Gå til innhold

TeslaCoil

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TeslaCoil

  1. Har en pc-skjerm av typen Samsung C49J890 der jeg har vært uheldig og laget et kakk i skjermen i det ene hjørnet og bildet ser ut som mosaikk? Er det noe håp i å få reparert/skifta en slik skjerm eller blir det dyrere enn å kjøpe helt ny? Legger ved et bilde for å vise hvor ille det er..

    IMG_20210904_202505.jpg

  2. Hei. Ser etter ny bil om dagen, og har prøvekjørt to Astra J, og ble helt forelska i denne:

     

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=49738182&searchclickthrough=true

     

    Synes den har veldig mye ekstrautstyr, noe som også drar opp prisen hvis jeg skal selge den senere. Litt negativt at den har gått såpass langt på 3 år, men den har blitt brukt til langdistanse-pendling. Det er fortsatt nybil-garanti på den (5år/100 000km) og forhandleren sa merkeverkstedet var veldig imøtekommende når det gjaldt å fikse feil utover 100 000km (innafor 5 år).

     

    Hva tror folk om denne bilen? Noen som har hatt mye trøbbel med denne ?

    Dette er den første skikkelige bilen jeg kjøper, så jeg trenger litt feedback, evt tips fra erfarne bilkjøpere. :)

  3. Jeg planlegger å bruke 10-12 000 på mitt første anlegg, og da helst inkl. en 8" sub. Da jeg har dårlig med plass der jeg bor nå, er tanken å kjøpe to gulvhøyttalere + sub nå, og utvide til surround når jeg etter hvert får bedre plass. Jeg tenker da på å kjøpe en surroundreceiver.

    Noen tips til hva jeg bør kjøpe? :) Har så langt sett litt på Onkyo TX-NR727 og Dynavoice M65 gulvhøyttalere, samt XTZ 99 8". Tar gjerne imot tips i forhold til type kabler og lengde. Høyttalerne skal stå rett ved siden av receiveren.

  4. Selv så har jeg testet ut Challenger M-65 EX V.4 i hjemmekinosammenheng, hvor de spiller godt, men da sammen med en subb. Det er absolutt gode høyttalere for prisen, men jeg ville sterkt vurdert å få med en subwoofer i oppsettet.

     

    Kjøp standard lampettledning på Clas. Det holder i massevis for deg, men velg et greit tverrsnitt, typ 2.5mm2.

     

    Jeg ville også kjøpt med noen bananplugger. De kommer til å gjøre livet merkbart lettere om du skal flytte på høyttalerne eller gjøre noe hvor du blir nødt til å koble fra høyttalerne. Bananplugger er ikke dyre.

     

    Det er også verdt å nevne at du får mye bedre lyd for samme prisen i denne klassen om du går for en stereoreciever istedet for surround. Jeg ville valgt et stereoprodukt, med mindre planen er å oppgradere til sourround i nærmeste fremtid.

    Jeg hadde nok gått for en stereoreceiver, hadde det ikke vært for at jeg har masse utstyr(Blu-ray, PS3, Wii U og diverse andre konsoller) jeg også ønsker å koble til for å gjøre det enklere i forhold til å skifte kilder til TVen. Også er vel planen å oppgradere til surround i framtida, når jeg har litt mer plass å boltre meg på :)

  5. Jeg har også sett på en fra Onkyo: http://m.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hifi-komponenter/receiver/hjemmekinoforsterker/onkyo-tx-nr626/187249.4319/

     

    samt en fra Sony i samme prisklasse: http://m.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hifi-komponenter/receiver/hjemmekinoforsterker/sony-str-dn1040bhr20/195937.4319/.

     

    Vil disse tre alternativene kunne utnytte høyttalerne fullt ut? Tipper at det holder med kabler på 1 meter, siden jeg skal ha høyttalerne rett ved siden av tv-benken.

  6. Jeg har planer om å kjøpe meg anlegg, hovedsaklig for musikk (Rock/Metal) og litt film, og har sett meg ut disse Dynavoice - høyttalerne:
    http://surround.no/Produkter/H%c3%b8yttalere/Gulvh%c3%b8yttalere/Dynavoice/Dynavoice-Challenger-M-65-EX-V4-White-PAR-100863-p0000000874.aspx

    samt denne Denon-receiveren: http://www.hifiklubben.no/Products/denon-avr-x2000-hjemmekinoreceiver-59177/ .

    Noen som har erfaring med disse to komponentene? Hva trenger jeg av kabler og klemmer for å koble opp? Tverrsnitt? Burde jeg kjøpe høyttalerføtter som disse: http://surround.no/Produkter/Tilbeh%C3%B8r/Stativer--and--F%C3%B8tter/F%C3%B8tter-/-Spikes/Proson-outriggers-i-sort-2-stk-100288-p0000000293.aspx ?

    Trenger jeg en DAC for å få bra lyd rett fra en laptop ?

     

    På forhånd, takk :)

  7. Jeg vurderer å kjøpe meg carvingski og står mellom disse alternativene siden de er relativt billige:

     

    Alternativ 1

    Atomic ski + bindinger hos XXL:

    http://www.xxl.no/Root/Vintersport/Alpin/Alpinski/atomic-Vario-Fibre-ETL%2BEasytr10-Alpinski-1314-BLACK-RED/p/1092278_1_Style

    og Salomon-støvler hos samme kjede:
    http://www.xxl.no/Root/Vintersport/Alpin/Alpinst%C3%B8vler/Salomon-Mission-GS-Alpinst%C3%B8vel-1314/p/1085527_1_Style

     

    Alternativ 2

     

    "Full pakke" hos gmax
    med Head ski og bindinger og Nordica-støvler.

    http://www.gmax.no/produkt/5500200/head-icon-tt-300-skipakke-alpin-herre

     

    Jeg regner meg selv som en nybegynner og har for det meste stått på snowblades fra før. Hvilket av disse to alternativene vil dere anbefale, og finnes det bedre pakker i denne prisklassen?

    På forhånd, takk :)

  8. Siste drakta mi er ei AC Milan-hjemmedrakt.
    Fikk den av onkelen min som var på tur i Milano.
    Følger ikke veldig med på Serie A, men har veldig sansen for Milan, og drakta er av veldig god kvalitet! Synes personlig at denne drakta er den fineste av samtlige i Europa i 2013/14-sesongen :) Den sitter som et skudd og har Champions League patcher :)
    Kan anbefales til alle fotballelskere!

  9. Er det "slim 1" du har? I så fall kan du prøve å skru den ut - det gjorde jeg da min datter klarte å putte 2,5(!) plater inn samtidig.

    PS3 bør ha 5 års reklamasjonstid, siden den åpenbart er ment å vare lenger enn 2 år...

    Det er den eldste utgaven av PS3 med 80GB harddisk. Kan ikke se noen åpenbare steder å skru den fra hverandre heller.

  10. Har et problem med min PS3. Touchplaten for å ejecte plater virker ikke overhodet! Har prøvd å holde over flaten i 10 sekunder som det anbefales i manualen, men det skjer ingenting. Kan den være helt død? Platen jeg har i kommer ikke en gang opp når jeg starter konsollen, dvs ikonet for spillet vises ikke. Noen forslag til hvordan dette kan løses? :)
    Konsollen ble kjøpt for 4 år siden. Hvor lang reklamasjonstid har en PS3 ?

  11. Modellen har disse spesifikasjonene:

    Intel Core i5 3317U

    1600x900

    4GB RAM

    128 GB SSD

    Intel HD Graphics 4000

    Chassis-materiale: Magnesium

     

    Noe som har erfaring med denne laptopen ? :) Er det f.eks. mulig å oppgradere SSD og RAM?

     

    Ønsker å benytte den til studier (notater, lett simulering, programmering) samt til film og simple spill.

  12. Typisk problem med DT770. Det ligger et hårstrå mot membranen. Ta av øreputene og skumgummien over elementet og sett deg ned med pinsett. Det kan være skikkelig pain-in-the-ass å få de ut.

     

    Edit: Det er en av grunnene til at jeg ga opp mine DT770 og kjøpte noen andre.

     

    Har aldri åpnet en hodetelefon slik før, men er elementet det hvite papirlignende laget ?

  13. Jeg kjøpte meg et par DT770 hodetelefoner for ca et halvt år siden. Jeg har i grunn vært veldig fornøyd med det inntil nylig da jeg har oppdaget skurring i den høyre klokken. Merker at det skurrer spesielt i låter med mye bass. Kan det være at elementet er sprengt? Kan i såfall ikke skjønne at det har skjedd siden jeg aldri har spilt spesielt høyt med disse hodetelefonene.

     

    Kjøpte de fra prolyd.no. Noen som har erfaring med deres behandling av reklamasjoner?

×
×
  • Opprett ny...