Gå til innhold

JackT

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JackT

  1. Blah. Tips: ikke foreslå dager slik. Spør litt omkring hva vedkommende skal gjøre framover (eks: "Hva er planene dine for helgen da?") og foreslå en dag som virker å være ledig. Dersom h*n da kommer med en unnskyldning, er kanskje løpet høvelig mer kjørt, men det er da også deres tap...

     

    Så, opp på hesten og prøv på nytt. :)

  2. Det å si at det å bruke en div som box-header er direkte feil, er jo litt drøyt. For alt du vet, kan det hende jeg har satt av alle overskriftstaggene til andre funksjoner som foreløpig ikke er på plass.

    Nei. Overskrift = h1 - h6. Hva mener du med å sette av overskrifttaggene til andre funksjoner? Du kan bare bruke klasser eller ID. Prøvde på ingen måte å være kjepphøy. Fint du endret dette. :)

    Mente andre _overskrifter_, men det spiller ingen rolle da. Takker jo for hjelpen jeg. :D

  3. (snip)

    Får ta CSSen først.

     

    Scroll var for å forsøke å se om det var background-attachment som bugget. Syntaksen er helt korrekt.

     

    Det å si at det å bruke en div som box-header er direkte feil, er jo litt drøyt. For alt du vet, kan det hende jeg har satt av alle overskriftstaggene til andre funksjoner som foreløpig ikke er på plass. Det å være kjepphøy gagner ingen...

    Likevel, så skjønner jeg godt poenget ditt (og ser selv at jeg sparer endel plass osv), så jeg har endret denne. Takk for den. :)

     

     

    clear: left løste problemet mitt! :) Skal se litt på å kutte designet en 10-20 piksler også slik at den horisontale skrollen forsvinner (denne er hos meg kun synlig når den vertikale skrollen kicker inn). Ellers tusen takk for all hjelp!

  4. Slik det har vært til nå, har det virket iallefall for meg som om prisguiden har vært rent redaksjonelt stoff (100% uavhengig) som er konstruert av medlemmer og HW.no selv. Slik dere har presentert saken i dag, er jo dette ikke tilfelle, siden webshopper har måtte betale for å bli med. Dette virker for meg å enten i beste fall befinne seg i en gråsone, eller å faktisk være en overtredelse av markedføringslovens §1.

     

    Dette er likevel enkelt å rydde opp. Er bare å sørge for at denne betalingsordningen kommer tydeligere fram i prisguiden (liten disclaimer / annonseringsvarsel i toppen?), så er dere jo i mål! :)

  5. Nå synes jeg ikke vi skal starte en heksejakt på hverken forumbrukere med skeptiske spørsmål eller HW.no. Siden enden likevel har bestemt seg for å være kjapp med forsøk på å latterligjøre trenchypost, så:

     

    Først fra markedsføringsloven. §1 er jo kjekk her.

     

    "(...)All markedsføring skal utformes og presenteres på en slik måte at den tydelig framstår som markedsføring. (...)"

     

    http://www.lovdata.no/all/tl-19720616-047-001.html

     

     

    Ellers så finner man kjapt noen uttalelser fra forbrukerombudet og lignende ved å google litt:

     

    http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/2740455.html

     

    "Flere overtramp

    Elisabeth Bekken hos Forbrukerombudet sier til Forbrukerinspektørene at såkalt skjult reklame er forbudt. - Det skal gå klart fram hva som er reklame, og redaksjonelt stoff og reklame må ikke blandes sammen. Hun forteller at Forbrukerombudet har påpekt flere tilfeller av ulovlig reklame ovenfor norske produsenter og at ombudet har flere nettsteder under oppsikt. – Men dette er et område med uklare grenser, og nettsteder i andre land er det vanskelig å gjøre noe med. "

     

    http://www.forbrukerombudet.no/index.db2?id=1305

     

    http://www.handel.no/modules/module_111/ne...93&iNewsId=1098

  6. Når det gjelder Netshop sin uttalelse om at de hadde kontaktet oss og bedt oss holde tilbake en erfaring, sett i sammenheng med at de egentlig ikke skulle kunne se denne erfaringen, vet jeg ikke hva som har skjedd. Jeg skal forhøre meg om dette i morgen.

     

    (-- snipp snipp --)

     

    Jeg håper jeg har klart opp i det meste nå, det eneste gjenstående spørsmålet nå føler jeg er saken med at Netshop kommenterer at de har kontaktet oss ang. en upublisert erfaring, uten at vi har reagert på dette. Hvordan dette har skjedd vet jeg ikke, men jeg skal forsøke å finne ut av det i morgen. I mellomtiden er dere hjertelig velkomne til å mene at det lukter ugler i mosen, men inntil jeg finner ut av fakta ser jeg ingen grunn til å gjenta de samme argumentene om og om igjen.

    Takk for en utfyllende og god forklaring Knatten. Verre var det ikke! :)

  7. Videre skurrer det når Howard skriver at dette bare var en glipp mens Netshop skriver at de har (ved å kontakte HW.no) fått utsatt karakterene. Hvorfor i alle dager ble ikke den eventuelle "glippen" oppdaget her? Virker heller ikke som om dette er første gang Netshop har gjort dette.
    Jeg tror ATWindsor presenterte en mulig teori på hvordan Netshop kunne bestride en erfaring ute at det ble oppdaget direkte. Les et par sider bakover så finner du innlegget.

    Jada, leste den også. Men som du sier det er en "mulig" teori som er laget med _mye_ godvilje.. Påstår ingenting, men skulle bare ha sett at noen _offisielle_ svarte på de to spørsmålene på en ordentlig måte, så er den delen av saken død for meg. :)

  8. Hmm. Har skummet igjennom alt nå, men småting skurrer litt i mine øre.

    HW.no har offisielt kun har kommet med to uttalelser; Amunds og Howards. Amund skriver ingenting om dette "nye" systemet ikke skulle være tilgjengelig for webshoppene og Howard skriver at dette bare var en glipp. Ehm, hvorfor skrev ikke bare Amund dette? Men greit, skal la det ligge.

     

    Videre skurrer det når Howard skriver at dette bare var en glipp mens Netshop skriver at de har (ved å kontakte HW.no) fått utsatt karakterene. Hvorfor i alle dager ble ikke den eventuelle "glippen" oppdaget her? Virker heller ikke som om dette er første gang Netshop har gjort dette.

     

    Uten å ta standpunkt til resten av saken (som jobbsøknad / ikke søknad, rett karakter / ikke rett karakter osv osv), så lukter det litt av dette. Hadde bare håpet at noen i HW.no kunne ha oppklart hele saken.

     

     

    edit: liten skrivefeil (og ja, det er sikkert flere)

  9. Vil tippe at alt over 18cm er ubehagelig..

    Hadde faktisk en gang en dame som syntes det var ubehagelig, men hun var ganske liten. Rundt 160cm mener jeg. Ikke så kult når det faktisk etterhvert ødela sexlivet. Men, men. Var ikke bare derfor det ble slutt... :p

     

    Og før noen flamer; nei, det var ikke for å skryte.....

  10. Vel, det viktigste vil jeg si er at klærne sitter godt. Er lite kult med f.eks. altfor store t-skjorter. Dette gjelder også for jenter. Har sett altfor mange tynne jenter med svære gensere, eller tykke med ekstremt små t-skjorter.

     

    Selv sverger jeg til diverse jeans (fra lyse til mer mørke, men ikke svarte) samt drøssevis av t-skjorter. Viktig å variere. OG være klar over at ikke alt passer alle.

    Til fest har jeg selv noen skreddersydde dressjakker og noen nyinnkjøpte blazere. Bra t-skjorte og dressjakke / blazer er f.eks. godt tips til bra festantrekk.

    Jobbantrekk varierer jo selvfølgelig med plassen du jobber på. Går ikke i t-skjorte på f.eks. McKinsey.

     

    Til damer, vel, sitter det bra, funker det for meg ;)

  11. How many forum members does it takes to change a light bulb?

     

    1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed

    14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently

    7 to caution about the dangers of changing light bulbs

    1 to move it to the Lighting section

    2 to argue then move it to the Electricals section

    7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs

    5 to flame the spell checkers

    3 to correct spelling/grammar flames

    6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid

    2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp"

    15 know-it-alls who claim they were in the industry, and that "light bulb" is perfectly correct

    19 to post that this forum is not about light bulbs and to please take this discussion to a lightbulb forum

    11 to defend the posting to this forum saying that we all use light bulbs and therefore the posts are relevant to this forum

    36 to debate which method of changing light bulbs is superior, where to buy the best light bulbs, what brand of light bulbs work best for this technique and what brands are faulty

    7 to post URL's where one can see examples of different light bulbs

    4 to post that the URL's were posted incorrectly and then post the corrected URL's

    3 to post about links they found from the URL's that are relevant to this group which makes light bulbs relevant to this group

    13 to link all posts to date, quote them in their entirety including all headers and signatures, and add "Me too"

    5 to post to the group that they will no longer post because they cannot handle the light bulb controversy

    4 to say "didn't we go through this already a short time ago?"

    13 to say "do a Google search on light bulbs before posting questions about light bulbs"

    1 forum lurker to respond to the original post 6 months from now and start it all over again.

     

     

    Temmelig treffende for forum.hardware.no? ;)

  12. Husk at den danske siden dere linket til har sommerferie og ikke er tilbake før 26/07-2004. Jeg bestilte til slutt fra England (samme som tommo21). Hehe. Rart at man alle havner på samme sidene når man søker på google.

     

    For dere som ikke har kjøpt, så finner dere DSS-25 fra England for £17.99 + engelsk moms, inkludert frakt _her_

  13. Dersom hele greia kun består er å forandre det som står mellom to /'er, kan du bruke eregi_replace. eregi_replace($mønster, $kilde). I $mønster skriver du hva som skal byttes ut. Dersom det varierer (slik som du nevnte med at det som sto mellom // varierte) bruker du såkalte regulære uttrykk.

     

    Her er et eksempel som ser etter bla/hvasomhelsther/ og bytter det ut med bla/blablabla.

     

    <?

    $opprinneligtekst = "http://www.skole.no/bla/herskalnoenyttinn/";

    $nytekst = eregi_replace("bla/[^/]+/", "bla/blablabla/",

    $opprinneligtekst);

    print($nytekst);

    ?>

     

    Denne vil printe ut http://www.skole.no/bla/blablabla/ . Du skjønner tegningen.. :)

×
×
  • Opprett ny...