Gå til innhold

OviD

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OviD

  1. Glitrende flott motiv og veldig god komposisjon. Liker også fargene - selv om de virker litt voldsomme, noe som gjelder etterbehandlingen generelt på dette bildet. Bildet er også veldig mørkt på min skjerm? Hvis du har raw filen til dette bildet kan du med litt arbeid antakelig få et aldri så lite mesterverk utav det :o)

    Med vennlig hilsen

  2. Alle demokratier får den politikken de fortjener. Alle vet at AP og deres påhengspartier SP og SV er tilhengere av statlige reguleringer fremfor ansvarliggjøring av individet, så det er åpenbart en stor del av befolkningen - mellom 30-40% - som heller vil at staten skal tilrettelegge deres hverdag fremfor å selv ta styring over den. Denne typen politikk ser ut til å treffe en nerve hos den norske befolkningen som er ganske særegen; mange av oss har en nærmest barneaktig uansvarlighet i vår tilnærming til livet, der dårlige valg og uheldige konsekvenser ikke blir sett på som vår egen feil men som et resultat av at staten ikke hadde tilrettelagt godt nok for oss.

     

    Når barn blir overvektige, ungdommer får hudkreft i solsenger, unge menn blir drept i trafikken osv. så vektlegger man ikke foreldrenes eller individets ansvar, men skylder på at staten ikke hadde vært der i forkant og forsikret oss mot de dårlige valgene. Når en familiefar blir voldelig i fylla hver helg er ikke det hans feil for at han er drittsekk, men statens skyld fordi den ikke hadde begrenset farens tilgang på alkohol. Statlige reguleringer blir brukt for å beskytte en liten gruppe fullstendig uansvarlige mennesker mot dem selv, og resten av oss er forventet å begrense våre liv og vår valgfrihet utav ren veldedighet med disse. Derfor har man en helt unik rekke forbud og reguleringer i Norge som er på nivå med hva man finner i strengt religiøse og autoritære regimer.

     

    Mye vil være gjort ved å stemme inn en borgerlig regjering som vil være svært bevisst på at folk er lei det rødgrønne overformynderiet, men det er like viktig å få til en ansvarliggjøring av den norske mentaliteten. Folk må rett og slett begynne å se på seg selv som myndige voksne som er ansvarlig for egne handlinger.

     

    For det er klart at ALT dette ble ordnet i løpet av den lange perioden vi hadde med borgerlige partier ved makten.........

    Et latterlig og aldeles lite insiktsfullt innlegg av en person som tydeligvis ikke har klart å innse hvor godt vi har det......himmel!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...