Gå til innhold

jotto

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jotto

  1. Du kan gå på strøminnstillinger og velge hva som skal skje når du lukker skjermen. Velger du "ikke noe" blir den bare sort når du lukker den og bildet vises kun på ekstern skjerm ;)

     

    Ja, men det er jo akkurat det jeg IKKE vil skal skje. Windows bruker jo fremdeles skjermen selv om den er sort, så enkelte programmer dukker opp der (og er dermed usynlig).

  2. I win8 så er det bare å velge iallefall. Om bildet skal speiles, strekkes til 2 skjermer, eller om du vil bruke bare en skjerm om gangen. Tipper du kan gjøre det samme i win7 også om det er den du kjører, men jeg kan ikke fortelle deg hvor.

     

    Jeg har valgt det slik at når HDMI er plugget inn så skrur laptopskjermen seg av automatisk, samme om den er åpen eller lukket.

     

    Jeg kjører Windows 8 (med Nvidia 680M). I skjerminnstillingene kan jeg velge mellom "Extend these displays", "Duplicate", "Show desktop only on 1", "Show desktop only on 2", men det er ingen valg for hva som skal skje når jeg lukker lokket. Eller leter jeg på feil sted?

  3. Er det noen som bruker ekstern skjerm med HDMI som får den interne skermen til å skru seg helt av når man lukker lokket? På alle andre laptoper jeg har hatt, gjøres dette automatisk.

     

    Nå blir skjermen svart, men Windows bruker fremdeles den interne skjermen slik at noen vinduer dukker opp der istedetfor på den eksterne skjermen.

  4. Her går alt automatisk.

    Lastet ned nyeste driverne fra www.nvidia.com ?

     

    Jada. Men felles for alle spillene er at de startes via Steam. Det er kanskje litt sære spill jeg har testet...? :p

     

    Gjøres deteksjonen basert på navn og path, eller er det meningen at 680'en skal brukes automatisk på alt av tyngre 3D-oppgaver?

  5. Jeg har en HTC Desire HD og har følelsen av at GPSen får dårligere og dårligere dekning. Jeg googlet litt, og noen mener at antenna har en tendens til å løsne.

     

    Jeg sammenlignet min og en annen Desire HD med appen "GPS Test". Den andre telefonen hadde veldig mye bedre GPS-mottak. Innendørs fikk jeg henholdsvis 0 mot 4 satellitter på min og den andre mobilen. Utendørs fikk jeg 4 svake mot 8 sterke.

     

    Er det noen andre som har opplevd dette? Jeg vurderer å levere inn min til service. Kjipt å være uten telefon i noen uker, men GPSen har blitt ubrukelig.

  6. Hei, jeg har nylig kjøpt Sony Ericsson t610 og er meget fornøyd med den, MEN jeg begynner å bli rimelig fed-up av PC-softwaren som følger med. Jeg har MSI bluetooth -dongle, og får ikke syncet eller brukt image editor eller mms home studio.

     

    Jeg får browset telefonen via "my bluetooth places", men ericsson-programvaren, samt Phone monitor og outlook-synkroniseringen nekter å finne telefonen. Jeg har gjort som beskrevet og valgt rett COM-porter i "Phone monitor options". Telefonen og PCen er paired.

     

    Noen ideer?

  7. Ja, jeg har allerede siklet på D100 i butikken :smile:~~~

     

    Men med tanke på at prisen raskt blir doblet om man skal ha et greit objektiv, så er det ganske uaktuelt.

     

    Veslemøy nevner at prisen sikkert går ned ganske kjapt. Jeg har ikke fulgt med i dette markedet særlig lenge, hvor lang tid og hvor mye tror du det isåfall er snakk om?

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: jotto på 2002-08-05 13:11 ]

  8. Ja, det er klart at norsk moms og generelt høyere priser forklarer en del.

     

    Men likevel: som en tommelfingerregel kan man gange dollarkursen med 10 og få et overslag på hva et stk data-hardware koster i Norge. Dette blir et tillegg på ca 40%.

     

    Når det gjelder dette kameraet er det plutselig et tillegg på nesten 100%. Det er nesten så man kan ta en flytur over dammen, kjøpe et kamera, og fly tilbake for samme prisen :smile:

  9. Jeg har Olympus C2000 digitalkamera som jeg er godt fornøyd med til enkel bruk. Etter at jeg begynte med digital fotografering har imidlertid min foto-interesse vokst, og jeg kunne tenkt meg et mere avansert kamera.

     

    Bl.a. kunne jeg tenkt meg manuell fokus med optisk søker - mao er vel speilrefleks veien å gå. Jeg har vurdert Olympus E-20, men ser at den har enkelte minus som f.eks. lang lagringstid.

     

    Er det noen som har erfaring med andre speilreflekskameraer på samme prisnivå (rundt 16000) som er verdt å vurdere? Det som teller for min del er høy oppløsning (minimum 5 megapixels), rivende god bildekvalitet og gode muligheter for manuelle innstillinger. Digitale effekter og videoklipp er helt uinteressant.

     

    NB: Det må være "ekte" speilrefleks, ikke søker med LCD-display inni.

  10. Jeg vurderer å kjøpe en Olympus E-20. Denne koster i Norge fra ca 16000 og oppover.

     

    Jeg sjekket prisene på amerikanske webshops, og ble sjokkert over prisene der: fra ca 8500 kr!

     

    Nå er riktignok prisene "over there" alltid lavere enn her, men her snakker vi jo nesten om halvering av prisen!

     

    Vet noen grunnen til det? Har de sinnsykt stor avanse her, eller er det snakk om en prisreduksjon på denne modellen fra produsenten som enda ikke har nådd gamlelandet?

×
×
  • Opprett ny...