Gå til innhold

gjeewaytee

Medlemmer
  • Innlegg

    728
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gjeewaytee

  1. Sveibuen har her lagt ut gode hardware tips. tenkte eg skulle bare tilføye at prosessoren det er linket til er en som er åpen, dvs at den kan overklokkes. Det er det k-en i 2500k står for. Hvis du absolutt ikke vil ha muligheten til å overklokke den må du bestille 2500 uten k, men de koster det samme anyway. (Overklokking er dødsfett btw :D )

    Eneste eg ville ha endret på er en litt mer fremtidsretta strømforsyning. Det kan være du vil overklokke, muligens et skjermkort eller tre i tillegg og da begynner det å skorte med strøm..

    Skal du ikke overklokke osv så holder den som det er linket til plenti ja....

    Hvis du ikke vil ha ATI kort så kan eg anbefale dette Nvidia kortet. Det er et kick ass kort til en rimelig penge

  2. Se der ja. Litt usikker på om eg ville hatt vifter i toppen for å blåse luft ned da varmen stiger. Tror kanskje for kjølingen sin del det kanskje ville vært bedre og hatt de viftene i bunn på en måte og snudd de i toppen til å blåse varmen ut..Føler det blir litt kræsj i luftstrømningenr med vifter i toppen som blåser ned/inn.

    Kjører begge kortene dine i x16 hastghet pr slot?

    I manualen til HK-et mitt står det så fint at med 2 kort så skal de stå i slot 1 og 3 for optimal ytelse, men den ene er bare x8 mens den andre er x16. Teste litt frem og tilbake og fant tilslutt ut at hvis eg kjørte de i slot 3 og 5 så kjører begge kortene i x16 og da fikk eg litt høyere score i 3DMarks'a

×
×
  • Opprett ny...