsspiller noensinne ( ikke inflasjonsjustert, så Ferdinand og Nesta var i realiteten dyrere), og høyt hypede Dante. De presterte å gjøre feil selv anstendig gode fjortenårige midtstoppere ville unngått. Flaut.

     

    Med det sagt var Tyskland veldig gode og straffet smågutte-feilene til Brasil, så resultatet var fullt fortjent, selv om jeg helst skulle sett tyskerne ryke ut uansett kamp : - )

  7.  

    Ville gjort som jeg har gjort hele tiden med VAT ID fra britiske butikker og oppgitt et bullshitnummer ala 123456.., har alltid funket det ihvertfall.

    Jeg får ikke gjort det når jeg skal ta bilde av kortet og passet mitt

    Det hadde jeg aldri i verden gjort.

    Hvorfor ikke?

     

    Kødder du nå?

  8. Jeg kan ikke forstå den trenden med å kneppe alle knappene på skjorten helt opp. På slutten av den sko-videoen Sebastian delte (tidlig i "7. Fra fest til hverdag på 1-2-3) uttrykker de at det er HELT feil å ikke kneppe helt opp. Syns personlig det ser helt forferdelig ut, men det er vel smak og behag.

    invisible-tie look er gruusom IMHO.

  9. Jeg bruker s i både custom fit og slim fit, og opplevde at s fra Kent Wang var alt for stor for meg.

    De skulle visstnok være veldig slimme ifg Kent Wang, dog amerikanske størrelser er unektelig større enn europeiske. Hva var det største problemet med størrelsen?

  10.  

    Er det noen her som har litt peiling på å søke studie?

    Jeg studerer for tiden ved NTNU, men vurderer å søke meg til et annet studie. Om jeg legger inn en søknad til et annet studie (på Samordna opptak), blir jeg da kastet ut av studiet jeg allerede tar, eller blir jeg først kastet ut når jeg faktisk takker "ja" til en plass ved et annet studie?

    Du kan søke og takke ja til hvilket som helst annet studie uten at du blir kastet ut av det du allerede går på.

     

    Du kan ta 2 studier samtidig hvis du ønsker. Tipper dette også gjelder for studier på NTNU, altså at du kan gå både siving fysmat og bachlor fysikk samtidig. Så lenge du kommer inn forskjellige år (siden samordna kun lar deg velge et om gangen).

     

    Slenger meg på her. Hvordan kan man som førsteårsstudent på gløs dokumentert 60 stp når dette er ens første år som student? Ser at man kan bestille karakterutskrift som sendes ut når alle resultater fra semesteret/året foreligger, dog hvordan får jeg sendt det direkte til opptakskontoret [NTNU] evt hvilken samhandling har NTNU på det internt? Å sende karakterutskrift fram og tilbake vil mest sannsynlig ta for lang tid.

  11.  

     

    Jeg kan tåle jenter som er litt tyngre enn normalen, så lenge de ikke er usunt store. 107 kg er nok 40 kg for mye på 160 cm. Men det er viktigere hva du synes om det selv enn hvor tiltrukket jeg er av vekta.

    < 55 kg

     

     

    Hva skal dette svaret bety? 55 kg er bedre enn "luft"/ingenting? Haha :rofl:

    (lær deg å bruke krokodille tegn)

     

    -snip-

     

    Vel, det er strengt tatt du som ikke kan ulikhetstegn siden < 55 leses som "mindre enn 55"

    Aj, hvilken innsikt

    • Liker 4
  12. Noen som kan gi meg en anbefaling ang hårstylingsprodukt? Har ~medium lengde på håret, veldig tykt, helt rett og uten fall. Trenger noe med god hold, men at det er mykt er kanskje egentig bare en fordel, og produktet må være ganske matt. Bruker pdd produkter som renati strong hold og håkki. Tenkte litt på sebastian sine clay produkter, men trenger litt mykhet også hvis ikke blir håret veldig "frizzy".

     

     

    Takk

  13.  

    Kaskje jeg burde stille som trauste nordmenn flest i sort dress, kvit skjorte, et nitrist silkeslips fra dressmann og følgende sko:

    32909_Protex_AS_Pensko_1.jpg

     

    SoccerTrinidadFlagSmiley.gif

     

     

     

    Synes skoene var litt for "kjedelige". Her lønner det seg nok å få kjøpt noen gunstige dress sko med firkantet tupp for å virkelig få en fin oppbrytning i antrekket, så får du et litt sprekere antrekk :) Rosa skjorte bør også vurderes, men bare om du er drøy og sikker på egen legning. Fedora hatt hvis du er :cool::D :yes:

    player :yes:

     

    tipping-intensifies.gif

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...