Gå til innhold

callisto

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av callisto

  1. Hvem har sagt at ikke profesjonelle snowboardere er homofile`?

    haha, slapp av, det var ment som en dum spøk..

     

    Jeg mener bare at allsidig fysisk aktivitet i form av lek og morro med kompiser er langt viktigere enn å f.eks. ha store muskler og et godt utseende! Jeg synes samfunnet vårt begynner å bli sykt når 14 år gamle gutter drives til å pumpe jern med det formål å se bedre ut..

     

    Folk tror at bra kropp=lykke, men slik er det ikke vettu.. så lenge folk tenker i den retningen, øker bare presset mer og mer fordi det alltids vil finnes noen som er bedre! Dermed får vi en ond sirkel vi kan få vanskeligheter med å komme oss ut av.. Jeg mener ikke at overvektige folk skal slutte å slanke seg, og vil du bli sterk, så for all del, tren i vei, men vi kan ikke alle se ut som Brad Pitt!

     

    Hvis det er lykke han vil ha, så er jeg jeg overbevist om at han vil oppnå langt høyre livskvalitet om han lar vektene ligg en stund, og istedet får med seg gutta på løkka for å spille fotball! Og som så mange andre har nevnt her, kosthold er viktig! Et bra kosthold gir deg mer overskudd i hverdagen så du kan holde humøret oppe, noe som utvilsomt vil gjøre at du føler deg bedre!

     

    Amen!

     

    Angående øl: Sett bort i fra alkoholen, har vanlig lyst øl sunnhetsfaktor på høyde med skummet melk.. Det er bare det at folk flest ikke setter seg ned for å drikke 2 liter melk på en kveld..

  2. God Kveld!

    Etter å ha vært overklokket over lang tid, tok mitt kjære radeon 8500 kvelden har om dagen. Angående et nytt kort har jeg vel egentlig bestemt meg for et 9800 Pro basert kort, men tenkte jeg skulle forhøre meg om et par ting først! På mitt Asus P4PE hovedkort med bare agp 4x grensesnitt, vil dette føre til en så stor flaskehals at jeg ikke ville merke noen spesiell forskjell mellom et 9800 Pro og 9600 XT ? i såfall hadde det vært en del penger å spare!

     

    Ellers på hovedkortet sitter 1024 MB PC2700 minne, og en P4 2.4 GHz

  3. Skulle oppgradere min versjon av WinXP Professional her om dagen. I veiviseren sto det at det godt kunne vere lurt å ta litt backup først.

    Javel. Så tar vi backup, når microsoft tukler med sånt, vet man aldri hva man har i vente.

     

    Derfor kjører jeg igang Drive Image SE for å ta backup, maskinen starter på nytt i DOS og jeg får en slags feilmelding:

     

    Err 5: Error finding VFLOPPY.SYS

    Err 8: Fake Floppy driver not found

     

    Videre står det: Press any key to boot active partition

     

    Javel. Så kjører vi på, og alt funker som normalt, bortsett fra at dette forekommer hver gang jeg starter opp maskinen.

     

    Så kommer vi til problemet, og det er at jeg nå ikke lenger kan foreta følgende handliger, som jeg tror flere kjenner seg igjen i:

     

    Skru på maskinen ---> Hente noe (pils) ---Tilbake til maskin klar til bruk

     

    Eller en annen variant:

     

    Skru på maskinen ---> Pisse ----> Ttilbake til... jaja

     

    Er det noen som har løsning på problemet?

  4. Har som sagt problemer med dette kortet. Får koblet meg opp mot internett uten problemer, men det ser ikke ut til at kortet klarer å hente sidene og anna informasjon. Har sjekket pingen på uttallige sider, mister minimum 50% av alle pakker. Det er ikke feil på linja, har prøvd et anna ISDN kort som funker som bare det. Kan det vere det vere dårlig kontakt mellom kabelen og porten på ISDN kortet, eller driver feil? Har nemlig de nyeste.

  5. Fint at du legger linker til korta, men tror det hadde holdt med å skrive hva slags kort du er ute etter. Det er ikke så mange som gidder å stikke innom 7 linker..

     

    Vel til tema, ville gått for et radeon 8500LE. 64/128 MB på disse kortene, du merker ingen forskjell på nåverende spill. (regner med at det var dette du skulle bruke de til siden du lurer på 64/128 MB)

×
×
  • Opprett ny...