Gå til innhold

adda91

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av adda91

  1. Takk for svar, fikk ikke sett noen eu kontroll seddel, han viste bare til at den var eu godkjent, noe som stemte, men det at verkstedet kun har funnet noen av feilene som f.eks et bremserør ble byttet, men det på andre siden ble oversett og det var nesten helt ødelagt. Eneste jeg vet selgeren visste helt sikkert er at drivakselmansjetten var utslitt. Noe han ikke nevnte da jeg spurte.

  2. Kjøpte en Bmw 325xi 2001 modell, for 3ukers tid siden eu godkjent (17/9), i annonsen sto det at den var i god stand og godt tatt vare på, men igår (20/10)hadde jeg den inn på diagnosetest pga ryggesensoren og regnsensoren ikke fungerte. Da fant de samtidig feil for over 20,000,- nesten alt var slitedeler etter dårlig vedlikehold, noe som ikke kom fram i annonsen og 4-5 av punktene skulle ha kommet fram i eu kontrollen som ener og toer feil. I tillegg, fikk jeg tak i eu kontroll seddelen og der står en av feilen de fant igår, men selger fortalte ingenting om dette da jeg spurte om understellet og drivverket var i orden, noe han burde vite. Kan jeg kreve at selger tar endel av regningen?

  3.  

    Ang. seating: jeg fikk ikke bilett med kameratene mine (5 stk), men fikk henge meg på hos en jeg spiller med(30stk), må jeg sitte med han eller kan jeg sitte med kameratene mine dersom jeg setter en av de som seater? de seates på forskjellige dager.

     

     

    Hvem som har, eller hvilken GE-konto som har kjøpt billetten bestemmer ikke hvor brukeren skal sitte. Det er bare å sette vennen din som seater for din billett, så får du sitte sammen med kameratene dine.

     

    Hvis man seater en gruppe på f.eks. 30 stykk, så må man plassere alle ved siden av hverandre, enten på samme rad, eller rader ved siden av hverandre. Man kan ikke da plassere noen forskjellige steder i salen. Det ødelegger jo poenget med å få førsterett for å seate store grupper.

     

    Det høres bra ut,det hadde blitt litt kjedelig å sitte med bare ukjente folk.

  4. Bestilte xbox one fifa bundle den 14.desember og nå ligger pakken i oslo å vente på å bli shippet til trondheim, går raskt med tanke på at det var en helg når jeg bestilte den :-)
    Fikk denne meldingen på sporingen til UPS: The customer was not available on the 1st attempt. A 2nd attempt will be made. / Package will be delivered next business day , men de har på ingen måte prøvd å kontakte meg enda, hva betyr denne meldingen?

  5. Er det zombier/evt. andre farer enn spillere i wasteland?

    Nei, det er ingen zombier, men dersom du velger å dra til en av oppdragene, som består av alt i fra å hente forsyninger sluppet ned med fly til å hente stridsvogner/apc, da vil det som regel vær endel NPC'er der som vil forsvare det du prøver å få tak i ellers er det ingen store farer.

×
×
  • Opprett ny...