Gå til innhold

Altitude

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Altitude

  1. Hei!

     

    Jeg har i mai i år ikke betalt husleie for kollektivet jeg bor i, men betaler nå hver måned. Huseier og jeg snakket om dette kort tid etter mai og da ble vi enige om at jeg skulle betale så snart jeg fikk råd.

     

    Dessverre er jeg i en liten knipe og har enda ikke fått spart penger til dette.

     

    Så, idag treffer jeg huseier utenfor huset jeg bor i og han spør igjen om hvor pengene blir av, jeg sier det samme som sist, at jeg ikke har pengene nå, men vil betale så snart jeg får råd.

     

    Så går jeg videre og påpeker at han ikke har tettet igjen vinduer på framsiden av huset og at det lekker vann inn når det regner. Dette arbeidet ble påbegynt for 1 år siden! Jeg hadde nok en streng tone og jeg spurte også hvorfor han ville øke husleien når standarden var gått betydelig ned.

     

    Da ble han sur og sa: Jeg hadde egentlig ikke tenkt å sende advarsel ang den ubetalte husleien, men jeg liker ikke tonen din og siden du tar opp dette så vil jeg dermed gjøre det.

     

    Han påpeker også at å trekke Internettkabel fra en router (som ikke funker trådløst for tiden ) ikke gikk ann og at jeg ikke fikk lov. Itillegg til det så ser han at jeg har en vektstang liggende på kjøkkenet og ber meg ta den inn på rommet mitt. Til det sier jeg at det er mellom meg og de jeg bor med.

     

    Noen tips her?

  2. Heisann!

     

    Jeg er en rastløs sjel og fikk ideen om at jeg skulle sykle Oslo - Bergen .. nå!

     

    Er det for seint? Har det fryst på fjellet? Burde jeg kjøpe piggdegg?

     

    Har en Lapierre Tecnic 500 helt standard med klipspedaler og tenker sykle sammenhengende på et døgn+ med litt mindre sekk på ryggen for jeg har ikke skruer til bagasjebrett :/

     

    Jeg tenker altså å sykle non-stop så lenge jeg klarer bare for å stoppe for å hvile under en fjellduk jeg tar med i sekken til jeg føler meg pigg nok til å fortsette!

     

     

    • Liker 1
  3. Hoi!

     

    Jeg bor i kollektiv sammen med 5 andre. Jeg har bodd der siden mars 2012 og har leiekontrakt langt fremover.

     

    I kontrakten står det husleie + strøm, noe jeg var klar over da jeg flyttet inn!

     

    Men helt siden jeg flyttet inn har jeg ikke betalt noe mer enn husleie, strøm har det aldri blitt sendt regning på eller komt telefoner om.

     

    Men så idag fikk jeg regning for hele 2012 tom februar i år. Har utleier rett i dette? Og bare sende regning en gang i året?

     

    Jeg har betalt depositum for to månder så jeg antar at det ikke er lurt å nekte og betale denne :hm:

     

    ( kan nevne at utleier aldri har tatt telefonen når noen har ringt han eller svar på meldinger ang ting som ikke stemmer ellers i huset )

  4. Cyalume sinde funker veldig bra til vanelig bruk som markering og div og de varer faktisk 12 timer, der mange av de billige du får kjøpt ikke gjør dette.

     

    Cyalume lager snaplights til profesjonelt bruk så du får god kvalitet, lysstyrke og levetid. Mange billige snaplights er lagd til rave/klubb bruk og funker fint til det.

     

    Når det er skikkelig kaldt ute har jeg funnet at Illumiglow sine er veldig bra, men de er vanskelig å få tak i!

     

    Håper de du fikk tak i fungerer for deg!

  5. Når jeg er på jobb og pantemaskinen har klikka helt og ikke fungerer lenger og kunder kommer inn og klager og maser om at jeg MÅ ta imot panten deres! Noe som gjør dagen min drit, er det noen som kan vise til lovverk som sier dette?

     

    Jeg har søkt litt selv og finner en hel del svar på lignende spørsmål, men mitt er som følger: Er butikken min pliktig å ta imot pant dersom maskinen har streika?

  6. Hei!

     

    Jeg er i ferd med å bytte ut en "sleeve" eller hva det kalles på sykkelen min og trenger hjelp fordi den svarte delen som bildet viser sitter skikkelig godt fast!

     

    Jeg trenger å få den løsnet, men hvordan? ( det er den som står FATTY MX på )

    post-150973-0-24545100-1333031561_thumb.jpg

     

     

    Jeg ville normalt bare brukt et flatt skrujern og hammret rundt på den svarte kanten her, men hele delen løsnet og jeg har ikke noen måte å kile den fast.

     

    post-150973-0-89797900-1333031440_thumb.jpg

  7. så jeg har lyst på en såkalt Baliyo, en penn som ligner på en Balisong. så ettersom at Balisonger er ulovelige i Norge er jeg skeptisk på om jeg burde bestille en Baliyo. er det noen som vet om jeg kan gjøre det uten noen konsekvenser?

    helt lovlig, kan også ta inn trenings balisonger som ikke har kniv blad.

     

    Dette stemmer :)

  8. Når du trener hjelp til noe og det ikke finnes et nummer å ringe, eksempelvis når jeg trenger hjelp til Playstation greier, tar tid å google seg fram til en som har hatt samme problemet og finne riktig lødning på problemet.

     

    Eller egentlig, så irriterer det meg når spill ikke fungerer da. Burde jo fungere når de laserer det :thumbdown:

    • Liker 2
  9. Hei!

     

    Noen som har forslag til gode bøker om militæret her?

     

    Norsk eller utenlands forsvar, kan også være på engelsk :)

    Jeg er spessielt på utkikk etter bøker som foregår under opplæringen eller som beskriver noe om motivasjonen bak valget om å verve seg, men tar godt imot bøker som omhandler operativ tjeneste og utenlandsoppdrag :)

     

    Jeg har lest "Elitesoldat" av Thomas Rathsack :love:

  10. Har BF2142 å BF 2.. Spilte BF2142 en god stund men gikk etterhvert lei. Har også complete collection , men det ikke så mange som spiller SF,EF og AF. Det er fortsatt en god del av gamere igjen på BF2 men som andre har nevnt er det mange som har gått over til andre spill. Jeg har nå begynt å spille BF2 igjen etter en tid med COD4. Selvfølgelig er det ikke den samme grafikken som f.eks COD4 men det er liksom noe som drar meg inn til BF serien.

    I guess it is True Love!

     

    Jeg spiller også Call of Duty: 4 på si, men det er mer CQB fokusert, og veldig høyt tempo.

     

    Og det er mer variasjon i Battlefield 2.

    ( Når du er blitt lei av en måte å spille på, så finner jeg bare en annen )

×
×
  • Opprett ny...