Gå til innhold

Bark1Steinar

Medlemmer
  • Innlegg

    724
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bark1Steinar

  1. Definerte meg egentlig ingen styrkemessige mål i år, men har hatt særdeles lite fremgang. Skylder på studier, men mest av alt mangel på disiplin. Det jeg er mest fornøyd med er markløften som i alle fall begynner å nærme seg litt større tall.

     

    På sommern/høsten fikk jeg syklet en del, slik jeg ønsket. Hadde satt som mål å klare Birken på under 4 timer, men det ble 22 minutter ekstra. Jeg opplevde derimot noen sinnsyke noobgains kondisjonsmessig i den perioden, så det var jo artig.

     

    Alt i alt, satser på å være tilbake i slag igjen på nyåret. Nå er jeg reist hjem uten mulighet til å trene som jeg vil, så det blir rolig fremover.

  2. 128 tick er ikke implementert rett og slett fordi den største brukermassen ikke har PC-er som vil kunne dra nytte av det. Her i Norge har nok de fleste gode nok PC-er, men i mindre utviklede land er det et flertall som spiller på antikviteter.

     

    Det er dessuten mye som tyder på at det vil implementeres et turnerings- og laddersystem, men de har fokusert på å gjøre spillet mer seer-vennlig for å gi den ultimate opplevelsen under DreamHack.

     

    Tålmodighet er nøkkelen!

    • Liker 1
  3. Sannsynligvis fordi de gjør endringene basert på innspill fra community og de profesjonelle spillerne. En del av utviklerne henger på reddit og får med seg feedback og gjør endringer fortløpende, gitt at det er hensiktsmessig.

     

    Jeg var hardbarka 1.6-spiller og mislikte Source sterkt. Det samme gjaldt CSGO i starten, men etter hvert som jeg spilte det, begynte jeg å få den samme gode følelsen som med 1.6. God hitbox, mer balanserte og visuelt tilfredsstillende maps, de fleste våpen er brukbare, samt nye mekaniske detaljer som gjør spillet enda mer taktisk (blant annet radikale endringer i økonomisystemet).

     

    Spillet er langt fra perfekt enda, men det har et voksende community - og enda viktigere: en utvikler som bryr seg og investerer i dette spillet.

  4. Problem: Jeg kjøpte en gift i sted til min andre account (gadd ikke fylle ut kortinformasjon på den nye), men har hverken fått spillet eller bekreftelse via email på kjøpet mitt enda. Pengene er derimot trukket fra bankkontoen min. Noen andre som har opplevd lignende?

     

    Edit: Mye trøkk på steam-serverene kanskje?

  5. Hadde vært interessant å spilt det ja, men tror jeg skal spare pengene. Blir nok bare kjøp av The Walking Dead 2 dersom det blir billigere. Var det slik at spillet var til salg for 15 euro før høstsalget startet?

     

    Har runna Outlast. Det var...ok? Følte det ble ganske ensformig etter hvert. Etter en time har du opplevd det meste, og du spiller bare videre for historien sin del (som igjen ikke er noe særlig).

  6. Mark: 1x5 @ 145kg

    Frontbøy: 5x5 @ 90kg

    Pullups: bw+10kg: 6,6,5

     

    Kommentar: Grei økt! De siste repitisjonene i mark var ikke helt perfekte. Litt dårlig spenn øverst i ryggen. Det samme gjelder et par repitisjoner i bøyen også. Noe dårlig buktrykk, så jeg holdt på å falle forover et par ganger, men det gikk bra.

  7. Benkpress: 5x5 @ 90kg

    Militærpress: 50kg: 5,5,5,5,4

    Dips: bw + 30kg: 5,5,5,5,4

     

    Kommentar: Selv om jeg ikke kom helt i mål var dette en herlig økt. Har slitt en del med motivasjon innenfor både studier og trening i det siste, men tror det begynner å snu seg nå.

  8. Markløft: 1x5 @ 140kg

    Frontbøy: 90kg: 3,4,5,4

    Pullups: 3x8 @ bw

     

    Kommentar: I dag kunne jeg sikkert satt verdensrekord i markløft. Trodde den skulle bli tyngre ettersom det er en stund siden sist. Bøyen var ikke særlig gøy. Følte meg litt ør på enkelte sett, så tok det rolig. Ellers var det digg.

  9. Tidsklemme i dag, så det ble en kortere økt.

     

    Benkpress: 3x8 @ 85kg

    Dips: 3x8 @ 30kg + bw

    Militærpress: (tynn stang, ingen anelse hva den veier): 8,6,5 @ 15 kg på hver side.

     

    Kommentar: Helt sykt hvor stor forskjell det er på å kjøre 8 repitisjoner vs 5. T-skjorta sprenger snart av all pumpen.

  10. Første økt på en uke. Prøvde meg på benøkt igjen.

     

    Markløft: 1x5 @ 147,5kg

    Frontbøy: 3x5 @ 100kg

    Pull-ups: 3x8 @ bw+5kg

     

    Kommentar: Digg å få opp marken. Forventa ikke at jeg skulle klare bøyen i dag heller, så det var ikke så gærent å måtte gi seg på 3. sett. Treningsmengden i det siste har vært laber på grunn av studier, men jeg spår at det vil være over innen et par uker. Forhåpentligvis kan jeg få inn et par monsterøkter da.

×
×
  • Opprett ny...