Gå til innhold

larsemann

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larsemann

  1. Har det noe å si om skjermen er 4 eller 16 ms? Så lenge den ikke kjører på like høy hz som crt'er ?

     

    Nei... kjøpte meg skjerm for 10'000.-, NEC multisync 2080UX+, her på hw.no sa de at den var veldig bra til spill. For min del er den fullstendig ubrukelig til spill siden ting blir "blurry" i det jeg snur meg rundt.

     

    Satt skjermen ved siden av en crt og det var enorm stor forskjell. Dessuten kjører den max på 60 hz.  :no:

    5487345[/snapback]

     

     

    Ja, det er stor forskjell på 16ms og 4ms.. 16 ms er for tregt til spill, 8 er max.

  2. Har en kompis som skal oppgradere pc'en, pga bf2, og etter litt om og men er det litt avhengig av "fremtiden" til BF2.. Kommer det en patch til bf2 som optimaliserer for dual-core cpu?

     

    Vet det har kommet til andre spill, men nå har vel EA litt å jobbe med hva gjelder patching til bf2 fra før av..

    5409208[/snapback]

     

     

    Hei

     

    BF2 drar faktisk noe nytte av Dual Core, selv om det ikke er offisielt. Dette har kommet frem gjennom en del uavhengige tester rundt omkting. Det som også er viktig mht denne pc'n til din kompis er at det er viktig for han å ha 2 gig med ram... For å dra spillet skikkelig..

     

    Om det noengang kommer en dc-cpu patch til BF2 vet jeg ikke, og jeg tror det heller ikke kommer en..

  3. Jeg har fått ett problem etter innstallering av SP2. Jeg får ikke forandret størrelsen på Internet explorer vinduet lenger :no: . Jeg liker at de åpner seg som små firkanter slik at de ikke legger seg oppå den siden jeg leser . Etter innstallasjonen av SP2 får jeg vinduer som dekker nesten hele skjermen, noe som er fryktelig irriterende :mad: . Noen som kan hjelpe meg å løse dette problemet? Jeg har prøvd å resize flere ganger uten at dette har hjulpet :cry:

     

    Takknemlig for all hjelp.

     

    Lars

  4. Heisann

     

    Hva er best? To vifter som blåser inn, og to som blåser ut, eller at alle fire blåser ut? Mener at jeg en gang i tiden gjorde det (ved en feil), og at jeg da skapte et over/undertrykk, noe som medførte lavere temperatur og mindre støv i kabinettet. kan det stemme eller er det bare noe jeg har innbilt meg? :blush:

     

    Håper noen har greie på dette :hmm:

     

    Lars

  5. Cpu vifta er ok den, den bråker svært lite, men jeg prøvde med en gammel vifte jeg hadde her, og den bråker noe forferdelig. Har kjøpt en 12 dba vifte ( 1500rpm), den høres ikke, men temp i kabinettet sank bare med 2 til 3 grader. Jeg har ettervert tenkt til å sette in to nye hardisker (raid-løsning) og med fire hard-disker så blir det varmt. Så det er vel noe av grunnen til å ha mer kjøling.. Kabinettet er relativt stort..

     

    Lars

  6. Neida jeg skal ikke overklokke, men foretrekker å ha en temp på 55 og lavere selv under spilling, spesielt da det kan bli ganske høy rom temp her jeg sitter. Jeg har plass til 5 vifter i kabinettet. Hadde tenkt meg en løsning hvor det er to som suger luft inn og to som blåser ut.

     

    Lars

  7. Har lyst til å sette inn et par vifter i kabinettet mitt. Faktisk 4 stk.

     

    Jeg har sett på 2 Papst vifter http://www.mamut.com/3dfxcool/subdet379.htm Denne har lydnivå på 19 dba, og denne http://www.mamut.com/3dfxcool/subdet378.htm , har lydnivå på 12 dba. Er det stor forskjell på 19 og 12 desibel? Vil gjerne at kjølingen skal være så stille som mulig. Er det noen andre vifter som kan anbefales? Hvilke vifter bør jeg velge?

     

    Lars

×
×
  • Opprett ny...