Gå til innhold

mortimeir

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mortimeir

  1. Da er tiden kommet for utskifte av bærbar pc. Hatt en Acer 9300 og fornøyd med den. Men nå er den fysisk ute av stand til å fungere.

     

    Lommebok: 3-6000kr.

    Bruk: Surfing, spille av musikk og video. Fordel med Hdmi utgang. Per i dag kjørt vga over på tv og fornøyd med det. Mye forskjell på vga og Hdmi med tanke på divx? Blu-ray +, men ikke krav hvis det gjør at prisen stiger voldsomt. Kjøper heller egen blueray spiller senere når har behov. Fordel om at skjermkortet funker til gaming, ikke de aller nyeste spillene, men at feks red alert 3 kjører glatt. Har ekstern HD, så 300GB nok for meg.

     

    Håper på gode råd. Elkjøp har hvertfall lite råd å komme med (Les: vet ikke).

  2. Det er jeg ikke helt sikker på, iom at jeg bruker minnepennen min når jeg skal se film på xboxen. Men stream-programmet har kanskje en spesiell mappe hvor du skal legge stream filene i?

     

    Men husk at 360 ikke støtter avi.

     

    Har installert WMP 11 og funnet pcen i nettverket. Den er koblet til ok. Men på video og music library no files found...Prøvd å lagt dem til i playlista til media player, men skjer ingen ting... skal vel finne det ut

  3. Du må ha filene i mp4.

     

    Wmw støtter ikke srt.

     

    Edit: eller, det kan hende det ikke er problemet. SRT fila må hete AKKURAT det samme som videofila. Da går det nok.

     

    *.srt har samme navn, ikke det. Har nå fått xboxn i nettverk med laptop. Forsøker å streame, men finner ingen filer.. Må de ligge på en spesiell plass?

  4. Hei.

     

    Nettopp kjøpt meg Xbox 360 pro. Koblet meg på live og lastet ned mediaoppdatering, slik at jeg får til å spille av filmer greit fra usb-penn, ext hd. Men klarer ikke å spille av *.srt undertekst, noe den gjør automatisk ved bruk av media player på pcen. Forsøkt å funnet ut av dette selv med å lete rundt på nettet.

     

    Forøvrig, hvordan får jeg/kan jeg laste over feks mp3 eller en video snutt over til harddisken på xboxn?

     

     

    Hjelp mottas med stor takk.

  5. Hei. Nettopp skiftet fra Wep til wpa i mitt hjemmebaserte wifi nettverk. Har disabla Wireless SSID Broadcast. Finner fortsatt mitt nettverk med netstumpler og på oversikt trådløse nett på nettverkstilkoblingen. På netstumpler står jeg fortsatt med wep som encryp. etter skifte. Har restarta netstump. også. Inne på routern står det wpa-personal, og har logga på mitt wifi på nytt med det nye passordet.

     

    Gjort ting rett?

  6. Hvis jeg ser en film på bærbare pcen og kobler til lyden i tven via minijack så får jeg skurre lyder når strømkabelen er koblet i (jeg må ha strømkabelen i for å se filmen uten lagg). Problemet oppstår IKKE når jeg bruker innebygde høytalerne eller bruker headsett. Jeg bruker vista på den og alle nyeste drivere installert, t.o.m bios. Dette var det jeg fikk som svar fra hp:

     

    Lydkortet på en notebook er designet for å gi lyd til de innebygde høyttalerne og til hodetelefoner. Når strømadapteret kobles til så økes også ytelsen til lydkortet, derfor opplever du en endring med adapteret tilkoblet. Hvis du ikke opplever noe støy i hodetelefoner eller i høyttalerne ellers så er det ikke så mye å gjøre med, siden kortet fungerer som det er ment.

     

    Noen som gi forslag for hvordan jeg kan løse dette?

     

    Hei. Har akkurat samme problemet. Skurrer når strømforsyningen er tilkoblet, forsvinner når strømforsyninga tas bort. Har ikke dette problemet med stasjonær pc. Har du funnet noen løsning?

     

    Hadde også et problem ved overføring fra bærbar til lcd-tv via vga. Bildet blafret når strømforsyningen var tilkoblet, men alt ordnet seg når antennekablen tas ut.

  7. Hei.

     

    Utstyr:

    Bærbar Acer 9303wsmi, innebygget trådøløst n.verkskort. Har en Linksys Wireless-G 2,4ghz 54mps router. Har internett fra Canal Digital. Linksys er koblet til modem fra c.digital.

     

    Problemstilling:

    Siste uken plaget med at nettet kobler ut. Står at jeg er tilkoblet mitt nettverk, men mottar/sender ikke informasjon. Ordner seg når jeg restarter Linksys router. Kan ikke observere mangel på lys på modem fra C.digital. Får IKKE opp feilmeldingen om begrenset tilkobling.

    Har ikke gjort noen endringer den siste tiden som skulle tilsi at dette skjer. Skal kjøre et virusscan, men har F-secure på 100% når pcen er på, tviler på virus.

     

    Tips?

  8. Hei.

     

    Har en Acer Aspire 9303 wsmi. Daewoo 37" r-54d06

     

    Funker helt fint å overføre bilde så lenge strømforsyningen til pcen ikke er tilkoblet. Når strømforsyningen er tilkoblet blafrer bildet. Har forøvrig dårlig batterikapasitet..

     

    Noen andre løsninger enn å investere i nytt bedre batteri?

×
×
  • Opprett ny...