Gå til innhold

Quentin

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Quentin

  1. siste respons fra samsung ang dette:

     

    "Hei Thomas. Vi har nå sett nøyere på dette, og grunnen til problemet ligger i Googles begresninger. Det er nemlig slik at ikke alle applikasjoner fra Google har støtte for norsk språk."

     

    Dette er bare bullshit.. finnes andre telefoner med gingerbread som dette fungerer helt utmerket på. har skrevet dette som svar og avventer nå ny tilbakemelding.

     

    Har også vært i kontakt med Samsung ang. dette problemet på min Galaxy S1 (den har akkurat samme problem):

     

    Sendte dere tidligere i dag et spørsmål ang. språk på GT-I9000, og Samsungs bruk av språk-kode.

     

    Min opprinnelige medling:

    "Jeg har et problem med valg av språk på denne telefonen. Dersom jeg velger Norsk som språk i innstillingene, endrer telefonens menyer og Samsung-apps seg til norsk. Andre generelle apps, sånn som feks. Facebook og Google Maps, er på engelsk.

     

    Dette kommer av at google selv (og de fleste andre) bruker Norsk Bokmål (kode nb_NO), og ikke Norsk (no_NO) som språkkode for norsk.

     

    Dersom jeg bruker en 3.parts app (feks. Morelocale2) til å bytte språkkoden til Norsk Bokmål (dvs. nb_NO), endrer både Facebook og Google Maps språk til norsk, men menyene og samsungapps endres til engelsk.

     

    Har dere planer om å endre dette i en framtidig firmwareoppgradering? "

     

    Fikk følgende svar fra dere:

    "vi har ikke hørt at det skal komme en oppdatering for dette. Det er

    google som oversetter google maps og ulike utviklere som oversetter

    applikasjoner på Market. Dette er det ikke Samsung som oversetter. "

     

    Dere har tydeligvis missforsått problemet TOTALT.

     

    Poenget er at apps sånn som Facebook og Google Maps ALLEREDE er på norsk, men fordi telefonen bruker feil språkkode, vises appene på engelsk.

     

    Dette kan dere enkelt verifisere ved å installere appen "Morelocale2" og endre språk til "Norwegian Bokmål". Da vil disse appene på telefonen automatisk vises i norsk pråk. Dessverre endres da systemmenyene på telefonen til engelsk, så hele poenget faller i grus.

     

    Dersom man ser på en av de største konkurenten deres, HTC, bruker de riktig språkkode, slik at denne telefonen viser riktig språk for de appene som støtter dette. Jeg skjønner derfor ikke hvorfor Samsung, en av verdens største elektronikkprodusenter, ikke klarer dette.

     

    Stå på, kjør de hardt, dette er ting som burde fikses veldig enkelt. :thumbup:

     

    Noen fremgang her?

  2. Har også opplevd vond cola

     

    Kjøpte en 4-pakning med 1,5 litere sist uke. Åpnet den først i helgen og satte en 1,5 liter til kjøling for å ha til frokost på søndagen (dagen derpå). Men det smakte ikke Cola, smakte vondt. Tenkte kanskje smaksløkene fortsatt var på byen, men flaske nr to og flakse nr tre smakte like vondt. Gadd ikke åpne flaske nr 4. Kjøpte ny 4-paknig med cola i dag, smakte like vondt...

     

    :thumbdown: veldig irriterende, og spesielt nå når det er så varmt i tillegg...

  3. Jeg har et problem med dette kortet. Kjører BIOS fra ASRock som jeg fikk tilsendt på mail fra ASRock support. Jeg kjører også AM2CPU kortet med en AM2 6000+ og 4GB RAM.

     

    Men

     

    I Windows finner maskinen kun ethernet kontrollen men ingen driver. Har installert driver fra ASRock flere ganger uten at driveren blir installert. Så på en måte har jeg ikke nettverkskort.

     

    Ellers så har jeg visst bare 3GB med RAM. Men i BIOS står alle 4096MB...

     

    Noen eksperter på dette området?

  4. Hei

     

    Jeg kjører en Hyundai Galloper Innovation '99 modell.

     

    Har til nå kjørt piggfritt, men vurderer å gå over til pigg.

     

    Bilen er av den korte typen, og slenger lett med rompa.

     

    Den er rett og slett en kjelke på glatta, og det er ikke bra.

     

    Har hendt at den har slengt med rompa på beien veien.

     

    Har nå dekk med dim: 265 70 15 - piggfrie

     

    Har noen tips med tanke på dimensjon og dekkmerke, med eller uten pigg?

  5. Jeg var "utrolig" lur , og handlet meg ny harddisk på 200 GB. Sjekket Bios informasjon i en en fei på abit sine sider i en fei, og tenkte dette ikke sko bli noe problem å installere denne harddisken i maskinen, med et Abit KG7-Raid hovedkort.

     

    Men, det var det visst. Fikk bare harddisken til å fungeren når den var koblet til på RAID kontakten, ikke IDE kontakten. Deretter så det ut til å funke helt fint. Men etter Windows var installert, begynte maskinenen å tulle igjen.

     

    Det dukkket en blåskjerm opp, og maskinen restartet. og det viste seg at den måtte ha windows cd i cd-romen for i d hele tatt starte windows. Super teit. OK, greit. Satte i Windows CD, kjørte opp maskinen på ny. Kom inn i Windows, så begynte den på ny med blåskjerm.

     

    dette er ganske irriterende.

     

    Har noen noen tips om hvordan jeg kan fikse dette uten å installere en mindre harddisk, og kjøre windows på den?

  6. :grumpy: Skulle sende inn skjermkortet mitt, for det var fucka. Greit nok det. Leita frem det gamle AGP skjermkortet mitt, ATI RAGE kort, men oisann, det passa ikkje i AGP-sloten. Er det noe nytt de har begynt med eller? Altså flere AGP standarder på sloten....
×
×
  • Opprett ny...