Gå til innhold

chouel

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chouel

  1. Jeg har sett endel saker her med lignende problemer, men velger uansett å starte ny tråd da min er mer "fastlåst" enn de andre trådene jeg har funnet.

     

    Jeg har en gammal IDE disk og en ny SATA disk. IDE disken har hatt XP innstalert før, og var også aktiv med XP innstalasjon når jeg kjøpte SATA disken. Koblet den i og alt funket fett...

     

    MEN..

     

    Så ville jeg i går få XP inn på min nye SATA disk i stedet, formaterte partisjonen på SATA disken og satte igang reinnstaleringen. Valgte den nye partisjonen på SATA disken, innstalerte xp der (xp gjorde den om til C) og slettet den gamle IDE partisjonen med XP under boot innstalasjons cd ting tang menyen der. Fikk XP inn og alt funker fint. Får inn drivere, tar flere omstarter og alt er i orden i flere timer, flytter 80 gig med mp3'er til nye SATA disk og er strålende fornøyd. Helt til jeg tok en omstart etter mousefix.reg så vil ikke XP boote opp lenger (sikkert tilfeldig men men)

     

    For å si det sånn.. ingenting vil boote så lenge SATA disken er koblet i nå. Hverken XP CD-en eller windows. KOmmer til safemode, har forsøkt alle alternativer der, men den fryser med en gang og kommer ingen vei. Det jeg gjorde til slutt var å koble ut SATA disken og innstalere xp på nytt på min gamle disk. Selv etter dette så vil ingenting boote når jeg forsøker å koble tilbake SATA disken.

     

    Må innrømme at jeg ikke er så sinsykt dreven på dette med disker og det er godt mulig jeg rota det til i disk management rett før jeg skulle reinnstalere :blush: .... noen som har noe forslag?

     

    MSI P965 NEO-F, P965, Socket-775

    Samsung SpinPoint T166 250GB

     

     

     

    [løst]

     

    ikke mye hjelp her, men løste problemet ved å lage en ny boot disk (ultimate boot cd) utifra en annen xp innstalasjon. Da ville den til slutt boote opp med SATA disken i, fikk formatert partisjonen og reinnstalert windows og samtidig redded 80 gig med kvalitetsmetal :love:

  2. Har du sjekket at jumper-settingene på harddisk og DVD-ROM er satt riktig? F.eks. MASTER på harddisk og SLAVE på DVD-ROM.

    8151356[/snapback]

    Ja, det er MASTER på HD og slave på DVD rom.

     

    Men på "welcome" skjermen til hovedkortet når jeg booter så får jeg Primary Slave: NONE.. etc.. Det står NONE på alle de nedover.

     

    Men fikk lånt meg en annen cdrom nå på jobb.. prøver den når jeg kommer hjem. Begynner å bli litt frustrert :)

  3. Hei.. veldig usikker på hvilket forum jeg skal spørre om dette, men forsøker her.

     

    Jeg kjøpte ny maskin, bygde selv og alt er såre vel. Når jeg innstalerte WIN XP første gangen så hadde jeg ikke skrudd DVD spilleren og HD'en skikkelig i, men innstalerte allikevel og alt funka greit. Tok ut alt igjen og skrudde delene skikkelig fast og koblet de igjen på akkurat samme måte. Da får jeg I/O Device error på DVD spilleren min.

     

    Både HD og DVD spiller er på samme IDE kabel (jeg har kun et IDE uttak).

     

    Forsøkt:

     

    - Jeg fant denne artikkelen om dette problemet:

    http://support.microsoft.com/kb/891894

     

    Dette hjelper ikke meg, forsøkt alle kombinasjoner minst tre ganger... jeg kommer så langt at den finner innholdet i en cd plate, men når jeg dobbelklikker på en fil på plata så får jeg "This is not a valid Win32 file" eller no lignende.

     

    - Jeg er grønn på hva eventuelle hovedkort innstillinger jeg kan forsøke meg på, alt står stort sett på AUTO og det er ikke mye å stille inn på.. har forsøkt noe men endte da stort sett opp med å forværre problemet.

     

    - Oppdatert Hovedkort drivere også.

     

    - Prøvd annen IDE kabel

     

    - Tenkte også å bare reinstalle XP, emn har også problemer med å boote fra DVD spiller, selv om han finner den.

     

    Noe hjelp å få her?

     

    Hovedkort: MSI P965 NEO-F

  4. Det skjermbildet fra gt pro series så ut som... ja comandore 64

    6988417[/snapback]

    i_198735-564x376.jpg

    road_blasters_06.gif

    Skjønner hva du mener..

    6988487[/snapback]

     

    Det heter cellshading og har lite eller ingenting med hvor kraftig Wii er. Det er en måte å rendre 3D grafikk på for å skape en cartoonish følelse. Å bruke det på et spill som GT PRO er uansett helt tragisk, ettersom - slik jeg forstår det har GT PRO en ramme som er bygget på realisme og realistiske biler/baner... og cellshading passer bedre på nettop mer cartoonish titler som wipeout, zelda, mario etc etc..

     

    Synes uansett det er mye håpløs agrumentering her for og mot. Å sammenligne XBOX360, PS3 (som for meg er veldig 'like') med Wii er som å diskutere smak og behag. Jeg kunne aldri kjøpt meg 360 for noe annen grunn enn dens egenskaper som multimediamaskin og at den er haX-vennlig, og jeg tror veldig mange kjøper den nettop på disse premissene. Alt avhenger uansett om hva man liker av type spill og hva ellers behov man vil ha på boksen sin.

     

    Og PS3 er kun intr med tanke på Tony Hawk titler ;D

     

    Wii er iaf for meg den eneste interessane spillmaskinen med tanke på nettop spill og kun spill, selv om det er tvilsomt at jeg kommer til å kjøpe den også da jeg foretrekker PC på spill uansett. Men de har iaf skjønt en ting som en motvekt for GFX=gameplay konsollene, og det er at for mange så har realisme og naijs gfx svært lite å si på selve spillopplevelsen.

    Feks: for meg så er mye pen grafikk og eye candy irriterende og slitsomt for spillopplevelsen da jeg aldri 'lever meg inn' i spillene. Jeg har like stor innlevelse på super mario bros anno NES som det jeg har for BF2. ALt handler om selve målet med spillet og hva man gjør for å oppnå det. Altså selve den delen som handler om SPILL.

     

    Og kontrollen? Genial ide og vært morsomt om de fikk den til å funke bra, den kan umulig bli værre en xbox sin uansett :p

  5. Jeg likte V-rally 3 (tror det er 3ern) på X-box, det beste rallyspillet jeg har spilt, alle hatet det fordi de syntes bilene 'fløy' for mye og de var vanskelige å kontrollere, det som iofs fjorde spillet gøy etter min mening :O)

     

    Og alle kompisene mine ser rart på meg når jeg trykker Warcraft 3.exe og Quake3.exe for 3-4-5de året på rad.

     

    De fleste kompisene mine sluker alt av nytt spill, mens jeg er utrolig sær og stor på kravene når det kommer til spill... Det er imho kommet ut kun kommet i underkant 10 titler ut på pc siden Quake 1 som er vært å i det hele tatt innstalere på maskinen...

  6. Synest dette ser ut som et av dem med-jalla-grafikk-kan-vi-bare-drite-i-gameplay-osv-spillene... Men jeg kan ta feil, sant? Vær så snill og si at jeg kan ta feil! Jeg har ikke spilt en ordentlig god FPS på lenge! :scared:

    det er vel egentlig helt omvendt. Virker sånn på meg som om de legger mest vekt på spillbarhet, fysikk og at det skal være et spill som skal være morro å spille. De fleste av dagens spill er 'realistiske combat mode' opplegg med slow-mo bevegelser/gameplay som i mine øyne blir kjedelig... med enkelte unntak ad selvfølgelig :p

     

    jeg må bare si at jeg gleder meg som en unge på at det endelig kommer et spill som fokuserer på movements, fart, skikkelig deathmatch, og våpen ute av denne verdenen...

×
×
  • Opprett ny...