Jump to content

TeslaCoil

Medlemmer
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TeslaCoil

 1. Hei. Ser etter ny bil om dagen, og har prøvekjørt to Astra J, og ble helt forelska i denne: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=49738182&searchclickthrough=true Synes den har veldig mye ekstrautstyr, noe som også drar opp prisen hvis jeg skal selge den senere. Litt negativt at den har gått såpass langt på 3 år, men den har blitt brukt til langdistanse-pendling. Det er fortsatt nybil-garanti på den (5år/100 000km) og forhandleren sa merkeverkstedet var veldig imøtekommende når det gjaldt å fikse feil utover 100 000km (innafor 5 år). Hva tror folk om denne bilen? Noen som har hatt mye trøbbel med denne ? Dette er den første skikkelige bilen jeg kjøper, så jeg trenger litt feedback, evt tips fra erfarne bilkjøpere.
 2. Jeg planlegger å bruke 10-12 000 på mitt første anlegg, og da helst inkl. en 8" sub. Da jeg har dårlig med plass der jeg bor nå, er tanken å kjøpe to gulvhøyttalere + sub nå, og utvide til surround når jeg etter hvert får bedre plass. Jeg tenker da på å kjøpe en surroundreceiver. Noen tips til hva jeg bør kjøpe? Har så langt sett litt på Onkyo TX-NR727 og Dynavoice M65 gulvhøyttalere, samt XTZ 99 8". Tar gjerne imot tips i forhold til type kabler og lengde. Høyttalerne skal stå rett ved siden av receiveren.
 3. Jeg hadde nok gått for en stereoreceiver, hadde det ikke vært for at jeg har masse utstyr(Blu-ray, PS3, Wii U og diverse andre konsoller) jeg også ønsker å koble til for å gjøre det enklere i forhold til å skifte kilder til TVen. Også er vel planen å oppgradere til surround i framtida, når jeg har litt mer plass å boltre meg på
 4. Mundo Deportivo melder at Barça forhandler med PSG om Marquinhos. Er litt uklart rundt en uttalelse han visstnok skal ha gjort om Paris-klubben.
 5. Jeg har også sett på en fra Onkyo: http://m.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hifi-komponenter/receiver/hjemmekinoforsterker/onkyo-tx-nr626/187249.4319/ samt en fra Sony i samme prisklasse: http://m.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hifi-komponenter/receiver/hjemmekinoforsterker/sony-str-dn1040bhr20/195937.4319/. Vil disse tre alternativene kunne utnytte høyttalerne fullt ut? Tipper at det holder med kabler på 1 meter, siden jeg skal ha høyttalerne rett ved siden av tv-benken.
 6. Jeg har planer om å kjøpe meg anlegg, hovedsaklig for musikk (Rock/Metal) og litt film, og har sett meg ut disse Dynavoice - høyttalerne: http://surround.no/Produkter/H%c3%b8yttalere/Gulvh%c3%b8yttalere/Dynavoice/Dynavoice-Challenger-M-65-EX-V4-White-PAR-100863-p0000000874.aspx samt denne Denon-receiveren: http://www.hifiklubben.no/Products/denon-avr-x2000-hjemmekinoreceiver-59177/ . Noen som har erfaring med disse to komponentene? Hva trenger jeg av kabler og klemmer for å koble opp? Tverrsnitt? Burde jeg kjøpe høyttalerføtter som disse: http://surround.no/Produkter/Tilbeh%C3%B8r/Stativer--and--F%C3%B8tter/F%C3%B8tter-/-Spikes/Proson-outriggers-i-sort-2-stk-100288-p0000000293.aspx ? Trenger jeg en DAC for å få bra lyd rett fra en laptop ? På forhånd, takk
 7. For en førsteomgang ! At Real scorer på innlegg er jo ikke akkurat noen bombe, når vi har lille Mascherano i midtforsvaret.
 8. Jeg vurderer å kjøpe meg carvingski og står mellom disse alternativene siden de er relativt billige: Alternativ 1 Atomic ski + bindinger hos XXL: http://www.xxl.no/Root/Vintersport/Alpin/Alpinski/atomic-Vario-Fibre-ETL%2BEasytr10-Alpinski-1314-BLACK-RED/p/1092278_1_Style og Salomon-støvler hos samme kjede: http://www.xxl.no/Root/Vintersport/Alpin/Alpinst%C3%B8vler/Salomon-Mission-GS-Alpinst%C3%B8vel-1314/p/1085527_1_Style Alternativ 2 "Full pakke" hos gmax med Head ski og bindinger og Nordica-støvler. http://www.gmax.no/produkt/5500200/head-icon-tt-300-skipakke-alpin-herre Jeg regner meg selv som en nybegynner og har for det meste stått på snowblades fra før. Hvilket av disse to alternativene vil dere anbefale, og finnes det bedre pakker i denne prisklassen? På forhånd, takk
 9. Siste drakta mi er ei AC Milan-hjemmedrakt. Fikk den av onkelen min som var på tur i Milano. Følger ikke veldig med på Serie A, men har veldig sansen for Milan, og drakta er av veldig god kvalitet! Synes personlig at denne drakta er den fineste av samtlige i Europa i 2013/14-sesongen Den sitter som et skudd og har Champions League patcher Kan anbefales til alle fotballelskere!
 10. Satser på denne firlingen: Villarreal - Getafe H @ 1.48 Granada - Atl.Madrid B @ 1.48 Athletic Bilbao - Elche H @1.63 Roma - Chievo H @1.24 Samlet odds: 4.43
 11. Ikke ta den helt for gitt. Colombia kom foran lag som Uruguay og Chile i VM-kvaliken og har imponert stort.
 12. Prøver meg på denne femlingen: Juventus - Catania (0-1) H @ 1.47 Roma - Chievo H @ 1.24 Steaua Bucuresti - ACS Recas H @ 1.25 Valencia - Almeria (0-1) H @1.98 Real Madrid - Sevilla (0-1) H @ 1.51 Samlet odds: 6.81
 13. Det er den eldste utgaven av PS3 med 80GB harddisk. Kan ikke se noen åpenbare steder å skru den fra hverandre heller.
 14. Har et problem med min PS3. Touchplaten for å ejecte plater virker ikke overhodet! Har prøvd å holde over flaten i 10 sekunder som det anbefales i manualen, men det skjer ingenting. Kan den være helt død? Platen jeg har i kommer ikke en gang opp når jeg starter konsollen, dvs ikonet for spillet vises ikke. Noen forslag til hvordan dette kan løses? Konsollen ble kjøpt for 4 år siden. Hvor lang reklamasjonstid har en PS3 ?
 15. Har aldri åpnet en hodetelefon slik før, men er elementet det hvite papirlignende laget ?
 16. Jeg kjøpte meg et par DT770 hodetelefoner for ca et halvt år siden. Jeg har i grunn vært veldig fornøyd med det inntil nylig da jeg har oppdaget skurring i den høyre klokken. Merker at det skurrer spesielt i låter med mye bass. Kan det være at elementet er sprengt? Kan i såfall ikke skjønne at det har skjedd siden jeg aldri har spilt spesielt høyt med disse hodetelefonene. Kjøpte de fra prolyd.no. Noen som har erfaring med deres behandling av reklamasjoner?
 17. Følger det med jack-USB-kabel når man kjøper PC-utgaven ?
 18. Følger det med jack-usb-kabel når man kjøper PC-utgaven ?
 19. Tror du virkelig at du ikke får fortollingstilliegg etc. fordi du kjøper fra unisport? Unisport har fremdeles base i danmark og har ikke noe fritak fra fortolling pga det!? DHL er forresten mye lettere å forholde seg til (både når det kommer til pris og hurtig leveranse) enn Fed Ex og UPS. DHL har heller aldri mistet en uhyre viktig forsendelse for min del Og, du sier drakten ser helt autentisk ut.. Er den ikke autentisk? Har sett mange ekstremt gode kopier, heldigvis vet jeg hva jeg skal se etter og heldigvis har jeg ingen fake drakter i samlingen min! Da jeg bestilte en Barcelona-drakt(med Iniesta på ryggen) fra unisport fikk jeg da ingen fortollingstillegg overhodet. Det var enda min ordre var på langt over 200kr. Over til ebay-kjøpet: Ja, den er autentisk. Nå vet ikke jeg hva du legger i begrepet autentisk, men når drakten kommer i presis samme innpakning og har samme tags som den jeg handler hos f.eks fotballshop, så er den godkjent i mine øyne.
 20. Jeg ønsker å kjøpe meg et lydkort for å få en bedre lydopplevelse i spill, filmer og musikk. Har planer om å kjøpe et ATH-M50, og tenkte det da kunne vært greit med no anna enn det integrerte lydkortet i mitt Asus P8Z68-hovedkort. For øyeblikket har jeg et Sennheiser PC330, og føler ikke at det gir meg helt den lydopplevelsen jeg ønsker. Så kom gjerne med noen forslag til lydkort (maks 1200,- )
×
×
 • Create New...