Gå til innhold

pser

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pser

  1. Har nå fått kameraet, foreløpig inntrykk ser meget bra ut. Jeg har ikke fått kikket på detaljene ennå. Filmet en litten snutt rett ut i hagen, fil størrelsen er 33Mb og jeg regner med at det blir problemer å legge den ut her. Må finne en annen plass å lagre filen. Fil type er mts så du behøver Nero's siste versjon eller picture browser fra sony. For redigering er det visstnok Sony Vegas som foreløpig gjelder. Jeg antar at det er andre software også, men ikke helt 100% oppdatert.

     

    Ah, takk! Setter pris på det!

    9055279[/snapback]

  2. Jeg endte opp med å kjøpe dette kameraet. Har ikke fått det enda, men regner med å få det i løpet av uka. Jeg har kun sett video eksempel av SR1 og de var greie de så jeg gleder meg til å se resultatet av dette. Skal se om jeg klarer å få lagt ut noen eksempler.

     

    Jeg lurer på om jeg skal kjøpe dette kameraet, men jeg vil gjerne se hvordan bildekvaliteten er først.. Jeg har ikke funnet noen videoer filmet med dette kameraet, så hvis noen har dette kameraet å kan legge ut en testvideo eller vet om en på internett hadde det vært flott. Kom gjerne med anbefalinger også.

    9051135[/snapback]

  3. Egentlig har jeg lyst på Røde Videomic http://www.fotovideo.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=34734 men Sony er så sinnsykt sære at de ikke har standard tilkopling. Derimot har de noe kalt AIS, dermed passer ikke Røde. Jeg sendte mail til dem og forespurte nærmere info, men fikk politiker svar tilbake...

     

    Virker som HC7E er et meget bra kamera og det er vel ikke så mange andre alternativer. Canon HV20 har kom litt dårligere i testet.

  4. Hei,

     

    Har lest masse om videokameraer og kommet frem til at Sony HC7E som ser ut til å gi det jeg har behov for. Men jeg ønsker også å ha en ekstern mikrofon for montering på kameraet for å få bedre lyd da jeg antar at intern mikrofon er så som så. Når det gjelder eksterne mikrofoner for montering finner jeg lite informasjon utenom http://www.sony.no/view/ShowProduct.action...CAC+Microphones

     

    ECM-HGZ1 synes jeg ikke ser så veldig bra ut i forhold til Røde eller sennheiser. Noen som har erfaringer omkring dette?

  5. Jeg brukte følgende taktikk på surround forsterker over en periode på et halvt år. Jeg startet med en til 10k, fant nye til 18k, deretter 25k og 30k. Underveis sa jeg hva som er såå mye bedre og hvorfor vi må ha dette. Deretter sa jeg, vet du hva det er ikke verdt å betale 30k, det blir for mye penger og gikk ned til 18k og da var det ei som smilte stooort.

     

    hehe festlig tråd

  6. Har flasha 100 vis av ganger før uten at det har vært noen problemer (DELL) i forbindelse med jobben. Det ser ut som at når bios overlater kontroll til harddisk og bootsektor så er det ett eller annet den ikke skjønner.

     

    Nei, tok ikke vare på den gamle, men jeg antar at den kan lastes ned i fra MSI og at de støtter å gå tilbake til en eldre versjon.

  7. Hei,

     

    Har oppdatert mitt MSI Neo4 Platinum hovedkort med ny bios ved hjelp av liveupdate til bios versjon 1.20. Etter oppdaterting og en restart av PC vil ikke windows xp starte. Den går igjennom normal boot prosedyre, detekterer disker og lister ut oversikt over irq og devicer. Deretter skriver den som vanlig verifying DMI Pool data og følgende melding kommer umiddelbart:

     

    ┤Bè▄$┤Bè▄$

     

    og den står og henger. Jeg prøvd å endre boot order i bios til å boote på windows xp cd men får akkurat samme feilmelding. Har jeg nettopp kasta hovedkortet ut vinduet med den oppdateringen eller...

     

    Hjeeelp

     

    Pål

  8. Jeg kom til å tenke på noe, den har ikke blitt satt til hidden? Jeg har erfart i jobb sammenheng ved oppsett av PC når jeg bruker partition magic og lager partisjon, i det jeg setter partisjon aktiv blir resterende satt til hidden. Dermed må jeg inn i partition magic og unhide den.

  9. Hei,

     

    Jeg kjøpte ny harddisk for ca. 1 måned siden og nå har den begynt å feile. Først av alt fikk jeg feilmelding i oppstart av Windows 2000 der den gikk igjennom sjekket disk og fant mange feil på filstrukturen. Deretter inni Windows var den ene partisjonen gone, jeg mistet alt data på denne partisjonen der den ga feilmelding om disk is corrupted and not accessable. Jeg prøvde chkdsk /f som det så ut som klarte å fikse fil strukturen på disken, men ingen av filene kunne åpnes. Dermed prøvde jeg å formatere partisjonen som gikk helt greit. Jeg hadde deretter en restart etter installasjon av servicepack 4. Når PC kom opp igjen kunne jeg nok en gang ikke aksessere partisjonen.

     

    Jeg lastet den diagnostic program fra Western Digital (disken er en WD2500PB) og restartet på denne diagnostic disketten og fikk følgende feilmelding:

     

    "Please contact technical support and report the following error: Still busy timeout, error/status code : 0138"

     

    Jeg prøvde å kjøre diagnostic enda en gang og da fikk jeg ingen feil. Hva gjør jeg, har kjøpt disken hos komplett og jeg tenker at hvis jeg returnerer disken til dem og de kjører diagnostic og den ikke skulle feile må jeg betale for testen de har gjort. Jeg kan ikke stole på disken da jeg allerede har mistet ti talls GB. Det var backup disken min av mine musikk prosjekt.

     

    Jeg har lagt inn henvendelse til Western Digital og venter tilbakemelding fra dem.

     

    HVa gjør jeg for å få bytta disken hos komplett?

     

    Takk

    Pål

  10. Dette er de mest kjente som jeg kommer på i farten.

     

    For lydredigering:

    - Sound Forge

    - WaveLab

    - Goldwave

    - Cool Edit

     

    For multisporsopptaker (sequenser):

    - Sonar

    - Cubase

    - Logic

    - Nuendo

    - Protools

    - Paris

    +++

     

    Annet:

    - Reason

    - Fruityloop

    - Rebirth

    - Rubberduck

     

    Det finnes demo versjoner for de fleste.

     

    mvh

    Pål

×
×
  • Opprett ny...