Gå til innhold

TheHoles

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheHoles

  1.  

    Åja såpass, trodde du hadd vert nå nylig. Har nemlig mange kompiser som ønsket seg der, men som fikk beskjed om at det var fullt. Fikk 7/8 på psykisk og har heller ingen fysiske eller psykiske problemer. Man må vel nesten det for å gå igjennom. Hvor er du fra da theholes?

     

    Er fra Egersund, Rogaland. Hvor er andre folk fra?

  2.  

    Må si meg enig i alt du sier, gleder meg sykt jeg også!

     

    Forresten, når var du på sesjon?

     

    Oohh... Vanskelig å si. Det er en stund siden, men jeg syns å huske at det var tidlig i oktober på Madlaleiren. Hadde bestemt meg på forhånd at jeg ville til grensen, og med 8/9 på Psykisk(var det det de kalte det?) test og ingen problemer med kroppen, gikk det glatt :)

     

    Likevel, fikk jeg en liten støkk da offiseren skrev under på papiret og sa: "Ja, nå er det ingen vei tilbake, lykke til". Det var først da det gikk opp for at: "Wow, jeg skal faktisk i militæret..."

  3. Ba om å komme til GSV på sesjon, og ble satt opp til Juli 2011-innrykket. Fikk beskjed om at endelig innkallelse skulle komme senest to måneder før innrykket. Er det noen som vet hvilken dato dette er på i år?

     

    Når det gjelder fysisk form har jeg hørt at man ikke trenger være supermann, men ha et godt grunnlag og masse motivasjon. Satser likevel på å trene godt før oppmøte, jeg vil ikke risikere å havne i en administrasjon- eller transportstilling. Styrketrening med kroppsvekt, variert utholdenhetstrening og undervannsrugby (noe alle bør prøve forresten) holder meg i form.

     

    Gleder meg som en liten unge, og håper på et sykt spennende år!

  4. Har også slitt en del med beinhinnebetennelse i leggen (et jævla helvette), og erfaringen er at det aldri gir seg, men kommer alltid tilbake igjen på et tidspunkt. Kan dette gi meg problemer under tjenesten?

     

    Det er problematisk. Du må bare gå til innkjøp av de beste innleggssålene man kan få tak i. Jeg hadde det sporadisk ifm løpetrening i ungdommen, men det ble ille da jeg var inne. Holdt på altfor lenge uten skikkelige såler også. Dersom man går til legen der oppe er sjansen for kjøkken/vakttjeneste stor, da det ikke er mulig å helbrede dette på kort tid. Jeg ignorerte smertene, og nå er det kronisk for meg, regelmessig løping på asfalt utgår i overskuelig fremtid. Men det gjør ingenting, for jeg sitter igjen med fantastiske opplevelser som vil følge meg i all fremtid! :)

     

    Huff!! Lege skal konsulteres, tabletter skal konsumeres. Ser ut som om jeg må få bukt med problemet før neste år, hvis jeg havner i kjøkkentjeneste er jeg redd det ender med et vådeskudd i foten...

  5. Hei. Fullfører videregående neste år og er sinnykt giret på GSV-tjeneste. Satser på Juli 2011, hvis alt går etter planen. Pleier man som regel komme seg der man ønsker å komme?

     

    Har gått i speideren så lenge jeg kan huske, og har noe erfaring fra RødeKors HK, og er i ganske god form. Lurer litt på de fysiske kravene for å komme seg ut på grensa, eventuelt for å komme på de feteste plassene oppe i nord.

     

    Har også slitt en del med beinhinnebetennelse i leggen (et jævla helvette), og erfaringen er at det aldri gir seg, men kommer alltid tilbake igjen på et tidspunkt. Kan dette gi meg problemer under tjenesten?

  6. Jeg går studiespesialiserende VG2, og har har begynt å tenke på utdannelsen videre. Planen er å ta førstegangstjeneste etter tredjeklasse, for så å studere på NTNU.

     

    Jeg har et ganske bra karaktersnitt på 5,3, og har peilet meg noenlunde inn på sivilingeniørstudier. Realfagspoeng(4) + militæret(2) gir tilsammen 6 studiepoeng ekstra, hvis jeg ikke tar helt feil.

     

    Det jeg lurer mest på er hvilken retning jeg skal velge, og hvordan lønn, utdanning og arbeidssituasjoner er til de forskjellige utdanningene. For øyeblikket lukter jeg mest på Data eller Elektro.

     

    Har R1, Fysikk 1, Kjemi1 og IT1 som valgfag i år, 6 i alle fagene. Hater norsk og språk.

     

    På forhånd, takk.

  7. En dag ville ikke tastaturet mitt virke lenger. Har et G15 v2.

    Alle knappene virker ikke, men den lille skjermen og G-knapene virker.

    I tillegg USB-utgangene på baksiden.

     

    Jeg må få frem skjermtastaturet for å kunne logge meg inn.

     

    Det merkelige er at det fungerer helt fint på andre PCer jeg har prøvd, blandt annet en bærbar som jeg skriver på nå.

     

    Har en liten følelse at det er noe med driverne å gjøre, men jeg kan egentlig ikke så mye om det.

     

    Og selvfølgelig har jeg Vista (premium)

    Trenger akkutt hjelp!!!

  8. Skal reinstallere BF p.g.a problemer når jeg kobler til server.

    Installasjonen gikk.. tja.. etter en stund virka d ihvertfall..

     

    Sån la jeg på patch 1.4, og starta spillet,

    og nå får jeg opp "CD key not valid" HVER gang jeg prøver å joine server.

     

    Hjelp anyone? Prøvd å Google, men finer ikke ut av noe,

    og vil helst ikke sende hele greia til EA i posten...

  9. Kjøpte nylig en sånn harddisk, sammmen med en SATA kabel.

    Samsung SpinPoint 500GB 3.5" SATA2.

    http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=79876

     

    Så koblet jeg den da til dataen, gikk inn på datamaskinbehandling.

    Der fant jeg den og gjorde den "klar"

    Men når jeg skal formatere den, kommer selvfølgelig Vista og skal ha driverprogramvare... noe som ikke følger med, men som PCen alltid leter etter når jeg plugger i noe med minne i seg.

     

    Trenger serøs hjelp her!

    500GB rett i dass ellers...

×
×
  • Opprett ny...