Gå til innhold

Oerets

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oerets

  1. Tenkte å skaffe en server som kan brukes som filserver og til multimedia. Den bør være billig og strømgjerrig. Noen tips?

     

     

    Dette er hva jeg har funnet frem til:

    AMD Sempron LE-1200

    Crucial DDR2 BallistiX PC6400 2048MB CL4 ,Kit w/two BallistiX 1024MB's, E.P.P

    Chieftec Strømforsyning ATX 400W, 120mm Vifte, A-PFC, 2xSATA, PCI-E, 20/24pin

    MSI K9N2GM-FIH

     

    Vil hovedkortet passe i en Cooler Master Centurion 534 (som jeg har fra før), og vil minnet passe til hovedkortet? Jeg regner med lydkortet ikke vil være det beste, men vil skjermkortet duge til avspilling av HD-filmer? Er strømforsyningen pålitelig og biff nok? Skal ha et par harddisker og vifter.

  2. Etter jeg byttet skjermkort og prosessor, startet alt som normalt. Eneste var at jeg byttet port på harddiskene. Jeg skiftet bare oppstartrekkefølge i bios og startet vista. Der fant jeg kun den ene(den med OS). Så slo jeg av, byttet tilbake slik det skulle være, og startet på nytt(med riktig oppstartrekkefølge i bios). Nå finner vista begge diskene, men disk to bare sånn halvveis. Den er på plass Device Manager og fungerer tydeligvis som den skal, men jeg klarer ikke å finne den. Noen som vet hva som kan ha skjedd her?

  3. Æsj, hater disse gratishelgene. Får håpe servere blir flinkere til å bruke klassebegrensninger.

     

    Var det ikkje slik at dei ikkje skulle komme med ein "Meet the..." video, men i staden noko anna sidan dei følte dei ikkje hadde tid til å gjere den gjennomført nok?

    Ja, men det var vel kun snakk om Pyro-videoen ved forrige oppdatering hvis jeg har hørt riktig.

  4. Kan noen hjelpe meg å finne opphavet til denne? Fant det på et google-søk og har brukt det bilde som avatar i mange år, men aner ikke hvor det stammer fra. Mener å huske det var i en trailer for en krigsdokumentar, men tror den var ganske ukjent. Kanskje noen guruer her har sett den?

     

    post-151408-1212697431_thumb.jpg

     

    Redigert: Tror han spratt ut av en tanks rett før han knyttet neven.

×
×
  • Opprett ny...